Battım bittim...

Lalalalaalala

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
214
241
23
Merhaba ablalar değerli hanım kardeşlerim;
Para anlamında battım basıma bisey gelmedi ama ciddi anlamda battım ögrenciyim okuma kitaplarımı satmaya çalışıyorum ama alan bile olmaz muhtemelen. Ayin 1in de para alacağım. Su anda cebimde tek gidislik dolmus parası haricinde para yok ve kartımda 20 lira var ne yapabilirim kimseden de para alamam. Ne yapacağım? Nolur bir çözüm gösterin

Ailen göndermez mi? Neden hesapsız harcadın?
[/ ben size hesapsızca harcadım dedim mi? Saldırmaya gelmeyin ayrıca kimseden para alamam cümlesine ailem de dahil. Bir çözümünüz yoksa beni sinir edip sorunun bir parçası olmayın lütfen

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ablalar değerli hanım kardeşlerim;
Para anlamında battım basıma bisey gelmedi ama ciddi anlamda battım ögrenciyim okuma kitaplarımı satmaya çalışıyorum ama alan bile olmaz muhtemelen. Ayin 1in de para alacağım. Su anda cebimde tek gidislik dolmus parası haricinde para yok ve kartımda 20 lira var ne yapabilirim kimseden de para alamam. Ne yapacağım? Nolur bir çözüm gösterin
Günlük stand görevlisi , marketlerde ürün satımı gibi işler oluyor .
F... ile başlayan siteden şehrinizdeki ilanlara bakın lütfen.
Özel ders ilanı açın internetten , 20 TL gibi başlayın.
Ya da ikinci el sitelerden kıyafetlerinizden kullanmadıklarınızı satın.

Anlık çözüm mü arıyorsun hep mi sıkıntı yaşıyorsun? Yarı zamanlı bi iş bulursan genel olarak bu sorunu çözersin ama bugün yarın nasıl halledersin bilemedim. Belki günlük iş falan bulabilirsin internetten bi bakın.

Anlık çözüm mü arıyorsun hep mi sıkıntı yaşıyorsun? Yarı zamanlı bi iş bulursan genel olarak bu sorunu çözersin ama bugün yarın nasıl halledersin bilemedim. Belki günlük iş falan bulabilirsin internetten bi bakın.
Hep sıkıntı yaşamıyorum bu ay bazı sağlık sorunlarım oldu o yüzden

Parayı da bu kadar saldırgan harcadıysan büyük ihtimal ondan olmuştur.. İnsanlar senin para harcamadaki hatalarını öğrenip ona göre fikir almak isteyebilirler mesela bu kadar abartı yaklaşmayın herkese.. Kendini hatasız görüyosan da insanlardan fikir alma canım :))

Ayrıca uçak biletine harcayacağım paranın iki katını sağlık problemim icin harcadım. Ama kadın kadının düsmani sanırım açık bulmaya çalışmakta üstünüze yok
Sağlık problemlerini ailenle neden konusamiyor olduğun, benim senin için olan hislerimden daha önemli olmalı senin için.

Back
X