HımmmBugündü benim olmadım :)
Silik çıktı dediginiz test ne oluyor acabaBişi dicem benim predictorle yaptığım test silik cizgi cıktı, kanda düşük bir değer çıktı ama bugün yaptığım ucuz olan test bembeyaz :)
Umutsuzluğa kapılmayın bence regl geciktiğine göre bi kan verin
Predictor Early diye bi test var 6 gün önceye kadar tespit ettiğini iddia ediyorSilik çıktı dediginiz test ne oluyor acaba
Adetten 6 gun önce mi hımm benim 4 gun geçti hangisini alsam acaba ne kadar bu test :)Predictor Early diye bi test var 6 gün önceye kadar tespit ettiğini iddia ediyor
sen erken gebelik testi alma canmAdetten 6 gun önce mi hımm benim 4 gun geçti hangisini alsam acaba ne kadar bu test :)
Aldım cnm tmm öyle yapımsen erken gebelik testi alma canm
normal gebelik testi al
daha önce aldın mı
Yapsana bi test bakalimBenim 4 gun geçti test filan yapmadım bakalım bekliyorum
Hayirli olsun canim. doktor ne dediKızlar sonucum. .sanırım 6 haftalik yani sat tan sonraki hafta gebe kalmisim
Kızlar sonucum. .sanırım 6 haftalik yani sat tan sonraki hafta gebe kalmisim
Amin inşallah valla bu ay bana çok moral oldunuz Allah da sizin yüzünüzü güldürsün tez vakitte nasip etsinVayyyy tebrik ederim canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ,nazarlardan korusun inşaALLAH.
çok sevindim darısı bizlerin başına inşaALLAH.
Amin inşallah valla bu ay bana çok moral oldunuz Allah da sizin yüzünüzü güldürsün tez vakitte nasip etsin
Canim tebrikler insalllah sag salim kucagina alirsin...darisi bizlerin basina.Kızlar sonucum. .sanırım 6 haftalik yani sat tan sonraki hafta gebe kalmisim
son izci değerim çok yüksek değil dimi ilk değerlere baktımda herkesin yüzlük dilimde
Ewt minik haylazDeğerin çok yüksek ama buda bir mucizeyi gösteriyor ,sen burda hamile kalacak mıyım diye yazarken ,bebeğin çoktan seninle birlikteymiş
Çok çok tebrik ederiiiiim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :))Kızlar sonucum. .sanırım 6 haftalik yani sat tan sonraki hafta gebe kalmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?