- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi uyuyor, uyandığında müsait olursa onu aramak istediğime dair mesaj attım. Eğer konuşabilirsek sakin sakin ve cool bir şekilde derdimi anlatacağım. Zaten konuşurken biraz aklımdaki karışıklıklardan kurtulurum. Önümü görmek açısından konuşmamız şart..:26:
Hemmen anlatıyorum.Son durum nedir acaba?
Hayırlısı olur umarım..
Soğukluğu ile ilgili telefon konuşmasını yapamadık. Çünkü telefon şarzını Gezi Parkı'nda kaybetti. Bugün hala telefonuna şarj aleti alamadı yoğunluktan (parası da olmayabilir). Ben de zaten bu durumu öğrenmeden önce telefonla konuşmaktan vazgeçip mesaj atmıştım, fakat şarj sorunu yüzünden okuyamadı. Ben ne zaman okuyacak diye beklerken. Facebook'tan yazdı, hiçbir şey yokmuş gibi konuştum. Sonra konuşma arasında telefonunun kapalı olduğunu öğrendim. 2 gündür sürekli konuşuyoruz. İletişimimiz yavaş yavaş eskiye dönüyor. Ben de kendime geliyorum sanırım. Bugün ben hiçbir şey demeden beni uyuz ettiği yada bana öküzce davrandığı zamanlardaki tavırlarından dolayı özür diledi. İletişimimiz iyiye gidecek gibi duruyor da eminim ikimiz de manevi anlamda karma karışığız. Bütün bu galeyan, kaos ortamında aramızda yaşanan gerginlik, tam gerginlik üstüne ilk buluşmanın yaşanması vs. ikimizi de baya karıştırdı.ne yaptın canım. konuştun mu
son durum ne peki şimdi
Çok teşekkür ederim canım benimmmmoy çok tatlısın ya,herşey gönlünce olsun![]()
Uzun süredir girmemişim bu konuya buluşmuşsunuz galiba hemen eski mesajları okuyorummm![]()
Canım ben gelişmeleri ilk mesajıma yazıyorum tarih atarak, konunun ilk mesajını kontrol edebilirsin baktığında bir daha.Canım neler olmuş böyle, Temmuzda görüşeceksiniz sanıyordum ben. Karakteriyle ilgiili olarak arkadaşların orda olduğu için o şekilde konuşmuştur yani aranızda yabancı gibi kalmak istememiştir belkide. Bu onla ilk yüz yüze gelişinizdi değil mi? Ah ne güzel bir anınız oldu, o kadar olay arasında bir aşk. Merak ettiğim neden soğuk davrandığı seni beğenmeme gibi bir durumun söz konusu olacağını düşünmüyorum, yani zaten senin karakterine aşık olduysa güzellik hiçbir zaman önemli olmaz ki. Daha sonra neler oldu hala soğuk mu davranıyor bir özet geç balım yaa
Canım ben gelişmeleri ilk mesajıma yazıyorum tarih atarak, konunun ilk mesajını kontrol edebilirsin baktığında bir daha.
Bu soğukluk biz görüşmeden bir hafta önce başladı canım zaten, görüştükten sonra olsa beğenmediye vurup kafamı rahatlatırdım. Ama artık umursamıyorum eskisi gibi. Bir çok şey koptu gitti içimden..
Hayalimdeki erkeğe benzemiyordu karakter olarak. Belki de yargısız infaz yapıyorum. Bilmiyorum, çok karışığım...Okudum canım, neden öyle oldu ki onun davranışlarındn dolayı mı koptu yüreğinden
Hayalimdeki erkeğe benzemiyordu karakter olarak. Belki de yargısız infaz yapıyorum. Bilmiyorum, çok karışığım...![]()
Ay canım uzun uzadıya yazacağım. Bir türlü bitmiyor bu hikaye bitmiyor..Hımm son gelişmelere ne canım![]()
Tamam canım yaz merak ettim![]()
Şuan ofiste olduğum için rahat rahat yazamıyorum. Akşam gelişmeleri yazacağım. Sizlerden de tavsiye almayı çok isterim. Çünkü gerçekten aptal oldum bu konuda..bu hikayenin sonunu bende çok merak ediyorum açıkcası![]()
Haklısın canım aslında ama takıntılarımı durduramıyorum bir türlü. O da sıkılıyor artık ama yılmadı bir türlü. Ne bileyim ya.. İlk görüşmeden sonra tekrar görüşmedim de onunla. Kıyamam be ne çekti batman ne çekti.canım bence rahat bırak kendini biraz çok kasmışsın rahatla hayalimde ki erkek değil diyosun ama onu hemen yargılama bu şekilde bence belki de onu görmeden oda seni görmeden daha heycanlı ve tılsımlı geliyodu bu ilişki sana görüp konuşunca bumuydu yani oldun sanırım o büyü tılsım kaçtımı acaba..nacizane görüşüm ama yine de tavsiyem zaman ver kendine çok kasma ve kilonu da bukadar takma tatlım erkeler dış görünüşe önem verdiği kadar içe de senin sandığından ve kabul edemediğinden daha fazla önem veriyolar..en azından birçoğu böyle zaten sadece dış güzelliğine takılıp kalıyosa "batman" bence kendini bukadar da heba etme onun için...ama anlattığın kadarıyla öyle biri değil sen daha fazla takıyosun dış görünüşünü..ama yapma canım kendini yıpratırsın çok...
çok güzel bir söz duymuştum "demişki atalarımız bizden evvel...kulak aşık olurmuş gözden evvel..." canım siz zaten aşıksınız seviyorsunuz iç güzelliğiyle bağlanmışsınız dışa bukadar takılma![]()
21 yaşındayım canımbu arada kaç yaşındasın canım :44:
son durum nedir canım
Şimdi yazıyorum. Ama pek de güzel değil..Son durum ne acaba çok meraklandım. Dizi gibi![]()