Çok teşekkür ederim canım benimmmm:119:Hadi bakalım canım o zaman umarım güzel olur her şey![]()
Haftada 1.5 kilo verirsem 63'e düşmüş olacağım canım. Bu süper bir şey! Tabi şu kaçamaklarımı kesersem!!!süprsin venüs'cümm, yapabileceğini biliyorum, 60 olmasa bile 65ten sonra heran olabilir de kendine... bu arada bu olayların seni gaza getirmesine de sevindim... her şey istediğinden, hayal ettiğinden bile daha güzel olsun cnm benim...![]()

Balım bende bugün benimkini gördüm bu 3 hafta boyunca her gün sınıflar arası maçlar var bugünde onların varmış maç boyunca sadece onu takip ettim, ve 1 aydır görmüyordum onu neredeyse, maç bitişinde göz göze geldik o kadar üzüldüm ki :2: onu görünce her şey çok farklılaşııyor ve ben çok yalnızlaştığımı farkediyorum, keşke üniversiteye bir an önce geçsemde hayallerimi gerçekleştirip karşısına çıksam şuan tek isteğim buuu onu görmeyi öyle özlemişim ki çünkü :85:
Duygular devreye girince her şey alt üst oluyor bebeğim ya:97: Çok zaman yok zaten, önümüzdeki birkaç ay içerisinde gerçekleşecek her şey. Hayat insana sabretmeyi öğretiyor.