Hımm tmm cnm:)pardon canm yanlış kişiye sormuşum aceleden
gebelik testi gibi bişey var adetten sonra her gün yapılıyor çizgi yakalıyolar vs vs yanlş anlatmaym bana çok karışık ve yıpratıcı bi süreçmiş gibi geliyo topiclerde var canm ama boşver
Evet adetliydim belirtilerimin olduğunu söyledim bakmak istedi ve cikticanm hcg istemiş ama adetim demedn mi
yine de bakmak mı istedi
evet yaşanıyor tabi
kaçtı değer hatırlıyor musun canmEvet adetliydim belirtilerimin olduğunu söyledim bakmak istedi ve cikti
Adetin3.günü canım 8.65 sonra 28.48.3.65 ve 0.1kaçtı değer hatırlıyor musun canm
ve adetin kaçıncı günü gitti gebeliğin
bende onu indirdimTakvim programı indirdim ordan baktım yaptım hatta geçen ay bakmadım bile gelişigüzel yaptık stres oluyorum diye öyle adetim gecikti :)
ha tamam canm anladımAdetin3.günü canım 8.65 sonra 28.48.3.65 ve 0.1
Benim de 3 aralıktı 1 ve 8 aralik arasinda denedik simdi cumartesiyi bekliycembende onu indirdim
ama benm tutuysa bi şüpheli ilşkim var yumurtlama 2 aralık yazıyordu benm
o zaman olmadı
2 aralıkta ben belirti yaşıyordm bildiğin
ve 28 günde bi adet olurum düzenlidir de
hani takvime uygun olmam lazım normalde ama gebeysem çok önce kaldım çünkü idrarda da çok önce çıktı bozuk değilse
Hayır canım anlaşamadık ya :))Adetin 3.günü hcg de 8.65 cikti doktor gebesin ama takip etmek lazım dedi sonra gun aşırı test yaptırdım 28.48.3.65 ve 01 oldu adetim 4 gun sürdü zaten yani 1 haftalık gebelikmis öyle işte kanama 48 gördükten sonra oldu öyle düştü yani adet bitmişti bu düşük kanamasiydio zaman sen adetin 3. günü 0.1 di değer. çünkü 3. günü kaybettm diyorsn canım
adetin 1. günü3.65
adete 2 gün kala 28.48
öyle gidiyor dimi dediğine göre o zaman adetten önce öğrenmiş oluyorsn
Kim adetliyken ne yapıyor ya yanlış anladın cnm ben kimyasal gebelik geçirmiştim onu adetliyken öğrenmiştim o yüzden :)Bence adetliyken yapma sonucta atilabiliyor vucuttan adetin gecsin oyle yap illa yapayim diyosan cnm oyle daha cok yıpratıcı olur diye söylüyorum tabiî karar senin
MalesefVe bugun kendimi o kdr psikolojik etkiledim ki istahim kapandi tatli yaptım yemek istedim sadece yapana kadardi iştahım bin türlü yemek getirmeye çalışıyorum aklima yiyeyim diye hiç birinin albenisi olmadi cok etkileniyoruz cokkk
Valla ben bisey anlamadımKim adetliyken ne yapıyor ya yanlış anladın cnm ben kimyasal gebelik geçirmiştim onu adetliyken öğrenmiştim o yüzden :)
Neyse :)Valla ben bisey anlamadım
ben 24 kasım ve 11 aralığı değerlendirdim gün aşırıBenim de 3 aralıktı 1 ve 8 aralik arasinda denedik simdi cumartesiyi bekliycem
Neyse :)
Ben sanrm senin kadar sabırlı olmazdm bi test daha yapardım :)ben 24 kasım ve 11 aralığı değerlendirdim gün aşırı
tuttuysa benm 26 kasım ya da 28 de tuttu
gebeysem bakıcam zaten iyice bi düşünp hesaplıcam
şimdi gebelik belli değil
yok canm anladm diye düzelttm ama geç olmuş sen alıntı yapmışsn :)Malesef
Hımm tamam :)yok canm anladm diye düzelttm ama geç olmuş sen alıntı yapmışsn :)
kız ben 3 test yaptm ya zatenBen sanrm senin kadar sabırlı olmazdm bi test daha yapardım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?