Batta geri sayım başladı ( 8 )

Valla bende en son ocak ayinda bi kimyasal oldu sonra tık yok hsg cektirdim bu ay kasima kadar durcam olmazsa aşilama diyoruz bakalim. Senin ikinci dusuk ne zaman oldu kuzum baktilar mi genetik testine

Sülalemin yedi ceddinede baktılar birşey yok ,6 haftalık kaybettim.
Genetiktede birşey yok,hormonlarda birşey yok,simir testi temiz hgs ogs ygs lgs hepsi temiz
Sipermiyogram ideal adamda çürük çıkmadı
Sıkıntıyı anlamadık ,sonuç olarak üşengeçlikten ölecem bir bebek bile taşıyamıyorum
Aşılama her ay bende düşündüm ama kimse tavsiye etmedi,hem çok düşük ihtimal gebelik şansı var hemde olmazsa seni 4 ay geriye atıyor.

Bende ya nasip dedim bu yıl sonuna kadar oldu oldu olmadı daha düşünmüyorum çünkü 31 oluyorum artık.
Gezip tozup yiyip içim yatırımlarımla çatır çatır hayatımı yaşayacağım

31 Yaşta ne var canm ya

Merhaba bende bebek istiyorum ve bu topicte senin yazın dikkatimi çekti kaç sayfa sadece senin yazılarını takip ettim ve maşaallah çok sevindim. Sanırım bebeğini kucağına almana az kaldı inşaallah hayırlı sağlıklı bir evlat olur:) bana dua edersen sevinirim. Mutlu musmutlu huzurlu tamamlarsın ınsaallah bu dönemi

amin canm
Canım bebeğim doğdu bugün 8 günlük olduk. 38. Haftada geldi. Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın. Yazılarım neden ilgini çekti acaba canım :)

amin canm
Canım bebeğim doğdu bugün 8 günlük olduk. 38. Haftada geldi. Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın. Yazılarım neden ilgini çekti acaba canım :)

Bat nedir diye merak ediyordum zaten ve acaba bende mi beklesem diye düşündüm çünkü bende bu ay belki ihtimal var..
Sonra yazıları okudum bi son izci ydi galiba onun yazıları bide seninki dikkatimi çekti
Bastan beri yazınca ikiniz acaba dedim hamile mısınız bide senin imzanda bebeği görünce acaba nasıl bekledin nasil öğrendin ne hissettin merak ettim :) ondan

Sanki 41 yaşina basti ki benim annem 40 ta kardesimi dogurdu dort ay niye geri goturuyormus yahu ben yaptirayim diyordum seytan diyor ki direk tüp bebek yaptir ama daha denemeye baslayali 9 ay olacak erken diyorum onun icin de bende saldim yani yalniz degilsin

Canım naptın

Carsamba kontrol var cnm sonra haftada bire dusucek doktor 38 dolunca aliriz bebegi demisti o hesaba gore 3 hafta kaldi bakalim hayirlisi:) simdilik iyiyim yorgunluk disinda agri sizi yok cok sukur..senin bebis nasil:) alistinmi sende bakimi zorluyomu

Bebiş iyi canm huyu da iyi sıkıntılı olmamasına rağmen çok yorucu uyut et bazen geç yatıyor
Bi de sürekli emdiği için uykusuz geceler
Bol bol uyu dinlen canm

Canm nasılsın

Iyiyiim canim kontrolum vardi bugun 36+6 dayim 2800 gram 50 cm olmus haftaya yine gidicem doktor suya plasentaya bakti iyi dedi haftaya son kontrol..sanirim 38+4 gibi alcak en gec..7-8-9 ekim arasi :) hayirlisi bekliyoruz sen napiyosun bebis nasill kac kiloo oldu

İyiyim canm yoğun geçiyor benmde
Bebek iyi kilo 4800 canm

Kızlar durumlarınız nasıl.?
Vay be konuyu açalı 1 yıl olmuş. 2 düşükle rekor kırdım sanırım
3. yü düşünüyorum ,nasıl yapsam acaba

Ne yaptın aşılamyı?

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum
Benim artık allaha şükür umudum yok bu aralar....
Parçaladım kendimi artık yeter ama bi belirti olunca merak ettim de
Karın adet sancısı gibi ağrıyomuş ya bası insanların
Adete kaç gün kala olur ki bu ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…