Batta geri sayım başladı ( 8 )

canım benim tuttu mu bilmiyorm henüz
teste göre tutmuş sende görmüştün sanırım testi??
bat 16 aralık
ama varsayımdan gidelim tuttuysa kasık ağrım vardı dediğin şeklde ama bazen biri bazende diğeri ağrıyordu
ve ilk ayda tuttu gibi bişey olur çünkü geçen ay adetime yakın yapmıştık yani boş günlerimde yapmışım olmadı geçen ay

10 sene mi senin yaş kaççç

nasıl öğrendn canm kimyasal gebeliğini
yaş kaç 9 yıl deyince

nasıl öğrendn canm kimyasal gebeliğini
yaş kaç 9 yıl deyince
Yaş 26 Canım :)Adetliyken test yaptırmak için gittim doktor hcg de bakalım dedi gebe çıktım gun aşırı test tekrarladım yükseldi en son düşmeye başladı ve kanama oldu tekrar öyle düştü herkez anlamıyormuş kimyasal gebeliği şansa artık öyle yani

Benim de yaş 26 bakalm yumurtlama takibi yaptım cunku ben ilk evlendigimizden beri istiyordum benim 1 yasinda yegenim var kiz teyzelik bi baskaymis onun sayesinde cok istedim bilgi sahibiydim esime oranlar oyle yani rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu

adetli mi gittin onu anlamadm canm

aminnn canm ovulasyon testi ile mi yaptın

adetli test yapılır mı kızz
e kanama oldu sonra da demişsin ama zaten adetlisin ne kanaması tekrar
Doktor istedi hormon testi bakarken hcg de istedi tamamen tesaduf yani kanamada düşük kanaması işte 1 haftalık ti kimyasal gebelik dedi doktor öyle yani cok tuhaf hatta doktor çoğu kadın yaşıyor bunu ama farketmiyor dedi

Ovulasyon testi ne oluyor ben hiç yapmadım :\
pardon canm yanlış kişiye sormuşum aceleden
gebelik testi gibi bişey var adetten sonra her gün yapılıyor çizgi yakalıyolar vs vs yanlş anlatmaym bana çok karışık ve yıpratıcı bi süreçmiş gibi geliyo topiclerde var canm ama boşver

canm hcg istemiş ama adetim demedn mi
yine de bakmak mı istedi
evet yaşanıyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…