Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belkide sen kendini büyütüyorsundur,belki çok hoş bir kızsın
fotoğrafını koysana bakalım ve yorum yapalım
Canım istersen facebook linkimi atayım sana, yorumunu merak ediyorum açıkcası:26::26:
benim facebookum yok ama link açılır sanırım,özelden yolla canım merak ettim.şöyle boydan bit foto
ve yakından yüzünü göreyim daha iyi yorum yaparım.
Her yazdığını tek tekk okudum ve o kadar net açıklamışsınki her şeyi tebrik edeerim, bende birine karşı senin gibiyim canım. Herkes hoşsun güzelsin diyor fakat ben ep daha fazlası olmak sityiyorum, daha fazlası olupta onun akrşısına çıkmakk ve onu derinden etkilemek istiyorum, fakat amacım artık çıkmak için değil onu peşimden koşturmak için. Çünkü insanlara değer vermeyen biri ve ben bana karşı olan bu tutumlarının acısını almak istiyorum ama bunun için biraz bekleme zorundayım. Şuanda üniversite sınavlarına hazırlanmam gerek ama kazanır kazanmaz gideceğim yerde deremotoloğun yolunu tutacağım sonra demen gibi ağız bakımı falan yaptıracağım, saçlarımı uzatıp çok daha farklı bir tarzda onun karşısına çıkacağım. Ne olacağını bilmiyorum ama bu şekilde etkileyebileceğime eminim nedense.Her neyse çok uzun yazdım yahu
![]()
Ay canım okadar iyi anlıyorum ki seni. Ama çok bekleme, kendini çabukcak hazırla. Zaten insan arayı uzatınca dayanamıyor. Benim de gözümde tütüyor Batman'im.
Hayat böyle işte kim ne derse desin! Hiçbir erkek bir kadının sadece iç güzelliğine aşık olmaz. İMKANSIZ bu... Ben, sen fazlasını istiyoruz. Umuyorum ki alacağız!![]()
Vay canına evet uzun süreli bir planmış. Yapabileceğine inanıyorum, sonuçta bunu tutkuyla istiyorsun belli ki..İnşallah canım ya, bende iç güzelliğe önem verdiklerini düşünmüyorum en azından bu devirde bu böyle gözüküyor. Ya arayı uzatıyorum çünkü benim aklımdaki plan çok daha farklı hani filmlerde olur ya birini çok seversin seni kötü bulur o yüzzden sana bakma zsnra sende yurtdışına falan gidersin bir kaç yıllığına döndüğünde karılaşırsınız ve o da ben onu mu bıraktım pişmanlığı yaşar tamda istediğim bu![]()
Vay canına evet uzun süreli bir planmış. Yapabileceğine inanıyorum, sonuçta bunu tutkuyla istiyorsun belli ki..
Evet canım uzun süreli bir plan ve inşallah işe yarar![]()
İyi düşünmelisin ve gerçekten stratejik plan yapmalısın. Onu ne kadar tanıyorsun, en iyi taktik hangisi? Emin misin kendinden bu işte yani?![]()
Bilirsin biz kızları birini sevdiysek eğer 3 kuşak öncesine kadar her şeyini öğreniriz yani ben öyleyim en azından ve onu iyi tanıyorum, şu anki stratejim aynı o filmlerdeki gibi yapmak ve kendimden eminim hiç olmadığım kadar.En azından pişman olmasını sağlayacağım
![]()
Peki bunu yapmak için bir iki yıla mı ihtiyacın var canım? Neler planlıyorsun?:122::97:
malesef öyle canım ilk olarak bir üniversite kazanmalıyım öncelikli hedefim bu sonrada üniversiteyi kazandığım şehirde her türlü bakım yaptıracağım bulunduğum yerde yapamam, ki ailemde henüz izin vermiyor gidip bakım yaptırmama ama üniversitedeyken karışmazlar o yüzden rahat rahat her şeyi halledirim diye düşünüyorum yani aceleye gere yok neticede bir türlü bunu yapıp karşına geçeceğim ve pişmanlığını izleyeceğim![]()
Tamam canım sana eve gidince özel mesaj atayım. Şuan profilimde resmim var. Arkadaş olarak ekle beni ozaman görebilirsin. Fakat yüzüm gözükmüyor.:26:
profildeki siyah çamaşırlı kız sen misin
eğer öyleyse kendini beğenmiyerek günaha giriyorsun
canım zaten çok hoş ve zayıf duruyorsun 13-14 kilo verirsen kemik torbası gibi olursun bence.
tabi karar senin,sen kendini nasıl iyi hissedersen öyle ol ama takıntı yapıpta 0 beden olmaya çalışma,
boyun kaç baya uzun duruyorsun,73 kiloda bu kadar zayıf görüneni hiç görmemiştim
Evet canım siyah taytlı fotoğraf... Çok teşekkür ederim iltifatların için:78: ama en azından 60 kiloya düşmem şart. Aslında bakarsan ben 50'ye düşüp kendime 5 kilo bonus vermek istiyorum. Yani kilo alırsam 55 falan olayım yeter bana. :97: Boyum 1.70, hayırlısıyla şu 1 Temmuz'da 60'a düşeyim de başka bir şey istemiyorum şuan...:119:
Çok mutlu oldum yorumlara hihih![]()
siyah taytlı değil öyle bir foto göremedim,sütyen-külot bir foto var profilde ondan bahsediyorum.
o dediğin taytlı foto nerde???