- 3 Ağustos 2016
- 552
- 412
- 33
- 40
Miskinlik yapıyor olmayalım da .. Benim yine sol kasığım pıt pıt batmay başladı wallahi deliricem bi an önce sabah olsun da gidip kan vereyim ben çok sıkıldım artık..ben 1 de kalktım az once yine uyuklamısım yarım saatay cok halsizim adet olur olmaz kendime gelicem bende mide bulantısı ve bas agrısıda oluyor adet oncesi tam hamilelik belirtileri
kan vermek kesin cozum aslında hastane biraz uzak bosuna gitmek istemiyorum benMiskinlik yapıyor olmayalım da .. Benim yine sol kasığım pıt pıt batmay başladı wallahi deliricem bi an önce sabah olsun da gidip kan vereyim ben çok sıkıldım artık..
Kan testi yapdirdim neqativvvEvet bende gordum bence bir daha yap yarin olabilir
Üşenme git bence ya tımarhanelik olucaz sonunda topluca :))kan vermek kesin cozum aslında hastane biraz uzak bosuna gitmek istemiyorum ben
Hayırlısı olsunKan testi yapdirdim neqativvv
yarın senden bekliyoruz haberri senin pozitif cıkarsa ben sevklenir yaparım:)Üşenme git bence ya tımarhanelik olucaz sonunda topluca :))
Ben hiç zannetmiyorum canım ama Allah büyüktür bakalım.yarın senden bekliyoruz haberri senin pozitif cıkarsa ben sevklenir yaparım:)
Ogleden sonraya cikar 2 gibi falanBen hiç zannetmiyorum canım ama Allah büyüktür bakalım.
Kaç saatte çıkar sonucu ama acaba bilen var mı?
Haydi hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle :))Kızlar bnde 2.30 a randevu aldım kan testi yaptracm
Sağol canım :))Ogleden sonraya cikar 2 gibi falan
testten once ol ya test sonucu beklerken olursan bide o daha kotu:))Sağol canım :))
Ama benim bayağı regl olcakmışım gibi karnım ağrıyor. Hayırlara vesile inşallah :) sabah regl olursam çok gülerim yalnız ya
5 gün var daha bugün 22. Gün olmuş reglim biteli hakkaten tarihe gecicem :)))testten once ol ya test sonucu beklerken olursan bide o daha kotu:))
Erken gebelik testleri varmis bide onlari denedinmi hic5 gün var daha bugün 22. Gün olmuş reglim biteli hakkaten tarihe gecicem :)))
Yaptım dün ama negatifti. Çok güvenilir değiller diye okudum zaten hatta bugün komşum söyledi. Gerci o 1 hafta gecikirse yap test dedi ama bende o kafa nerdeeee...Erken gebelik testleri varmis bide onlari denedinmi hic
Bir hafta bekleyecek sabir yok bizdeYaptım dün ama negatifti. Çok güvenilir değiller diye okudum zaten hatta bugün komşum söyledi. Gerci o 1 hafta gecikirse yap test dedi ama bende o kafa nerdeeee...
E o zaman da reglim gecikir zaten, gecikince bi daha kan veririm napalım :)))Bir hafta bekleyecek sabir yok bizdekan testi yaptir madem rahat et nede olsa 8 gun sonrasinda kanda belli oluyormus ama ya yumurtlaman daha gec bir tarihde olduysa
Hoşgeldin aramızaaaaaa :))Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. :) bata 8 gün var. Üstelik soğuk algınlığı geçirdim halen de halsizlik var. Tüm gün uyudum.. :) yani belirti falan olsa bile anlayamam herşey birbirine girdi.
Hoşbuldum.. :):)Hoşgeldin aramızaaaaaa :))
Sen bikaç gün daha bekle bence 8 günde kan testinde çıkmayabilir..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?