- 18 Mayıs 2016
- 1.186
- 1.228
- 133
benimde prensibim oldu bu şu an daEşinizle önden konuşun, sanki önemsiz bir şeymişçesine ama kararla.
"Ya ben bundan sonra, kimseye hiçbir şeyimi vermeyeceğim. Malımın rezili oluyorum ya; geçen bir elbise verdim, insan bi yıkar da getirir, öylece buruş buruş, kirli getirdi, üzüldüm vallahi. Şimdi de bavulu istiyormuş, hiç veresim yok, vermeyeceğim. Haberin olsun canım, bi şey derlerse Vişne eşyasını emanet vermeme konusunda prensip edinmiş der geçersin" deyin.
Ve siz de böyle kesin olun daima, "Prensibim" deyin ve tartışmaya kapatın.
Olmaz mi arkadasim durumlari cok iyi maksat esimle ters duseyim huzursuzluk ciksin.Tek dertleri buBavul alamayacak durumları mı yok sanki. Çok zor durumda kalmadığım sürece kimseden bir iğne bile istemem insanlar ne kadar rahat.
O bavulu paralarım yinede vermem o kadarDemi ua aslinda alirda benden istiyor huzursuzluk olsun diye
Yorumun icin tresekkur canim bakalim bu aksam aynisni diyim bakalim .Esim bana birakir aslinda karari ama kv elti soylerlerse habire niye vermiyon derEşinizle önden konuşun, sanki önemsiz bir şeymişçesine ama kararla.
"Ya ben bundan sonra, kimseye hiçbir şeyimi vermeyeceğim. Malımın rezili oluyorum ya; geçen bir elbise verdim, insan bi yıkar da getirir, öylece buruş buruş, kirli getirdi, üzüldüm vallahi. Şimdi de bavulu istiyormuş, hiç veresim yok, vermeyeceğim. Haberin olsun canım, bi şey derlerse Vişne eşyasını emanet vermeme konusunda prensip edinmiş der geçersin" deyin.
Ve siz de böyle kesin olun daima, "Prensibim" deyin ve tartışmaya kapatın.
Elbiseyi ilk kez verdim canim ama bin pisman oldum.Buda ikinci zaten.tresekkur bile etmedi elbisede ustune laf soyluyordu .
Aynen arkadasim vermek istemiyorum.Kv birde diyor ki vermesen sonra hep vermedi der diyor.Bende desin dedim napiyimverme canım benim. o eşya sana ait. paylaşmak istemiyorsan istemiyorsundur yani bitti gitti.
Yemin ediyorum aynisini dusundum kiricam ama yine vermicem.O bavulu paralarım yinede vermem o kadar
Elbisenin rengi guzel degil. Bana yakisiyordu ama sana pek rengi yakismiyor gibi laflar soyledi.Giydikten sonra soylefdi yani.Insan gibi bir tesekkur bile etmediNeyine laf söylüyordu?
Vermeyin. "Biz de haftasonu kaçamağı yapabiliriz bana lazım olabilir, kimseden de isteme huyum yoktur, zorda kalırım. " diyebilirsiniz.
Aynen canim bunlar bilerek yapiyor alabilir aslinda bavulu bana gicikliknolsun diye yapiyorlar.Zamninda okadar esimle arami bozmaua calistilar simdide hic bir sey uokmus gibi esyami istiyorlarKaynanaya vermesem söyler diyorsun sanki verince çenesi duruyor. Geçen sefer elbise verdim. Kendi malım için birde laf yedim deyin. Tatile gidecek imkanı olan bavulda alabilir. A101 de bavul vardı geçen hafta. Resmini çek eltine gönder. Buradan alabilirsin de.
aynen öyle. verme bırak ne kıymetli malı varmış desin arkandan..Aynen arkadasim vermek istemiyorum.Kv birde diyor ki vermesen sonra hep vermedi der diyor.Bende desin dedim napiyim
Evet canim desinler versemde vermesemde zaten arkamdan konusiyorlar biliyorum duyuyorim.Inanki ben evlilik yillarimda neyi anladim biliyormusun canim .Zamninda herseylerini yapiyordum a dan z ye lakin hic bir kiymetim yoktu son 3 yildir onlara karsi cevap veriri oldum kiymetlinoldum anlicagin kotubolunca kiymet biliyorlar.Obur turlu insani ahmak yerine koyuyorlaraynen öyle. verme bırak ne kıymetli malı varmış desin arkandan..
ben bütün arkadaşlarıma söylüyorum. saygısızlık etmeden lafınızı söyleyin.
bırak konuşsunlar arkandan sen kötü gelin ol sözde, öyle olmadığını sen bil yeter, iki lokma huzurun olsun içinde..
Soylr canim bende kullanirim belki.o bavulu veririm ama lafımıda iyi söylerim , altından kalkamazlar ,
Yorumun icin saol xanim inan cok yzak duruyorum bayramdan bayarama evlerine gidiyorum hayatta aramam bile ama kendileri eskide yasannlari unutmus gibi yuzsuz gibi evime geliyorlar.verme bırak ya.. sennn sorunlarını az cok bilyorum ailesile ilgili cok yüzsüz insanlar sizin bavulunza güvenerek mi tatil planı yapms eltcik.. uzak dur sunlardan
aynen öyle. yaranamazsın çünkü.Evet canim desinler versemde vermesemde zaten arkamdan konusiyorlar biliyorum duyuyorim.Inanki ben evlilik yillarimda neyi anladim biliyormusun canim .Zamninda herseylerini yapiyordum a dan z ye lakin hic bir kiymetim yoktu son 3 yildir onlara karsi cevap veriri oldum kiymetlinoldum anlicagin kotubolunca kiymet biliyorlar.Obur turlu insani ahmak yerine koyuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?