Hadi insalllah hamilesin canim.Ben de idrar testini tekrar yaptım ama birşey cıkmadı.
Kan verip netleştirmece bugün.. Ya test bozuk ya benim hormonlarım :))))
O kadar daraldım ki Allah hayırlısı neyse onu versin değilsem de üzülmicem... Vardır bunda da bir hayır bu kadar takmamak lazım...Hadi insalllah hamilesin canim.
Yaptım idrar testi negatif ciktiYapsana bi test bakalim
Hayırlı olsun canım darısı başımıza idrarda bakmismiydin pekiKızlar sonucum. .sanırım 6 haftalik yani sat tan sonraki hafta gebe kalmisim
Teşekkür ederim en kisa zamanda hayırlı haberlerini duyarız insallah : ) : )Çok çok tebrik ederiiiiim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :))
teşekkür ederim inşallah sizde tez zamanda kavusursunuzHayırlı olsun canım darısı başımıza idrarda bakmismiydin peki
Reglin ne zamandı?Yaptım idrar testi negatif ciktibiraz daha bekleyip kan testi yapicam hayırlısı inşallah
İnşallah canım bugün belli olur artık :)))Teşekkür ederim en kisa zamanda hayırlı haberlerini duyarız insallah : ) : )
Anladım canım Allah sağlıkla bebisinizi kucağınıza almayı nasip etsin insallahteşekkür ederim inşallah sizde tez zamanda kavusursunuz1 gün kala yaptım pembesi dağıldı biraz emin olamadım sonradan 2 çizgi net belirgindi bilerek bekledim dün gidip kan verdim dünden beridir de hafif mide bulantısı var
Bugün 5.gun geçti yani anlamdım bisey acaba varda küçük mu gözükmüyor doktorum idrar kesin sonuç vermez kan baktir demişti ben ilk idrar bakmak istedim ama modelim bozulduReglin ne zamandı?
Kaç gun gecti senin canım bende kan yaptiricam ama biraz daha bekleyip anlamadım gitti bütün belirtiler var yaaO kadar daraldım ki Allah hayırlısı neyse onu versin değilsem de üzülmicem... Vardır bunda da bir hayır bu kadar takmamak lazım...
5 gun geçti :/Reglin ne zamandı?
Eki Görüntüle 1924146 Harika bir gün diliyorum kızlar size.. Malum jubile günüm olabilir :))
ayyy canım çok sevindmKızlar sonucum. .sanırım 6 haftalik yani sat tan sonraki hafta gebe kalmisim
Ahahahahahha amiiiin amiiiiin :))))Hahhahahha ALLAH senin iyiliğini versin sana bir bebek versin inşaALLAH
Teşekkür ederim canım dua ederim mere etme : ) valla bilmiyorum 15 000 cikmis eğer erken döllenme değilse ikiz olabilir ama bnce ben regl sonrası hamile kalmışımayyy canım çok sevindm
seninki belliydi zaten artık
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bizlerede dua et canmm
değerin kaç tam olarak ben anlamadm
ikizdir belkide canım ondan mı yüksek
Bayağı geçmiş bu kadar kafanı takacağına 5 dakka bi kan ver kurtul neyi bekliyorsun ki?Bugün 5.gun geçti yani anlamdım bisey acaba varda küçük mu gözükmüyor doktorum idrar kesin sonuç vermez kan baktir demişti ben ilk idrar bakmak istedim ama modelim bozuldu
Doktora söyledim idrar negatif cikti diye 4 gun sonra kan baktir dedi canım Beklicem adet olmaSam 4 gun sonra baktiricam bakalım hayırlısı olsun insallajBayağı geçmiş bu kadar kafanı takacağına 5 dakka bi kan ver kurtul neyi bekliyorsun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?