Valla millet ilk geceden nasıl kalıyor büyük başarı :)
Ya ama git gide cikti bu canım ilk çıkmadı öyle mi diyorsunO kaybolacak canım birazdan fazla miş yapmışssın ondan..
Yada yarın yine dene bozuk o. Normalde çizgi sola yakın olur
Allah allah eczaneden kız test bugün geldi demişti tekrarlarim o zaman benO kaybolacak canım birazdan fazla miş yapmışssın ondan..
Yada yarın yine dene bozuk o. Normalde çizgi sola yakın olur
Ya ama git gide cikti bu canım ilk çıkmadı öyle mi diyorsun
Anladım cnm sagolasinÜzülme ya yarın tekara dene ama bu teste göre sıkıntılı birşey var olmamış yani
Anladım cnm sagolasin
Valla adetim 5 gun geçti bütün belirtilerim de var bakalım hayırlısı inşallah canım hepimiz icinÜüzülmek yok yarına yeniden yap Allah versin inşaALLAH yoktan var etsin...
Aynen tatlım... Manyaklık bu resmen... Ama benimki de kimyasal işte boşuna da tribe girmemişim aslında kanda hormon var ama paşam kendine yatacak bi yer seçemedi :))))hadi yauzuldum ya ama cok fazla kafayı mesgul ettigimiz icin boyle bosuna 1 hafta 10 gun bekleyin demiyorlar
Canim bence taktigimiz icindir..normakde beni adetim gecikir..canim benim 3 yasinda bi kizim var..ben 6 aydir deniyoruz..ya sen.Acaba biz kafamıza çok takıyoruz diye mi böyle oluyor ama takmamak imkansız dimi kızlar off yaaa sizde durumlar ne yani kaç aydır yıldır deniyorsunuz yazar mısınız merak ettim
Canım biz agustosta evlendik ama 10 senelik bi iliskimiz vardi o yuzden evlenince cok cok heyecanimiz bile olmadi hani boyle gez toz hayatını yasa diyolar ama biz bayagi bi vakit gecirmeye doymusuz ki cok istiyoruz ilk defa bu ay başladık olacağını da düşünmüyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum çünkü benim bat 17 aralık kasiklarimda agri var her iki tarafta da ve oyle kramp tarzında değil tekduze gidiyo siddetlenmiyorda cok merak ediyorum baska seylere kafa yormak istiyorum esim ne zaman bu siteye girsem ya yinemi diyo :) Ama ben sosyal medyadan cok buradayim test yapmak istiyorum ama cok erken var mi ilkinde tutanlar ve sadece kasık ağrısı sikayetiyle hamis olanlar kızlar bi yardım :))Acaba biz kafamıza çok takıyoruz diye mi böyle oluyor ama takmamak imkansız dimi kızlar off yaaa sizde durumlar ne yani kaç aydır yıldır deniyorsunuz yazar mısınız merak ettim
Ne güzel bi kızın var canım ya ben 13 aylık evliyim 4 aydır deniyoruz normalde adetlerim düzeldi geçen ay ve bu ay gecikti sadece..geçen ay test yaptıktan sonra hemen adet oldum bu ayda bugün test yaptım işte 5 gun gecikti adetim idrar negatif cikti korkuyorum adet olcam diyeCanim bence taktigimiz icindir..normakde beni adetim gecikir..canim benim 3 yasinda bi kizim var..ben 6 aydir deniyoruz..ya sen.
Bende eşimle 9 yıl çıktım :))bence bekle gününün geçmesini canım daha yeni zaten stres yapma benim mayıs ayında ilk ayda tutmuştu ama kimyasal gebelik oldu yani adet ken öğrendim zaten ilk defa denemiştik bilmiyorum inşallah hayirli zamanda güzel haberler alırız canimCanım biz agustosta evlendik ama 10 senelik bi iliskimiz vardi o yuzden evlenince cok cok heyecanimiz bile olmadi hani boyle gez toz hayatını yasa diyolar ama biz bayagi bi vakit gecirmeye doymusuz ki cok istiyoruz ilk defa bu ay başladık olacağını da düşünmüyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum çünkü benim bat 17 aralık kasiklarimda agri var her iki tarafta da ve oyle kramp tarzında değil tekduze gidiyo siddetlenmiyorda cok merak ediyorum baska seylere kafa yormak istiyorum esim ne zaman bu siteye girsem ya yinemi diyo :) Ama ben sosyal medyadan cok buradayim test yapmak istiyorum ama cok erken var mi ilkinde tutanlar ve sadece kasık ağrısı sikayetiyle hamis olanlar kızlar bi yardım :))
Bu arada bendede kaşık ağrıları var bilmiyorum ki inşallah vardır canım :)Canım biz agustosta evlendik ama 10 senelik bi iliskimiz vardi o yuzden evlenince cok cok heyecanimiz bile olmadi hani boyle gez toz hayatını yasa diyolar ama biz bayagi bi vakit gecirmeye doymusuz ki cok istiyoruz ilk defa bu ay başladık olacağını da düşünmüyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum çünkü benim bat 17 aralık kasiklarimda agri var her iki tarafta da ve oyle kramp tarzında değil tekduze gidiyo siddetlenmiyorda cok merak ediyorum baska seylere kafa yormak istiyorum esim ne zaman bu siteye girsem ya yinemi diyo :) Ama ben sosyal medyadan cok buradayim test yapmak istiyorum ama cok erken var mi ilkinde tutanlar ve sadece kasık ağrısı sikayetiyle hamis olanlar kızlar bi yardım :))
Canim bende evlendikten sonra iki yil sonra hamile kaldim oda catlama ignesiyle kaldim..insallah hamilesin canim.rabbim buyuktur.Ne güzel bi kızın var canım ya ben 13 aylık evliyim 4 aydır deniyoruz normalde adetlerim düzeldi geçen ay ve bu ay gecikti sadece..geçen ay test yaptıktan sonra hemen adet oldum bu ayda bugün test yaptım işte 5 gun gecikti adetim idrar negatif cikti korkuyorum adet olcam diye
Hımm anladım canım inşallah cok istiyoruz Allahım doğru zamanda nasip etsin ınşallahCanim bende evlendikten sonra iki yil sonra hamile kaldim oda catlama ignesiyle kaldim..insallah hamilesin canim.rabbim buyuktur.
Amin canim...Hımm anladım canım inşallah cok istiyoruz Allahım doğru zamanda nasip etsin ınşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?