Batta geri sayım başladı ( 8 )

yarin sabah erkenden test yapacagim insallah bir minik belirti cikar testimde heyecandan zor uyurum bu gece

Kizlar merhaba :) yine ben.
Ben gecenay femara ve ovitrelle kullandim. İgnenin ucuncu gunu lekelenmem oLmustu. İgneden bi hafta sonra progesteron sonucum 11 di. Ve ignenin 12. Gunu lekelenmem basladi. 17. Gunde tamamen adet oldum.

Sonra adetin ikinci günü tekrar femara basladik. Ama bu ay yumurtam hızlı büyüdü. Adetin 10. Gununde catlatma ignesi vuruldum. Yumurtam 21 mm di.

Ve bu ay hic lekelenmem olmadi. Zaten nedense kupkuruyum. 30 ocakta catlatma ignesi oldum. Dun yani 6 subatta progesteron tahlili istedi dr yine. Sonuc 14 cikti. İgnenin 8. Gunundeyim. Bu sabah kasiklarimda resmen bi damar atti atti durdu. Sizce benim bi sonraki adetim ne zaman olur ? Ne zaman test yapabilirim ? Suan inanilmaz belim agriyor sadece. Arada kasiklarda bi bi Ağrı geziyor

insallah canim fazlada umitlenmeye korkuyorum daha once ektopik gebelik gecirdim ayni seyleri yasamaya cok korkuyorum ama bir yandanda istiyorum destegin icin cok cok tesekkur ediyorum ilk firsatta test yapacagim
ektopik nedir canım test yaptın mı

valla canım bilemedim ki anlamadım da açıkcası bu ne yöntemidir

Helena nasil gidiyor hayat bebisle:) bizim 6 ay bitti sizinde 8 bitti sanirim 2 ay fark vardir aramizda uykulari nasil

Helena nasil gidiyor hayat bebisle:) bizim 6 ay bitti sizinde 8 bitti sanirim 2 ay fark vardir aramizda uykulari nasil
canımmm nasılsın ya inan girmeye vakit olmuyor baya olmuş yazalı biz 9.5 aylık olduk canm yani şu an 9 doldu 10 dan gün dolduruyor.bizim bebiş büyüdükçe zorluk yaşıyorum valla küçükken kolay uyurdu usluydu siz nasılsınız
şimdi teyzesi bizden haberlere gelince 7. ayda alt iki diş aynı anda çıktı 2 gün ateşlendi sabah akşam şurubunu verdim öyle uyudu. 8. ayda emekledi hala emekliyoruz koltukları sıralıyor ama yürümüyor henüz.
gece çok sık emmeye uyanıyor. ek gıdayla arası iyi şükür. diş çıkarma döneminde 1-2 hafta yememişti. zaten o dönemde de tadımlardaydık. gündüz uykularımızda zorluk yaşıyordum son 1 aydır. yeni bir yöntem buldum hamakta sallardım yatmıyordu salıncak gibi oturtuyorum öyle uyuyor gündüzleri :)
sizden haberler nedir bakalımmm

Hayırlısı olsun canım inş güzel haberini alırız
yeni hamileler buldum geçmişe bakarken takvimde gördüm
Senin de zamanin az kalmis var mi belirtilerin peki kizzlar hic birinizi ates basmiyor mu ya ben bugun kar yagarken ciktim kazakla dolandim sanki nefesim 100 derece geciyor bogazimdan
sen kimdin arkadaşm isim değiştirdiniz mi hiç :)

4 yada 5 Aralik .Ben 10 gün kala dayanamayıp test yapmıştım ilk defa sonra çok üzülünce kendimi frenledim. Bilmediğim bi yerde yaşıyoruz eczane uzak o yüzden son testi sakliyorum
canım senin doğm da çoktan olmuştur hatırlıyorum en başta senin haberini almıştık

Slm arkadsslar adet oldum bitti aradan 10 gün gecti fakat ben hislerim ve kasık agrim. Sonrası test yaptim bu test yanlış mı dir yoksa bişey varmi ben net görüyorum ama yaniliyormuyimki

Eklentiler

• 20180523_121440.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 35
Slm arkadsslar adet oldum bitti aradan 10 gün gecti fakat ben hislerim ve kasık agrim. Sonrası test yaptim bu test yanlış mı dir yoksa bişey varmi ben net görüyorum ama yaniliyormuyimki
canım tam net çıkması lazım ama geç döllenmeyse de var gibi hayalet çizgi çıkmış sonucunu paylaş canım inşallah hayırlısıyla vardır.

Bende katilim kizlar hap aldim diyemi gecikti bilmiyorum ki eger hamilaysem tabi adet le beraber 42 gün lük ben test yapmicam biktimda tam hamisim diyom bir bakiyom adetim olmazsam bayramdan sonra test yapcam sirf sizin için bu arada konunu daha yeni gördüm can can son izci

Kızlar benim vaziyet biraz değişik ama normal adet görsem bugn olcaktm test yaptm sizce nasıl varmıdır bişiler kızımda çok belirgin iki çizgi çıkmıştı şimdi böyle olunca tedirgin oldum zaten rahim ağzı yetmezliği nedeniyle erken doğm yaptm ve kızımı kaybettim inşallah bu sefer sağlıklı olur

Eklentiler

• _20180528_110122.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 121
V
Var cnm cizgi siljk ins sağlıklıdır

Bugunki testim kizlar diğer testime göre daha net dimi

Eklentiler

• 20180530_211536.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…