canım iyiyiz biz şükür siz nasılsınızHelena nasil gidiyor:) atak donemleri vs oluyor sizde de oldumu:)
ektopik nedir canım test yaptın mıinsallah canim fazlada umitlenmeye korkuyorum daha once ektopik gebelik gecirdim ayni seyleri yasamaya cok korkuyorum ama bir yandanda istiyorum destegin icin cok cok tesekkur ediyorum ilk firsatta test yapacagim
valla canım bilemedim ki anlamadım da açıkcası bu ne yöntemidirKizlar merhaba :) yine ben.
Ben gecenay femara ve ovitrelle kullandim. İgnenin ucuncu gunu lekelenmem oLmustu. İgneden bi hafta sonra progesteron sonucum 11 di. Ve ignenin 12. Gunu lekelenmem basladi. 17. Gunde tamamen adet oldum.
Sonra adetin ikinci günü tekrar femara basladik. Ama bu ay yumurtam hızlı büyüdü. Adetin 10. Gununde catlatma ignesi vuruldum. Yumurtam 21 mm di.
Ve bu ay hic lekelenmem olmadi. Zaten nedense kupkuruyum. 30 ocakta catlatma ignesi oldum. Dun yani 6 subatta progesteron tahlili istedi dr yine. Sonuc 14 cikti. İgnenin 8. Gunundeyim. Bu sabah kasiklarimda resmen bi damar atti atti durdu. Sizce benim bi sonraki adetim ne zaman olur ? Ne zaman test yapabilirim ? Suan inanilmaz belim agriyor sadece. Arada kasiklarda bi bi Ağrı geziyor
canımmm nasılsın ya inan girmeye vakit olmuyor baya olmuş yazalı biz 9.5 aylık olduk canm yani şu an 9 doldu 10 dan gün dolduruyor.bizim bebiş büyüdükçe zorluk yaşıyorum valla küçükken kolay uyurdu usluydu siz nasılsınızHelena nasil gidiyor hayat bebisle:) bizim 6 ay bitti sizinde 8 bitti sanirim 2 ay fark vardir aramizda uykulari nasil
yeni hamileler buldum geçmişe bakarken takvimde gördümHayırlısı olsun canım inş güzel haberini alırız
sen kimdin arkadaşm isim değiştirdiniz mi hiç :)Senin de zamanin az kalmis var mi belirtilerin peki kizzlar hic birinizi ates basmiyor mu ya ben bugun kar yagarken ciktim kazakla dolandim sanki nefesim 100 derece geciyor bogazimdan
canım senin doğm da çoktan olmuştur hatırlıyorum en başta senin haberini almıştık4 yada 5 Aralik .Ben 10 gün kala dayanamayıp test yapmıştım ilk defa sonra çok üzülünce kendimi frenledim. Bilmediğim bi yerde yaşıyoruz eczane uzak o yüzden son testi sakliyorum
canım tam net çıkması lazım ama geç döllenmeyse de var gibi hayalet çizgi çıkmış sonucunu paylaş canım inşallah hayırlısıyla vardır.Slm arkadsslar adet oldum bitti aradan 10 gün gecti fakat ben hislerim ve kasık agrim. Sonrası test yaptim bu test yanlış mı dir yoksa bişey varmi ben net görüyorum ama yaniliyormuyimki
Var cnm cizgi siljk ins sağlıklıdırKızlar benim vaziyet biraz değişik ama normal adet görsem bugn olcaktm test yaptm sizce nasıl varmıdır bişiler kızımda çok belirgin iki çizgi çıkmıştı şimdi böyle olunca tedirgin oldum zaten rahim ağzı yetmezliği nedeniyle erken doğm yaptm ve kızımı kaybettim inşallah bu sefer sağlıklı olur
İnşallah canım teşekkür ederim Allah razı olsunV
Var cnm cizgi siljk ins sağlıklıdır
Sağlıkla kucağına al cnm ins takip edip hemen Dr git cnm ins yükselir kopkoyu olur testlerinİnşallah canım teşekkür ederim Allah razı olsun
İnşallah canım bugn biyetliyim zaten de yarın da tutsammı kiSağlıkla kucağına al cnm ins takip edip hemen Dr git cnm ins yükselir kopkoyu olur testlerin
Benimki ikinci disi cikardi huzursuzluk ara ara suruyor geceleri dis yuzunden mizmiz uykularinda..7.5 ay gecmis ne ara oldu hic anlamadim ya:)Wynonna senin bebiş napıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?