Benimde regl e yakın ilişkide sol da ağrı olmuştu biraz daha sabır .bide mümkün olduğunca yorma kendini üzme belli olmaz daha 1 hafta var Allah kolay yoldan nasip etsin tedavi süreci çok bunaltici ona gerek kalmaz insallahKizlar cuma gunu maslak acibadem bulent tiraş'a gidiyorum 1 yildir bebek icin ugrasiyoruz olmadi yumurta takibide bi işe yaramadi ovulosyon testleri de bisey var ki olmuyor insallah iyi sonuclar alirim adetime 7 gun var dün sabah iliski esnasinda cok sancim olmustu bugun de sol da azcik batma hissettim. artik cildirmak uzereyim gercekten resmen yiprandim tukendim
sogan kuru baya ise yarıyormus bide incir kuru diyorlar oda yumurtalamayla alakalıymıs insallah bebektendir:)
Benimde regl e yakın ilişkide sol da ağrı olmuştu biraz daha sabır .bide mümkün olduğunca yorma kendini üzme belli olmaz daha 1 hafta var Allah kolay yoldan nasip etsin tedavi süreci çok bunaltici ona gerek kalmaz insallah
Ben yine test yaptim tabi ki negatif eczaneyi zengin ettim bu ay zaten hic bir belirtimde yok bat persembe ya da cuma belki yarin belki yarindan da yakin
sen varmışsn yakaladm bat kaçti kı canmben adet olucam buyuk ihtimal bu ay fos cıktıuzulmeyip onumuzdeki aylara bakalım
seni gece görmek ne şerefKız sen nerdesin uzun zaman sesin çıkmayınca bir kliniğe yatırdılar sandım,, evlerden ırak
Şuna bak ya öldürtecek kendini es kaza bir kere yapmış ondanda bebek bekliyor..
Yaww anam ağladı kaç ay bende sendeki öz güven yok.
Triplere bak bide bak şurdan bi asitli birşeyler iç hele hararetini alsın
seni gece görmek ne şeref
bende gidiyorm canmm ahahhaGidiyorum kuzu nöbet sende,benim beyim bekler
Özledim seni yarın görüşelim
9 ydu ama simdiden lekelenmeler basladisen varmışsn yakaladm bat kaçti kı canm
dur bakalım takip et inşallah yerleşme kanamasıdır9 ydu ama simdiden lekelenmeler basladi
Ihtimal vermiyom pek:)) adet oluyim hemen sonra sacimi boyiycamdur bakalım takip et inşallah yerleşme kanamasıdır
Ihtimal vermiyom pek:)) adet oluyim hemen sonra sacimi boyiycambakima sokiyim kendimi moralim duzelsin
bende gidiyorm canmm ahahha
bugn erken kalktım ya uykum geldi
düzene sokuyorum inşallah uykuyu
Kızlaaaaar ne var ne yok?
Ben bu sabah normal insan gibi uyandım. :))
Sizde durumlar ne?
Benim pazartesi yaaa daha çok var :))Ben malum senin hala halan gelmedimi ,gelmeyesice
Benim pazartesi yaaa daha çok var :))
Hergünümü doldurdum ama pazartesiye kadar devamlı toplantı vs kafayı buna takmamı engeller belki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?