Batta geri sayım başladı ( 8 )

ben 1 de kalktım az once yine uyuklamısım yarım saat ay cok halsizim adet olur olmaz kendime gelicem bende mide bulantısı ve bas agrısıda oluyor adet oncesi tam hamilelik belirtileri
Miskinlik yapıyor olmayalım da .. Benim yine sol kasığım pıt pıt batmay başladı wallahi deliricem bi an önce sabah olsun da gidip kan vereyim ben çok sıkıldım artık..

Yaptım dün ama negatifti. Çok güvenilir değiller diye okudum zaten hatta bugün komşum söyledi. Gerci o 1 hafta gecikirse yap test dedi ama bende o kafa nerdeeee...
Bir hafta bekleyecek sabir yok bizde kan testi yaptir madem rahat et nede olsa 8 gun sonrasinda kanda belli oluyormus ama ya yumurtlaman daha gec bir tarihde olduysa

Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. :) bata 8 gün var. Üstelik soğuk algınlığı geçirdim halen de halsizlik var. Tüm gün uyudum.. :) yani belirti falan olsa bile anlayamam herşey birbirine girdi.

Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. :) bata 8 gün var. Üstelik soğuk algınlığı geçirdim halen de halsizlik var. Tüm gün uyudum.. :) yani belirti falan olsa bile anlayamam herşey birbirine girdi.
Hoşgeldin aramızaaaaaa :))
Sen bikaç gün daha bekle bence 8 günde kan testinde çıkmayabilir.. (

Hoşgeldin aramızaaaaaa :))
Sen bikaç gün daha bekle bence 8 günde kan testinde çıkmayabilir.. (
Hoşbuldum.. :):)
Bence de çıkmaz da işte sabırsız ben :):) bir de henüz 3,5 aylık evliyim.. :):) geçen ay enfeksiyon tedavisi gördüm fitil ve birkaç ilaç ile çözüldü derdim. Bu ay inşallah tutmuştur diyorum.. 1 saat bacaklar dikik durmaktan valla gına geldi :):) ama bebek var ya ipin ucunda tutacağını bilsem 4 saat bile yatarım o şekil :) göğüslerimin ucu sızlıyor ve kuruluk var uçlar da. Belirtiden sayılırsa tek bu var elimde ama zaten aynı regl belirtisi bu :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…