Bavul mevzusu

cimri görün canım . varsın eltine cimri görün.

Aynen canim bunlar bilerek yapiyor alabilir aslinda bavulu bana gicikliknolsun diye yapiyorlar.Zamninda okadar esimle arami bozmaua calistilar simdide hic bir sey uokmus gibi esyami istiyorlar
O halde kaynanayı kocayı bir kenara bırak. Direk etliye çalış. Her gördüğünde laf sok. Hiç sevmem başkasının malını kullanmayı. Ne o dilenci gibi. Arkamdan konuşulacagina hiç istemem de. Madem eltin eşşek arısı gibi. Sende öyle ol.

Sorma cilekcigim inan insan olsar bavul lafini bile etmzdim ama yuzsuz ahmak tavirlarindan gina geldi bana.En sonda patlicam ama ne zaman bakaim
Vermeyin, aaa ne münasebet ya koysun pazar poşetine gitsin madem... İnsan olana iyilik yapılır...

Sorma cilekcigim inan insan olsar bavul lafini bile etmzdim ama yuzsuz ahmak tavirlarindan gina geldi bana.En sonda patlicam ama ne zaman bakaim
Ha bu arada madem kv çok düşünüyor böyle şeyleri kendisi versin... Ha yoksa da bir tane aliversin idarelik 50-100 TL'lik

Inan arkadasim arkamdan ne ferlerse desinler .Takmam yeterki evimden ailemden uzak duraunlar benim bavula alakam yok yillarin birikmisligi cok

Valiz her evin aslı bir ihtiyaci degil mıdır?
Hadi o boy bulamadım evde olabilir. İsteyebilirsiniz de kardeş kadar yakın gördüğün birisinden...
Amaaaa sana daha önce kendi eşyanın verirken onlarca laf söylemiş birisine vermek zorunda değilsin.
Nasılsa versen de vermesen de laf edecek; o zaman içinden geleni yap verme.
Ne zaman birisine bir şeyler versem sonra laf isitiyorum kendi malimla kendime laf söyleyemem diyebilirsiniz madem o size k yüzsüzlükle davranıyor.

Tesekkur ediyorum zeyno aynen oyle.Ustune birde laf soyleyip kucumseyip gidiyorlar.bir evde okadar kisiler bir bavullari yok durumlarda baya iyi yani gicikligina almiyorlar

Evet birda ha istersf aynisini dicem canim alsinlar kendilerine birdaha yine tatile ciksa yine benden mi isticek sanki.
Hayır insan olsa verilir ama böyle fitne fesat olana günahımı bile vermem. Hele de sürekli "alıcı" olan kişiye de sinir olurum... Bir de üzerine arkamdan laf edecek he mı ? Taş olurum yine vermem. Eşiniz de bir zahmet bu tarz şeylere müdahale etmesin...

Aynen cilekcigim kesinlikle vermeyi dusunmuyorum.Parcalarim o bavulu ama yine vermem.Ardi arkasik gelicek cunku biliyorum.

Evde var versemi acaba onu ama kaynanm diyorduku kucuk istemiyor buyuk surmeli el bavulu var gozu onda uyanigin.
Yav he az yesin.. Siz de içine bişeyler doldurup kenara kaldırın mesela kışlıklar olabilir... Elinizde kullanmadığınız varsa verin " boşta bu var" dersiniz ... Bir bavul alamayacak kadar da durumları kötü değildir. Tatile giden onu da alır...

Bence eltinize açıkça söyleyin bak elbiseyi de verdim yıkamadan getirdin vermek istemiyorum diye. Küsen gitsin otağını ötede kursun sizin malınızın kıymetini bilmeyecekse hiç istemesin

Ya cimrilikle alakasi yok bence. İnsanin bavulu olmaz mi? Asil enteresan olan bu. Alsin da kullansin. Allah muhtac etmesin kimseden bir sey istemeyi sevmiyorum. Kimsenin de benden istemesini hos karsilamiyorum.

Geçen komsu aramis diyor ki bana kutuphanenden şu kitabi versene. Kusura bakma da halk kutuphanesi degil ki burasi. Alin okuyun, kullanin ne yapiyorsaniz yapin, dimi ama =)

inan ki canim icinde zaten asyalatim kiyafetlerim var kisliklar kaldirmisim.Durumlari olmaz mi baya iyi yani duurimlari

Bence eltinize açıkça söyleyin bak elbiseyi de verdim yıkamadan getirdin vermek istemiyorum diye. Küsen gitsin otağını ötede kursun sizin malınızın kıymetini bilmeyecekse hiç istemesin
Cok hakilisiniz aslinda direk yuzune soylemek istiyorum.Ama kendisi gelmiyor ki hanfendi bir sey isteyince ya kv deme soyletiyir yada gorumceme uyanik

Ayni ben canim bende kimseye muhatac olmak istemem istenilirmesinde adlinda hod karsilamam.Durumu olmazsa basum gozum istune temelli veririm ama durumuda var ustune piskinlik yapiyor ici fesat dolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…