Doğum kontrol haplarının nasıl yan etkisi oluyo bilmiyorum fakat tek taraflı kasık ağrısı hamilelikle ilgili en güzel belirtidir2 gün gecikmeyle kanda çıkardı diye tahmin ediyorum . Bakalım artık kısmet 5 gün gecikti şu an . 10 gün olsun bir daha kan tahlili yaptırırım
Yakınlarımda eczane yok o yüzden bu testlere sardık
Vallahi öyle bide ben rüyamda ilkini kız gördüm herkes erkek gorse de ben annesi olcam artık onun zamanında ne testi çıkar bilmiyorumBizden olacak çocukların vayyy başına vayyy
Erken alma normal al zaten üstünden geçmişErken gebelik testi alsam çıkar mı sizce ?
Spora geldim bende takmiycam artiikin:) yilbasina odaklaniyim ben ailemin yanina gidicez esimle onu hayal ediyim bariEvet bak sakin olalım diğer alternatifleri deneyelim stres yok eğlenmeyle çocuk yapacağız .
canm bi daha gebelk testi alsana10 gün önce yapinca çok hafif köpük oldu test yaptım negatif 1 gün kala yaptım bira gibi köpurdu tekrar test yaptım pozitif ama biraz pembesi dağıldı emin olamadım ama negatifte direk negatif olmustu bunda umut vardı reglim 4 tu bugün 6 daha bişi yok
10 gün var aynen test evde 9 tane bekliyorKız bırak karbonatı test al test ama daha var gününe önce bi sakin ol
yok canm ilşki esnasnda aklımda değilVücut kendini hazırlıyor ilişki esnasında çocuğu aklından çıkar keyfine bak sonrasında kalça altına yastık vs olabilir biliyorsun zaten
benm bazen sol ağrıyorDoğum kontrol haplarının nasıl yan etkisi oluyo bilmiyorum fakat tek taraflı kasık ağrısı hamilelikle ilgili en güzel belirtidir
E benim baya kasıklarım batıyor ama sabah erken testi yaptım tek çizgi. O yüzden eve geldim şimdi bi paket cips yiyodum oh ne güzel değilim hamile diye. Napayım ben şimdi? Kafalar gitti, beyinler yandı....Doğum kontrol haplarının nasıl yan etkisi oluyo bilmiyorum fakat tek taraflı kasık ağrısı hamilelikle ilgili en güzel belirtidir
Peki son manyaklığımı açıklıyorum.
Dün akşam durup dururken canım turşu çekti kiben hiç sevmem. Eşime çaktırmadan kalktım yedim bikaç tane. Bak bunu söylemesim ona :)))
Sonra öğlen teyzeme gittim turşu var eşin sever vereyim dedi ay yok istemem dedim.
Demin yine canım turşu istedi ağzım bi garip. Ha üstelik nefret ederim gittim kereviz aldım. Limonlu suya koydum şimdi limonu dişledim bi güzel ki benim hiç huyum değildir böyle şeyler.
Aşerme de başladı bak ben iyi değilim bana bi el atın gözünüzü seveyim böyle saçmalık olur mu?
ben adet olucam buyuk ihtimal bu ay fos cıktıuzulmeyip onumuzdeki aylara bakalım
Hahahahahahahha kahkaha attım :)))))Zorla hamile kaldı kadın ya...
Kuzu acile git acile uyutsunlar seni 1 hafta
Allahım ya kız ye ye helal olsunda ne bu turşuya duyulan sevgi ..
İnşaALLAH vardırVallahi yoksa kendini eve kapatırsın artık...
Allahım şen bu kuluna bebek ver nolurrr.....
ahahahGelmeden pes etmek yok..
Ben hiç beklemeden geldi baka kaldım öyle ,,ben şok ben iptal ağzım açık ..okadar yani
La burda ne işin var der gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?