- 19 Ekim 2016
- 294
- 328
- 53
- 38
Ben dün erken testi yaptım çıkmadı. Çok güvenilir değilmiş onlar diye okudum. Bilmiyorum.
Sigara konusunda ben de aynı durumdayım. Yarın testi yaptırıp bırakıyorum artık yeter yani..
Hastaneye gidicem canım sağlık ocağını hiç bilmiyorumHastaneyemi gideceksin Bn sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum ama bilmiyom oraya randevu falan gerekiyormu
Bnde gidebilirim inşallah hayrlisiyla haberler alirzHastaneye gidicem canım sağlık ocağını hiç bilmiyorum
Benim 10 gün olmuş walla bilemedim iyice kafam karıştı...Kanda cikarmi ki supheli ilişkiden 10 gun sonra cikar diyolllaaa da
Benim 10 gün olmuş walla bilemedim iyice kafam karıştı...
Çıkmaz büyük ihtimal canım bnde sabırsızlanıyorum ama bilmiyomNormal testle bi denesek mi acaba
Çıkmaz büyük ihtimal canım bnde sabırsızlanıyorum ama bilmiyom
Zaten bu halimizden dolayı bebis olmuyo stres stres stressOff offf bilmiyorum valla yildim
Zaten bu halimizden dolayı bebis olmuyo stres stres stress
Üzülme ya hepimiz aynıyız bnm senden bi farkimmi war sanki Bnde çok kötüyüm sabretmemiz gerekiyor napalm Allh isterse olur zatenAyy bilmiyorum yaaa dokunsalar aglicam söyle saglam bi aglasamda acilsam evde kendimi dinlemekten sikildim yaaa adet olsamda kurtulsam valla
Üzülme ya hepimiz aynıyız bnm senden bi farkimmi war sanki Bnde çok kötüyüm sabretmemiz gerekiyor napalm Allh isterse olur zaten
Aminn insallhOyle tabi canim adet olamiyorum yaaa onun sikintisi basti Allah hepimizin yardimcisi olsun
Çıkmıyormuş o testlerde yaa para tuzağındam başka bişi değil :))Normal testle bi denesek mi acaba
Ben bugün öğlen 2 saat uyudum, sayılır mı?Adet oncesi halsizlik yorgunluk yasayan varmii
İnsanlar reglden önce hiçbişey yaşamadan hamile kaldığını öğreniyoe biz de maşallah ne kadar belirti varsa yaşıyoruz, Allah bize bebekten önce biraz akıl fikir verse iyi olacak sanırımAdet oncesi hic bir sey yasamayan varbugun yarin ve cuma benim adet gunlerim yuzumde sivilceler cikti goguslerde hassasiyet basladi ama kasiklarimda tik yok beynimi nasil etkilediysem bu ay adet olamazsam sasirmam
Amiiiinnn en cok ihtiyacimiz olanİnsanlar reglden önce hiçbişey yaşamadan hamile kaldığını öğreniyoe biz de maşallah ne kadar belirti varsa yaşıyoruz, Allah bize bebekten önce biraz akıl fikir verse iyi olacak sanırım
ben 1 de kalktım az once yine uyuklamısım yarım saatBen bugün öğlen 2 saat uyudum, sayılır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?