Batta geri sayım başladı ( 8 )

ama bunada sukredelim ya gecikirse ve bebek yuzunden degilse hadi bide onla ugras sokturucu kullan niye gelmiyo sorunmu var diye dusun iyimser olalım
Ben hiç söktürücü kullanmadım ama çok şükür abuk zamanlarda erken olmuşluğu var lüzumsuzun
Ya gercekten Allahtan şu an akıl sağlığımı korumasını diliyorum

Ben hiç söktürücü kullanmadım ama çok şükür abuk zamanlarda erken olmuşluğu var lüzumsuzun
Ya gercekten Allahtan şu an akıl sağlığımı korumasını diliyorum
daha zaman var onumuzde mutlaka olucak aslında yaza dogru hamile kalsak daha iyi yaz aylarında karnımız burnumuzda zor olur

yılbasına odaklan napcaksınız kutlamaya gidicekmisiniz
Yok canım evdeyiz. Komşularla beraber kar yağsın diye dua ediyoruz :)) siz napcaksınız?

Benim bu ay ovulasyon 25 aralık gözüküyor zaten hayırlara vesile :))

P.s benim regl olcakmış gibi karnım ağrımaya başladı. Kesin erken olucam ben bu ay yaaaa Leleleleeeeyyyyy

bizde ailecek toplanıyoruz her zamanki gibi :)
hepimizin aynı zamanlara denk geliyor ovulasyon

Ben yine test yaptim tabi ki negatif eczaneyi zengin ettim bu ay zaten hic bir belirtimde yok bat persembe ya da cuma belki yarin belki yarindan da yakin

Kizlar cuma gunu maslak acibadem bulent tiraş'a gidiyorum 1 yildir bebek icin ugrasiyoruz olmadi yumurta takibide bi işe yaramadi ovulosyon testleri de bisey var ki olmuyor insallah iyi sonuclar alirim adetime 7 gun var dün sabah iliski esnasinda cok sancim olmustu bugun de sol da azcik batma hissettim. artik cildirmak uzereyim gercekten resmen yiprandim tukendim

incir kuru sogan kuru falan yapıp sonucunda hamile kalanlar cok olmus denedinmi hic bunları

Bence reglini bekle öyle git bülent beye

Ben yine test yaptim tabi ki negatif eczaneyi zengin ettim bu ay zaten hic bir belirtimde yok bat persembe ya da cuma belki yarin belki yarindan da yakin
Amaaaaan hayırlısı olsun boşver ben de şarap açtım maçı bekliyorum delireceğime yokmuş gibi yaşamak en mantıklısı ))

Bende bu ay ilk defa incir kürünü yaptım canım beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…