yoga yapmayı dusunuyorum bu yuzdenİnsanın kendi bedenini yönetememesi kabul edilebilir bişey değil... Hatalı parçalar var resmen
Hepimiz erken regl olucaz bu gidişleeeeeahahahbenimki sinyal verdi ya lekelenmeler basladı yavasdan hazırlıyor cok dusuncelidir kendileri
ama bunada sukredelim ya gecikirse ve bebek yuzunden degilse hadi bide onla ugras sokturucu kullan niye gelmiyo sorunmu var diye dusun iyimser olalımHepimiz erken regl olucaz bu gidişleeeee
Ben hiç söktürücü kullanmadım ama çok şükür abuk zamanlarda erken olmuşluğu var lüzumsuzunama bunada sukredelim ya gecikirse ve bebek yuzunden degilse hadi bide onla ugras sokturucu kullan niye gelmiyo sorunmu var diye dusun iyimser olalım
daha zaman var onumuzde mutlaka olucak aslında yaza dogru hamile kalsak daha iyi yaz aylarında karnımız burnumuzda zor olurBen hiç söktürücü kullanmadım ama çok şükür abuk zamanlarda erken olmuşluğu var lüzumsuzun
Ya gercekten Allahtan şu an akıl sağlığımı korumasını diliyorum
Ay ben ya sonu doğurayım ki bi sonraki yaza kadar zayıflamış olayım istiyorum hihihihihihidaha zaman var onumuzde mutlaka olucak aslında yaza dogru hamile kalsak daha iyi yaz aylarında karnımız burnumuzda zor olur
kısın dogursan yaza kadar verirsin kilo rahat ya..hem belki cok almazsın bile her kadının farklı bunyesiAy ben ya sonu doğurayım ki bi sonraki yaza kadar zayıflamış olayım istiyorum hihihihihihi
Aman hamile kaldık da kilosu dert oldu :)kısın dogursan yaza kadar verirsin kilo rahat ya..hem belki cok almazsın bile her kadının farklı bunyesi
yılbasına odaklan napcaksınız kutlamaya gidicekmisinizAman hamile kaldık da kilosu dert oldu :)
Ben böyle giderse jinekoloğa değil psikoloğa gidicem zaten ajsjsnsjsajja
Yok canım evdeyiz. Komşularla beraber kar yağsın diye dua ediyoruz :)) siz napcaksınız?yılbasına odaklan napcaksınız kutlamaya gidicekmisiniz
bizde ailecek toplanıyoruz her zamanki gibi :)Yok canım evdeyiz. Komşularla beraber kar yağsın diye dua ediyoruz :)) siz napcaksınız?
Benim bu ay ovulasyon 25 aralık gözüküyor zaten hayırlara vesile :))
P.s benim regl olcakmış gibi karnım ağrımaya başladı. Kesin erken olucam ben bu ay yaaaa Leleleleeeeyyyyy
Benim bir sonraki reglim 7 ocak gibi gözüküyor bakalım neler olacak bu pazartesiye kadar.bizde ailecek toplanıyoruz her zamanki gibi :)
hepimizin aynı zamanlara denk geliyor ovulasyon
incir kuru sogan kuru falan yapıp sonucunda hamile kalanlar cok olmus denedinmi hic bunlarıKizlar cuma gunu maslak acibadem bulent tiraş'a gidiyorum 1 yildir bebek icin ugrasiyoruz olmadi yumurta takibide bi işe yaramadi ovulosyon testleri de bisey var ki olmuyor insallah iyi sonuclar alirim adetime 7 gun var dün sabah iliski esnasinda cok sancim olmustu bugun de sol da azcik batma hissettim. artik cildirmak uzereyim gercekten resmen yiprandim tukendim
Bence reglini bekle öyle git bülent beyeKizlar cuma gunu maslak acibadem bulent tiraş'a gidiyorum 1 yildir bebek icin ugrasiyoruz olmadi yumurta takibide bi işe yaramadi ovulosyon testleri de bisey var ki olmuyor insallah iyi sonuclar alirim adetime 7 gun var dün sabah iliski esnasinda cok sancim olmustu bugun de sol da azcik batma hissettim. artik cildirmak uzereyim gercekten resmen yiprandim tukendim
Amaaaaan hayırlısı olsun boşver ben de şarap açtım maçı bekliyorum delireceğime yokmuş gibi yaşamak en mantıklısıBen yine test yaptim tabi ki negatif eczaneyi zengin ettim bu ay zaten hic bir belirtimde yok bat persembe ya da cuma belki yarin belki yarindan da yakin
incir kuru sogan kuru falan yapıp sonucunda hamile kalanlar cok olmus denedinmi hic bunları
sogan kuru baya ise yarıyormus bide incir kuru diyorlar oda yumurtalamayla alakalıymıs insallah bebektendir:)Sogan kürü denedim bu ay ne bileyim sadece sol gogsum aciyor ve sol kasıgım geliyorlar soldan soldan galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?