hayırlısı olsun hakkınızda inşallahİnaşaALLAH canım vay yalnız değilmişim ne güzel çokk heyecanlı zaten bugünleri çok seviyorum .
Geçen ay kızımı hep rüyamda gördüm bu ay hiç görmedim
Allah hayırlısını versin ikimizede görelim Meylam neyler neylerse güzel eyler.
Benimdee. 9 gün var kızlarrr heycanla beklemedeyimm
Benimde bata 6 gün var.. inşallah hepimiz güzel haberler alırız
İnşallah o güzel haberi verebilirimaminn insaALLAH ozaman once senden haber bekliyoruz ınsaALLAH
hayırlısı olsun hakkınızda inşallah
geçen ay gebe olmadığınz halde kız çocuğu mu gördünüz rüyanızda doğru mu anladıe m?
İnşallah o güzel haberi verebilirim
bende geçen ay kız gördm eşim erkek görmüş bu ayEvettEsımde bende kızımızı goruyoruz cok tatlı cok ben gecen sene sırket actım adını bıle olacak kızımın ısmını koydum
bende geçen ay kız gördm eşim erkek görmüş bu ay
Kafayı yedk daha gebelik yokken
Bata daha 9 gün var evde test var diye dayanamadım test yaptım tabiki negatif
benide sen etkiledin diyoNe sen sor ne ben söyleyeyim.
Erkekler yine bizden daha soğukkanlı biz hamile kalıncada böyle soğukkanlı olacaklar mı bakalım gece yarısı canım karpuz çekecek mesela
o nedir canmBen negatife alıştığım için bat gününe kadar test yapmıyorum artık. Bi hsg kaldı çektirmediğim. Siz çektirdiniz mi kızlar?
Rahim filmi. 14 ay oldu doktora gittik eşime de bana da bakıldı ve sorun yok denildio nedir canm
ne zamandır gebelik bekliyorsun da hep negatif
doktora gittn mi
Ben negatife alıştığım için bat gününe kadar test yapmıyorum artık. Bi hsg kaldı çektirmediğim. Siz çektirdiniz mi kızlar?
benide sen etkiledin diyo
benim de son 8 ama ara ara gelen kasık agrım dışında hiç bir değişim yok o da belki psikolojik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?