Gebeliğe Hazırlık BAT'LARİ HAZİRAN OLANLAR TOPLASİP BEKLEYELİM VEEE TESTLERİMİZİ PAYLASALİM :)))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eda3883

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2017
884
427
23
34
Merhabaa canlarımm ♡♡♡
Benim regle 10 gun kaldı coookk heycanliyim umarim bebislerimiz bize süpriz yapar. Sizlerde bat'larinizi yazın bekleyelim hep birliktee :) testlerimizi de paylasalim umarim hepimizz iyi haberler alirizzzz :*

Selam kızlar benimde bat 6 haziran beklemedeyim :) belirti yaşıyormusunuz kızlar ? Benim kasık ağrım ve vajinada var birde üşüme geliyor çok sizde ne var

kızlar yumurtlaması yaklasanlar ıncır kuru denemekte fayda var ben kaynattım sımdı yumurtlama gunun bılmıyorum onuda testle takıp edıcem adetım bıtelı 10 gun oldu

Merhabalarrrr hayırlı akşamlar benim bat 12 haziran

kızlar yumurtlaması yaklasanlar ıncır kuru denemekte fayda var ben kaynattım sımdı yumurtlama gunun bılmıyorum onuda testle takıp edıcem adetım bıtelı 10 gun oldu
Canım googleye yaz yumurtlama hesabı diye o siteye gününü giriyorsun hesaplıyor ben kendiminkini öyle buldum

Canım googleye yaz yumurtlama hesabı diye o siteye gününü giriyorsun hesaplıyor ben kendiminkini öyle buldum
canım benım adetlerım cok duzensız ole olsa bıle yumurtlama olacak mı bakalım bugun test yapıldı yarın sonucu cıkacak doktor yumurtlamam olup olmadıgını soyler eczaneden test almıstım sımdılık yapmıyorum bıkac gun gecsın tekıp ederım doktor ne dıyecek bakalım yarın

B

benimki uymuyo ona yaa ultrasonla takip yapildi öyle bulduk :)
adetten sonra kacıncı gun gordu yumurtlamayı benım bugun ultrasona baktı kucuk kıst vardı onu soledı yumurtlama gorse solerdı heralde bende test aldım takıp edecegım üşeniyorum onada

Selam kızlar benimde bat 6 haziran beklemedeyim :) belirti yaşıyormusunuz kızlar ? Benim kasık ağrım ve vajinada var birde üşüme geliyor çok sizde ne var
Benimde 6 haziran sürekli uyma isteği var bu gün geçti ama 2 gün sürekli üşüdüm ben de.

Merhaba kızlar. Ben bu ay 4 gün geciktim adet tarihden başlayıp 4 gün test yaptım hepsi çift çizgi çıktı çok umutlanmistim ama bugün adet oldum daha önce kimyasal gebelik gecirmistin yine mi öyle oldu acaba..off tam bu sefer oldu derken yine hüsran bat 29 haziran artık

Benimde 6 haziran sürekli uyma isteği var bu gün geçti ama 2 gün sürekli üşüdüm ben de.
Bugün az önce ben kalkamadım yataktan halsizim çok ve kasıklarım ağrıyor çok heyecanlıyım az kaldı inşallah senin ve buradaki herkesin hamile haberini alırım rabbim bu mübarek gecelerin hürmetine kimsenin kucağı boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…