Venüs canım okurken sevindim mi üzüldüm mü bilemedim

Biraz önce sana bir destan yazmıştım ama şık diye elektrik gidince ve ups devreye girmeyince hepsi gitti
İnsanların yanyana değilken işlerinin biraz daha kolay olduğunu düşünüyorum ben.O sana nerdeydi,ne yedi,ne içti,ne zaman yattı,hangi filmi izledi vs vs anlatırken sen onu hayalinde yarattığın caddelerde gezdiriyor,daha önce hiç görmediğin evinin koridorlarında yürütüyor, onun gibi koktuğunu bildiğin yatakta uyutuyor ve sevdiğini düşündüğün yemekleri yediriyorsun ona.Bazen gözleri kapatıp sımsıkı ona sarıldığını bile hayal ediyorsun eminim.İşte aşk denen şey o senin içini ısıtan sımsıcak şey bu hayatta çokta kolay elde edilmiyor venüscüm.Tabiri caizse hazine..Kısacık ömründe onu ya yakalarsın yada hep ararsın.Seni ve Batmani düşününce inceden bir müzik eşliğinde bir klip gibi gözümde canlandırdım sizi.Umarım yan yana geldiğinizde o hayalinizde canlandırdığınız kahramanlar sizinle örtüşür.Aksi taktirde bütün bu aşkların sonu hüsran oluyor.
Benimde midnight sun ve Ebru gibi sana anlatabilecek hikayelerim var elbette.
Hissettiğin o beğenilmeme korkusunu kilo almaya başladığımdan beri bende hissediyorum.Bu aslında seni korkutacak bir durum olmamalı.Çünkü o seni zaten bu halinle kabul etmiş.Etrafımda bu hayatıma giren en çirkin kız ama beni mest ediyor aşkıyla diyen bir çok arkadaşım var.O sana baktığında bunca zamandır yaşadıklarınızı görecek senin yüzünde.O karşıma zayıf incecik bir kız çıksın diye beklemiyor ki.Hayatının aşkını bekliyor.Bunca zamandır hayatına sığdırıp büyütüp büyütüp kocaman yaptığı şeyin hayaliyle yanıp tutuşuyor.Ben eminim mesafeler bazen insanlar için daha iyi sonuçlanıyor.Yani her zaman gözden ırak olan gönülden de ırak olmuyor.Bazen yanıbaşında olsa gözünün görmeyeceği biri uzağında olunca dikkatini çekiveriyor.Biraz karışıkta olsa aşk dünyadaki en güzel duygu.Düşününce bile kalbim kelebekler gibi çarpıyor..
İşin tanımadığın birine nasıl güveneceksin kısmına gelince de hayata hep korkarak bakmak insanların hayatları yaşamasına engel oluyor diye düşünüyorum.Hiç kimseye güvenmezsek kabuğumuza çekilip sessizce sadece bu işin sırrını çözmüş olanlara hayranlıkla bakmakla kalırız.Benim ilk aklımdan geçende ilk senin onun karşısına dikilmen değil de onun seni ziyarete gelmesi.Kim yabancılık çektiği yerde olursa o diğerine daha pozitif bakacaktır.
Bir kaç örnek düşündüm etrafımdan kızların özverili davranıp..aa işi çok yoğun zamanı yok diye gittikleri babyfaceler hep oları terketti

Kadınların biraz daha kaçması kovalanması mantığını göz önünde bulundurması gerekli galiba.Elbette istisnalar kaideyi bozmaz naçizane kendi fikrimi söylemek istedim.
İnşallah dünyanın en büyük aşkını isteğin adamla yaşarsın Venüs.