Merhabalarrrr hayırlı akşamlarMerhabaa canlarımm ♡♡♡
Benim regle 10 gun kaldı coookk heycanliyim umarim bebislerimiz bize süpriz yapar. Sizlerde bat'larinizi yazın bekleyelim hep birliktee :) testlerimizi de paylasalim umarim hepimizz iyi haberler alirizzzz :*
Canım googleye yaz yumurtlama hesabı diye o siteye gününü giriyorsun hesaplıyor ben kendiminkini öyle buldumkızlar yumurtlaması yaklasanlar ıncır kuru denemekte fayda var ben kaynattım sımdı yumurtlama gunun bılmıyorum onuda testle takıp edıcem adetım bıtelı 10 gun oldu
canım benım adetlerım cok duzensız ole olsa bıle yumurtlama olacak mı bakalım bugun test yapıldı yarın sonucu cıkacak doktor yumurtlamam olup olmadıgını soyler eczaneden test almıstım sımdılık yapmıyorum bıkac gun gecsın tekıp ederım doktor ne dıyecek bakalım yarınCanım googleye yaz yumurtlama hesabı diye o siteye gününü giriyorsun hesaplıyor ben kendiminkini öyle buldum
benimki uymuyo ona yaa ultrasonla takip yapildi öyle bulduk :)Canım googleye yaz yumurtlama hesabı diye o siteye gününü giriyorsun hesaplıyor ben kendiminkini öyle buldum
hayirli aksamlar umarimmm mujdeli haberler aliriz :)Merhabalarrrr hayırlı akşamlarbenim bat 12 haziran
adetten sonra kacıncı gun gordu yumurtlamayı benım bugun ultrasona baktı kucuk kıst vardı onu soledı yumurtlama gorse solerdı heralde bende test aldım takıp edecegım üşeniyorum onadaB
benimki uymuyo ona yaa ultrasonla takip yapildi öyle bulduk :)
Benimde 6 haziran sürekli uyma isteği var bu gün geçti ama 2 gün sürekli üşüdüm ben de.Selam kızlar benimde bat 6 haziran beklemedeyim :) belirti yaşıyormusunuz kızlar ? Benim kasık ağrım ve vajinada var birde üşüme geliyor çok sizde ne var
Bugün az önce ben kalkamadım yataktan halsizim çok ve kasıklarım ağrıyor çok heyecanlıyım az kaldı inşallah senin ve buradaki herkesin hamile haberini alırım rabbim bu mübarek gecelerin hürmetine kimsenin kucağı boş bırakmasınBenimde 6 haziran sürekli uyma isteği var bu gün geçti ama 2 gün sürekli üşüdüm ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?