Amin inşallah...Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu..
bu ay cılkını çıkarayımda diğer ay test var nasıl olsa diye adetten önce yapmayımHe zula yaptım diyorsun inşaALLAH öbür aya kullanmak zorunda kalmazsın ,bana postalarsın testleri adresi veriyorum
canım benim tuttu mu bilmiyorm henüzCanım biz agustosta evlendik ama 10 senelik bi iliskimiz vardi o yuzden evlenince cok cok heyecanimiz bile olmadi hani boyle gez toz hayatını yasa diyolar ama biz bayagi bi vakit gecirmeye doymusuz ki cok istiyoruz ilk defa bu ay başladık olacağını da düşünmüyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum çünkü benim bat 17 aralık kasiklarimda agri var her iki tarafta da ve oyle kramp tarzında değil tekduze gidiyo siddetlenmiyorda cok merak ediyorum baska seylere kafa yormak istiyorum esim ne zaman bu siteye girsem ya yinemi diyo :) Ama ben sosyal medyadan cok buradayim test yapmak istiyorum ama cok erken var mi ilkinde tutanlar ve sadece kasık ağrısı sikayetiyle hamis olanlar kızlar bi yardım :))
nasıl öğrendn canm kimyasal gebeliğiniBende eşimle 9 yıl çıktım :))bence bekle gününün geçmesini canım daha yeni zaten stres yapma benim mayıs ayında ilk ayda tutmuştu ama kimyasal gebelik oldu yani adet ken öğrendim zaten ilk defa denemiştik bilmiyorum inşallah hayirli zamanda güzel haberler alırız canim
bu ay cılkını çıkarayımda diğer ay test var nasıl olsa diye adetten önce yapmayım
amanin sana yollayacaksam dur harcamayım
kız ne yazığı 10 tl di zaten hepsiKuzu gitti bütün testler ya yazık etme
İnşallah sen bu ay hamiş ol emi
inşallah canımmmKuzu gitti bütün testler ya yazık etme
İnşallah sen bu ay hamiş ol emi
Yaş 26 Canım :)Adetliyken test yaptırmak için gittim doktor hcg de bakalım dedi gebe çıktım gun aşırı test tekrarladım yükseldi en son düşmeye başladı ve kanama oldu tekrar öyle düştü herkez anlamıyormuş kimyasal gebeliği şansa artık öyle yaninasıl öğrendn canm kimyasal gebeliğini
yaş kaç 9 yıl deyince
adetli mi gittin onu anlamadm canmYaş 26 Canım :)Adetliyken test yaptırmak için gittim doktor hcg de bakalım dedi gebe çıktım gun aşırı test tekrarladım yükseldi en son düşmeye başladı ve kanama oldu tekrar öyle düştü herkez anlamıyormuş kimyasal gebeliği şansa artık öyle yani
Benim de yaş 26bakalm yumurtlama takibi yaptım cunku ben ilk evlendigimizden beri istiyordum benim 1 yasinda yegenim var kiz teyzelik bi baskaymis onun sayesinde cok istedim bilgi sahibiydim esime oranlar oyle yani rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duy
Amin inşallah canim
aminnn canm ovulasyon testi ile mi yaptınBenim de yaş 26bakalm yumurtlama takibi yaptım cunku ben ilk evlendigimizden beri istiyordum benim 1 yasinda yegenim var kiz teyzelik bi baskaymis onun sayesinde cok istedim bilgi sahibiydim esime oranlar oyle yani rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
Evet adetin3.günü belli oldu yani bildiğimiz adetliydim o yüzden ben adet olunca bile test yapıyorum :)adetli mi gittin onu anlamadm canm
Ovulasyon testi ne oluyor ben hiç yapmadım :\aminnn canm ovulasyon testi ile mi yaptın
adetli test yapılır mı kızzEvet adetin3.günü belli oldu yani bildiğimiz adetliydim o yüzden ben adet olunca bile test yapıyorum :)
yumurtlama takibini nasıl yaptn canmOvulasyon testi ne oluyor ben hiç yapmadım :\
Doktor istedi hormon testi bakarken hcg de istedi tamamen tesaduf yani kanamada düşük kanaması işte 1 haftalık ti kimyasal gebelik dedi doktor öyle yani cok tuhaf hatta doktor çoğu kadın yaşıyor bunu ama farketmiyor dediadetli test yapılır mı kızz
e kanama oldu sonra da demişsin ama zaten adetlisin ne kanaması tekrar
pardon canm yanlış kişiye sormuşum aceledenOvulasyon testi ne oluyor ben hiç yapmadım :\
Takvim programı indirdim ordan baktım yaptım hatta geçen ay bakmadım bile gelişigüzel yaptık stres oluyorum diye öyle adetim gecikti :)yumurtlama takibini nasıl yaptn canm
canm hcg istemiş ama adetim demedn miDoktor istedi hormon testi bakarken hcg de istedi tamamen tesaduf yani kanamada düşük kanaması işte 1 haftalık ti kimyasal gebelik dedi doktor öyle yani cok tuhaf hatta doktor çoğu kadın yaşıyor bunu ama farketmiyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?