Valla bende en son ocak ayinda bi kimyasal oldu sonra tık yok hsg cektirdim bu ay kasima kadar durcam olmazsa aşilama diyoruz bakalim. Senin ikinci dusuk ne zaman oldu kuzum baktilar mi genetik testine
31 Yaşta ne var canm yaSülalemin yedi ceddinede baktılar birşey yok ,6 haftalık kaybettim.
Genetiktede birşey yok,hormonlarda birşey yok,simir testi temiz hgs ogs ygs lgs hepsi temiz
Sipermiyogram ideal adamda çürük çıkmadı
Sıkıntıyı anlamadık ,sonuç olarak üşengeçlikten ölecem bir bebek bile taşıyamıyorum
Aşılama her ay bende düşündüm ama kimse tavsiye etmedi,hem çok düşük ihtimal gebelik şansı var hemde olmazsa seni 4 ay geriye atıyor.
Bende ya nasip dedim bu yıl sonuna kadar oldu oldu olmadı daha düşünmüyorum çünkü 31 oluyorum artık.
Gezip tozup yiyip içim yatırımlarımla çatır çatır hayatımı yaşayacağım
10 gün sonra yine kontrole gidicem büyümüş mü diye
Bir de grip başlangıcı var ilaç almıcam
Folik asiti de yazdı başla dedi.
Ay kızlar korkuyorm inşallah sağlıklı bir gebelik geçiririm nolur dua edin
Inşallah sizinde bebişler olur
Bu arada alttan ultrason için o şeyi sokarken korktum
amin canmMerhaba bende bebek istiyorum ve bu topicte senin yazın dikkatimi çekti kaç sayfa sadece senin yazılarını takip ettim ve maşaallah çok sevindim. Sanırım bebeğini kucağına almana az kaldı inşaallah hayırlı sağlıklı bir evlat olur:) bana dua edersen sevinirim. Mutlu musmutlu huzurlu tamamlarsın ınsaallah bu dönemi
amin canm
Canım bebeğim doğdu bugün 8 günlük olduk. 38. Haftada geldi. Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın. Yazılarım neden ilgini çekti acaba canım :)
Sanki 41 yaşina basti ki benim annem 40 ta kardesimi dogurduSülalemin yedi ceddinede baktılar birşey yok ,6 haftalık kaybettim.
Genetiktede birşey yok,hormonlarda birşey yok,simir testi temiz hgs ogs ygs lgs hepsi temiz
Sipermiyogram ideal adamda çürük çıkmadı
Sıkıntıyı anlamadık ,sonuç olarak üşengeçlikten ölecem bir bebek bile taşıyamıyorum
Aşılama her ay bende düşündüm ama kimse tavsiye etmedi,hem çok düşük ihtimal gebelik şansı var hemde olmazsa seni 4 ay geriye atıyor.
Bende ya nasip dedim bu yıl sonuna kadar oldu oldu olmadı daha düşünmüyorum çünkü 31 oluyorum artık.
Gezip tozup yiyip içim yatırımlarımla çatır çatır hayatımı yaşayacağım
Canım naptındogum sancısını tahmin edebiliyorum canım ya bende bobrek tası dusururum ara ara dogum sancısı gibi derler onada cok fena:) olsun atlattın cok sukur gecti bitti:) kackilo dogdu yavrucuk..
zaten bende biberon vermem alısmasın diye emziricez artık alısana kdr bizde:)
Carsamba kontrol var cnm sonra haftada bire dusucek doktor 38 dolunca aliriz bebegi demisti o hesaba gore 3 hafta kaldi bakalim hayirlisi:) simdilik iyiyim yorgunluk disinda agri sizi yok cok sukur..senin bebis nasil:) alistinmi sende bakimi zorluyomuCanım naptın
Bebiş iyi canm huyu da iyi sıkıntılı olmamasına rağmen çok yorucu uyut et bazen geç yatıyorCarsamba kontrol var cnm sonra haftada bire dusucek doktor 38 dolunca aliriz bebegi demisti o hesaba gore 3 hafta kaldi bakalim hayirlisi:) simdilik iyiyim yorgunluk disinda agri sizi yok cok sukur..senin bebis nasil:) alistinmi sende bakimi zorluyomu
Canm nasılsınCarsamba kontrol var cnm sonra haftada bire dusucek doktor 38 dolunca aliriz bebegi demisti o hesaba gore 3 hafta kaldi bakalim hayirlisi:) simdilik iyiyim yorgunluk disinda agri sizi yok cok sukur..senin bebis nasil:) alistinmi sende bakimi zorluyomu
Iyiyiim canim kontrolum vardi bugun 36+6 dayim 2800 gram 50 cm olmus haftaya yine gidicem doktor suya plasentaya bakti iyi dedi haftaya son kontrol..sanirim 38+4 gibi alcak en gec..7-8-9 ekim arasi :) hayirlisi bekliyoruz sen napiyosun bebis nasill kac kiloo olduCanm nasılsın
İyiyim canm yoğun geçiyor benmdeIyiyiim canim kontrolum vardi bugun 36+6 dayim 2800 gram 50 cm olmus haftaya yine gidicem doktor suya plasentaya bakti iyi dedi haftaya son kontrol..sanirim 38+4 gibi alcak en gec..7-8-9 ekim arasi :) hayirlisi bekliyoruz sen napiyosun bebis nasill kac kiloo oldu
Sanki 41 yaşina basti ki benim annem 40 ta kardesimi dogurdudort ay niye geri goturuyormus yahu ben yaptirayim diyordum seytan diyor ki direk tüp bebek yaptir ama daha denemeye baslayali 9 ay olacak erken diyorum onun icin de bende saldim yani yalniz degilsin
Ben de persembe doguma giricem hayirlisiyla
Canm yarın mı Doğuma gireceksinBen de persembe doguma giricem hayirlisiyla
Doktor biraz daha bekleyelim dedi buyusun istedi sikinti yoktu almaya gerek yok erkenden dedi:) iyi oldu kilosuda artti:)Canm yarın mı Doğuma gireceksin
38 de almayacaklar mıydı 40 olmuşsun
Naptın canmDoktor biraz daha bekleyelim dedi buyusun istedi sikinti yoktu almaya gerek yok erkenden dedi:) iyi oldu kilosuda artti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?