bata kaç gün kala yapmıştn testi 15 ooo ilk defa duydum canm pek bilmiyorm zatn bu değerleri benTeşekkür ederim canım dua ederim mere etme : ) valla bilmiyorum 15 000 cikmis eğer erken döllenme değilse ikiz olabilir ama bnce ben regl sonrası hamile kalmışım
Walla brawo iyi dayanıyorsun. İdrar bence güvenilir bir test değil. Bence regl olmazsan cuma kan ver hemen. Bak ben asla dayanamadım 1 gün geçti yaptırdım hemen :)Doktora söyledim idrar negatif cikti diye 4 gun sonra kan baktir dedi canım Beklicem adet olmaSam 4 gun sonra baktiricam bakalım hayırlısı olsun insallaj
Reglden sonraki 9. Gündü işte 5+1 ken yapmış oldum yani bnde hiç kimsede görmedim o yüzden erken döllenme heralde dedim bakalım kısmet ailede ikiz hiç yok olursa güzel olur . Senin test koyulastigina göre garantileniyo yavaş yavaşbata kaç gün kala yapmıştn testi 15 ooo ilk defa duydum canm pek bilmiyorm zatn bu değerleri ben
yeni yeni bilgi sahibi oluyrm canm
ama dün bi arkadaşla konuştm 8 haftalıkken bin küsürdeydi dedi senin çoğul gebelik mi acaba yoksa arkadaşımda on binlerdeydi de bin küsür mü sandı kii
inşallah çoğuldur canm sen öyle istiyordn zaten
benmde bebek varsa test bozuk değilse baya belirgin çıktı adetten sonra kaldım bende demek ondan koyu dur sana da atayım
çalışıyor musun sen
İnşallah canım bekliyorum cıkmamış daha
İnşallah canım bekliyorum cıkmamış daha
Ay ben de yarım saattir pc başında sayfa yeniliyorum, çürüdüm resmen :))))Seni bekliyoruz burda
bata kaç gün kala yapmıştn testi 15 ooo ilk defa duydum canm pek bilmiyorm zatn bu değerleri ben
yeni yeni bilgi sahibi oluyrm canm
ama dün bi arkadaşla konuştm 8 haftalıkken bin küsürdeydi dedi senin çoğul gebelik mi acaba yoksa arkadaşımda on binlerdeydi de bin küsür mü sandı kii
inşallah çoğuldur canm sen öyle istiyordn zaten
benmde bebek varsa test bozuk değilse baya belirgin çıktı adetten sonra kaldım bende demek ondan koyu dur sana da atayım
çalışıyor musun sen
Ay ben de yarım saattir pc başında sayfa yeniliyorum, çürüdüm resmen :))))
Uzulmemek için dayanmaya çalışıyorum canım ne yapım adet olmamam umutlandırıyor beni hımm kanda mi baktirdin sonucun ne cikti olmaSam baktiricam zatenWalla brawo iyi dayanıyorsun. İdrar bence güvenilir bir test değil. Bence regl olmazsan cuma kan ver hemen. Bak ben asla dayanamadım 1 gün geçti yaptırdım hemen :)
Canım ilk değerin kaçtı ki inşallah kimyasal gebelik yokturKızlar benim değerim 5,37 ye düşmüş. Bir gariplik var bu işte. Tam ne olduğunu doktorla görüşüp öğrenicem, bu olmadı artık önümüzdeki maçlara bakıcaz sanırım :)))
gördün mü testi canmReglden sonraki 9. Gündü işte 5+1 ken yapmış oldum yani bnde hiç kimsede görmedim o yüzden erken döllenme heralde dedim bakalım kısmet ailede ikiz hiç yok olursa güzel olur . Senin test koyulastigina göre garantileniyo yavaş yavaş
hayırlsıı canm benm olur yine ilk denemendiiiiDoktorumla da konuştum şimdi. 30'un altındaki değerleri gebelik olarak kabul etmiyoruz dedi. Bu muhtemelen sen farkına varmadan yaşayacağın bir düşük olabilir. Lütfen bu kadar erken davranma sonra boş yere üzülürsün gelmene de gerek yok reglini bekle dedi :)
Artık hayırlısı bakalım. Bu bana çok büyük bir ders oldu. Bir daha asla böyle şeyler yapmayacağım.
bata 3 gün var canmSen ne yaptın kız var mı gelen giden
bata 3 gün var canm
testide dün yaptm diye bugn bir şey yapmadm bekliyorm batı
yarın bi test daha yaparım
Kaç gun geçmişti senin adet cnmKizlar bende bugun idrar testi yaptim negatif..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?