Battım bittim...

Tesekkurler cozum icin
Günübirlik islere gir , aileden yardım işte arkadaşlarından borç al diye envai çeşitte öneri sunmuslar zaten.
Günübirlik seyahat için ucak yolculuğu yapacak kadar durumun iyiyse ayin birine kadar da idare edersin o zaman.
Hiçbir şeyi begenmedigine göre farklı amaçla açtı soruyu.
Napalım çözüm olarak iban mi isteyelim senden

İş bakın denmiş ben de diyeceğim ama bu ay sıkıştım diyorsunuz. Yani aylık- haftalik iş verileceğini de çok düşünmüyorum ama. Başka ne tavsiye edilebilir borç almak dışında bilmiyorum, mutlaka vardır daha yakın olduğunuz halden anlayan üç beş kuruşun lafını etmeyecek eş-dost-akraba-sevgili vs. Böyle zamanda yanınızda olmayacaklarsa ne bileyim yani .

Canım sen ailenle görüşmüyorsun üni öğrencisisin ee nerde kalıyosn nerde yaşıyosn ? Hayır biz de öğrenci olduk.. Bence bu dik başlılığın ve uyumsuzluğun senin cebindeki paradan daha büyük bi dert. İlk önce ailenle arayı düzeltmeye bak daha yaşın kaç ki senin ?

Canım sen ailenle görüşmüyorsun üni öğrencisisin ee nerde kalıyosn nerde yaşıyosn ? Hayır biz de öğrenci olduk.. Bence bu dik başlılığın ve uyumsuzluğun senin cebindeki paradan daha büyük bi dert. İlk önce ailenle arayı düzeltmeye bak daha yaşın kaç ki senin ?
Satılacak bir elektronik eşyanız var mı? Değerinin altında da olsa günü kurtarmanızı sağlar. Üniversitenin facebook grubunda günlük işler için ilanlar oluyor hep onlara da birkaç gün giderseniz 2 hafta idare eder sizi düşünüyorum.
ders icin aldigim ses kayit cihazini saticam tesekiurler fikir icin:)

Back
X