- 3 Ağustos 2016
- 552
- 412
- 33
- 40
Bence sen hamile olabilirsin :)))Cuma gunu 9 unda..leke dun oglen gibiydi
Degilimdir gibi geliyor ya bu kdr cabuk olmaz biraz ugrasicam gibi hissediyorum.hep:)Bence sen hamile olabilirsin :)))
Ay bilmiyorum sen de yarın bi test yaptırsana beraber öğrenelimDegilimdir gibi geliyor ya bu kdr cabuk olmaz biraz ugrasicam gibi hissediyorum.hep:)
Gecsin diye bekliyorum ben senin adet zamani neydiAy bilmiyorum sen de yarın bi test yaptırsana beraber öğrenelim
Benim pazartesi ama çok sıkıldım bu ruh halinden bi an önce çıkmak istiyorum artık..Gecsin diye bekliyorum ben senin adet zamani neydi
Ama erken yapinca cikmiyormus ben birdefa sormustum eczanedeki kadinlar 2 gun gecikmeyle bile cikmaz demislerdiBenim pazartesi ama çok sıkıldım bu ruh halinden bi an önce çıkmak istiyorum artık..
ne zamandır uğraşmıştın kiDegilimdir gibi geliyor ya bu kdr cabuk olmaz biraz ugrasicam gibi hissediyorum.hep:)
Kiz cabuk olmaz iste bir aydir deniyozne zamandır uğraşmıştın ki
Yok yaa benim arkadasım 4 gün kala öğrenmiş. Çok da düşükmüş değer ama çıkmış. Varsa zaten kana geçmiştir bence.Ama erken yapinca cikmiyormus ben birdefa sormustum eczanedeki kadinlar 2 gun gecikmeyle bile cikmaz demislerdi
Sanirim erken ogrenmenin sebebi yumurtlama daha erken bir tarihte gerceklesiyor bazilari adetten hemen sonra hamile kaliyormus bazi kadinlarin adet zamani oluyormus yumurtlama zamani ay ne kotudur yaYok yaa benim arkadasım 4 gün kala öğrenmiş. Çok da düşükmüş değer ama çıkmış. Varsa zaten kana geçmiştir bence.
Ay hepimiz jinekolog olduk :)))
ay benim temizliğe gelen abla regliyken hamile kalmış nasıl başarıyorlarsa anlamak mümkün değil :) bunca biyoloji, jinekoloji, anatomi falan çöp :))Sanirim erken ogrenmenin sebebi yumurtlama daha erken bir tarihte gerceklesiyor bazilari adetten hemen sonra hamile kaliyormus bazi kadinlarin adet zamani oluyormus yumurtlama zamani ay ne kotudur ya
Bence bizim gibi bebek takintilari yok ondan kolay oluyo 10 tane doguruyolar yaDurun ben sağlamı doktor
ay benim temizliğe gelen abla regliyken hamile kalmış nasıl başarıyorlarsa anlamak mümkün değil :) bunca biyoloji, jinekoloji, anatomi falan çöp :))
Kizlar yaaa ne sorucam size ben normalde 6 aralikda adet olacaktim ama ameliyat nedeniyle adet tarihim gecikecek dedi doktor 28 inde yumurtam olusmustu akintiyi gordum degerlendirdim 13 unde adet olacagimi hesapladim ama su anda adet agrisi gibi agri giriyor kasimlarima 2 gundur. hic huyum degildir adetten onceki gun agrim olur ertesi gun sokulurdu adetim. simdi olmamasi gerekiyor bu agrinin olmamam lazim adet. 2 gundur adet agrisi cekiyorum bugun boyle midem bulaniyor sanki. kac gundur kolum kanadim kirilmis sersem gibi hissediyorum bugun yumurtlamadan sonraki 8. gunum neler oluyor bana anlamiyorum
Ayyy sende bnm kafadansin kan testi yaptırmak için kendimle cebellesiyorum bi diyorum adeti bekle bi diyorum kan testi yaptr kurtulRegl ağrısı bende de var 12 sinde olmam lazım normalde. Kafayı o kadar taktık ki erken mi olcaz nedir.
İnşallah seninki güzel haberdir ben dayanamicam yarın kan testi yaptırıcam :)
Regl ağrısı bende de var 12 sinde olmam lazım normalde. Kafayı o kadar taktık ki erken mi olcaz nedir.
İnşallah seninki güzel haberdir ben dayanamicam yarın kan testi yaptırıcam :)
Ya işte demin doktoruma yazdım dayanamadım bekle dedi. Ama ben bekler miyim? Noooo! Baya yarın sabah gidip kan vericem.Ayyy sende bnm kafadansin kan testi yaptırmak için kendimle cebellesiyorum bi diyorum adeti bekle bi diyorum kan testi yaptr kurtul
Ben dün erken testi yaptım çıkmadı. Çok güvenilir değilmiş onlar diye okudum. Bilmiyorum.Yaaa yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunacaksa 13u oluyor sagdan yumurtlamamda imkansiz 28 yumurtladim akintiyi gordum erken gebelik testlerinde cikar mi ki kopek gibi de sigara iciyorum belli olsa da icmesem sunu
Hastaneyemi gideceksin Bn sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum ama bilmiyom oraya randevu falan gerekiyormuYa işte demin doktoruma yazdım dayanamadım bekle dedi. Ama ben bekler miyim? Noooo! Baya yarın sabah gidip kan vericem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?