- 7 Nisan 2016
- 750
- 783
- 53
Genelde 1 hafta kala yada yumurtlamadan 1-2 gün sonraArkadaşlar bişey sormak istiyorum
Benim artık allaha şükür umudum yok bu aralar....
Parçaladım kendimi artık yeter ama bi belirti olunca merak ettim de
Karın adet sancısı gibi ağrıyomuş ya bası insanların
Adete kaç gün kala olur ki bu ağrılar
Sağol en net cevabı aldım :)Genelde 1 hafta kala yada yumurtlamadan 1-2 gün sonra
Ben de persembe doguma giricem hayirlisiyla
Sanki 41 yaşina basti ki benim annem 40 ta kardesimi dogurdudort ay niye geri goturuyormus yahu ben yaptirayim diyordum seytan diyor ki direk tüp bebek yaptir ama daha denemeye baslayali 9 ay olacak erken diyorum onun icin de bende saldim yani yalniz degilsin
Hahahha hala başladigimiz yerdeyiz hep senin yuzunden ilk denemede olmaz diye şartladin beni nasil basladiysam oyle gittim yahu çek uzerimden şu lanetiYıl sonuda geldi yine tık yok ,sözümü geri mi alsam
Iyiyim canim iki aylik oldu bebis ilk dogdugunda kuvezde kaldi 10 gun su yuttugu icimNasılsın canım geldmedi hiç senden haber?
Hahahha hala başladigimiz yerdeyiz hep senin yuzunden ilk denemede olmaz diye şartladin beni nasil basladiysam oyle gittim yahu çek uzerimden şu laneti
Iyiyim canim iki aylik oldu bebis ilk dogdugunda kuvezde kaldi 10 gun su yuttugu icim
Amin canim isteyen herkese Allah nasip etsin..oooo maşaALLAH barekALLAH çok sevindim canım. Analı babalı sağlıkla hayırla büyüsün inşallah.
Vatana millete,ailesine,Allaha,kendine hayırlı bir evlat hayırlı bir kul olsun.
Rabbim herkese o duyguyu yaşatsın
Eeee artık kız iseHelena ya verirsin
bi hafta kala olmuştu benm Ağrı 2 gün sürdü ne oldu sonuçArkadaşlar bişey sormak istiyorum
Benim artık allaha şükür umudum yok bu aralar....
Parçaladım kendimi artık yeter ama bi belirti olunca merak ettim de
Karın adet sancısı gibi ağrıyomuş ya bası insanların
Adete kaç gün kala olur ki bu ağrılar
Bi gün geçti yaa sorduğun için sağol vallabi hafta kala olmuştu benm Ağrı 2 gün sürdü ne oldu sonuç
İnşallaj vardır canm geç döllendiyse doktorlar bi hafta gecikmeyi bekleyin diyorlar. Belirti oldu mu yerleşme belirtisiBi gün geçti yaa sorduğun için sağol valla
Ama iki gündür test yapıyorum erken gebelik yaptım negatif
Hayır yerleşme kan olmadıİnşallaj vardır canm geç döllendiyse doktorlar bi hafta gecikmeyi bekleyin diyorlar. Belirti oldu mu yerleşme belirtisi
amin canım yok ya ne topiği hiç giremiyorum artık buraya. bak ne zaman yazmışsın ben daha yeni görüyorum.dream on kim kuzumKuzumm senin dünylaar güzeli kuzunu rabbim sana bağışlasın olmayanlara versin inşaALLAH . Tabi sen artık annelik topiklerinde fink atıyon
amin canım yok ya ne topiği hiç giremiyorum artık buraya. bak ne zaman yazmışsın ben daha yeni görüyorum.dream on kim kuzum
kizlar adetime 7 gun var ara ara kasik agrisi cekiyorum kisa sureli bazi bazi keskin kramplar gogusler sisti normalde adet olacagim saatte baslar sancilar ama bu sefer bir hafta oncesinden basladi asiri gazim var ve yorgun hissediyorum ama uyuyamiyorumda sizce bir bebis belirtisi olabilir mi test yapmalimiyim veya yapsam cikarmi lutfen yardim edin kimseye birseyde soyleyemiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?