Batta geri sayım başladı ( 8 )

Genelde 1 hafta kala yada yumurtlamadan 1-2 gün sonra

Yıl sonuda geldi yine tık yok ,sözümü geri mi alsam

Iyiyim canim iki aylik oldu bebis ilk dogdugunda kuvezde kaldi 10 gun su yuttugu icim

oooo maşaALLAH barekALLAH çok sevindim canım. Analı babalı sağlıkla hayırla büyüsün inşallah.
Vatana millete,ailesine,Allaha,kendine hayırlı bir evlat hayırlı bir kul olsun.
Rabbim herkese o duyguyu yaşatsın

Eeee artık kız ise Helena ya verirsin

Amin canim isteyen herkese Allah nasip etsin..
Bizimkide erkek ya kaynana olcaz helenayla

bi hafta kala olmuştu benm Ağrı 2 gün sürdü ne oldu sonuç

Kuzumm senin dünylaar güzeli kuzunu rabbim sana bağışlasın olmayanlara versin inşaALLAH . Tabi sen artık annelik topiklerinde fink atıyon

Kuzumm senin dünylaar güzeli kuzunu rabbim sana bağışlasın olmayanlara versin inşaALLAH . Tabi sen artık annelik topiklerinde fink atıyon
amin canım yok ya ne topiği hiç giremiyorum artık buraya. bak ne zaman yazmışsın ben daha yeni görüyorum.dream on kim kuzum

kizlar adetime 7 gun var ara ara kasik agrisi cekiyorum kisa sureli bazi bazi keskin kramplar gogusler sisti normalde adet olacagim saatte baslar sancilar ama bu sefer bir hafta oncesinden basladi asiri gazim var ve yorgun hissediyorum ama uyuyamiyorumda sizce bir bebis belirtisi olabilir mi test yapmalimiyim veya yapsam cikarmi lutfen yardim edin kimseye birseyde soyleyemiyorummm

Tüm belirtiler gebelik ama bazen insanı yanılgıya uğratıyor , sen test yap hayalet bile olsa görünür muhakkak eğer belirtiler erken başlamışsa

insallah canim fazlada umitlenmeye korkuyorum daha once ektopik gebelik gecirdim ayni seyleri yasamaya cok korkuyorum ama bir yandanda istiyorum destegin icin cok cok tesekkur ediyorum ilk firsatta test yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…