Bay yakışıklı ve yakın arkadaşım?

adam adım atmadan çok düşünmeye gerek yok zaten şuan.arkadaşınız açılmış cevabını almış hoşlanması sevmesi onun sorunu.kendi içinde halletmesi gerek.söyleyip söyleyip sizin mutluluğunuza engel olmamalı.oluyosa da arkadaşından vazgeçmende sakınca yok bana göre.
ama benimde ondan hoşlandığımı bilmiyorki söylemedim sadece sezdiğini ve bu yüzden sürekli dillendirdiğini düşünüyorum o da sinsi anacım napayım o_O

Size önce bi açılsın biraz düşüneyim der o zaman düşünürsünüz bunları. Şimdi dereyi görmeden paçaları sıvamak olmuş biraz bu

sana ilgisi olan 8aydir neyi bekliyor adim atmak icin?
farklı bir yapısı var yaşı bizden 7 yaş büyük ve amaç direk evlenmek bu belli ve ben üniversite okuyorum ara ara çalışıyorum sadece tatillerde. evlilik konusu çok gündeme geliyor mesela bir keresinde seni ne zaman evlendiriyoruz diye takıldı konu biraz uzadı bir keresinde de yengesi ona sen evlenmeyecen mi nasıl bir kız istiyosun dediğinde üniversite bitirmiş olacak dedi :( hayır emin değilim zaten cocuktan emin olmak için konuşmam lazım ama ret edilme ihtimalimde var bilemiyorum...

İyi akşamlar arkadaşlar
Geçen sene bir yerde işe başlamıştım çalıştığım yerde benim yaşımda bi kız daha çalışıyordu tanıştık haliyle, hatta yakın arkadaş bile olduk sayılır. Çalıştığımız yere patronun erkek kardeşi sürekli gidip geliyordu ilk gördüğümde çok beğenmiştim yakışıklı çocuk. Zamanla ondan hoşlandığımı fark ettim ve hakkında bilgi sahibi olmak için beraber çalıştığım arkadaşımın ağzını ararken onun bay yakışıklıyı sevdiğini hatta çok öncesinde açıldığını ama ret edildiğini öğrendim. Bende arkadaş olduğumuz için konuyu hiç açmadım. şimdi bay yakışıklının çalıştığı şubede çalışıyorum ve bana çok fazla takılıyor ama arkadaşımla da aram çok iyi. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım ?

yazı tura atmalısın

ama benimde ondan hoşlandığımı bilmiyorki söylemedim sadece sezdiğini ve bu yüzden sürekli dillendirdiğini düşünüyorum o da sinsi anacım napayım o_O

okudum bilerek dillendirdiğini düşündüğünüzü.o yüzden söylüyorum.gerçekten iyi niyetli bi arkadaş olsa red cevabını aldıktan sonra sizinde hoşlandığınızı bildikten sonra kendi içinde bitirmeye çalışır.size de sürekli dillendirmez hoşlandığını.ama bana nedense ikinizde adam üzerinden hayal kuruyomuşsunuz gibi geldi.ben adamın yerinde olsam burnumun havada olduğunu düşünebilecek bi kızla birlikte olmak istemem.belli de olmaz ama belki de etkilendi.umarım adım atar.:)

Size önce bi açılsın biraz düşüneyim der o zaman düşünürsünüz bunları. Şimdi dereyi görmeden paçaları sıvamak olmuş biraz bu
hoşlandığımdan emin olmadığı için adım atmıyor olabilir cunkü ben emin olmadığım için açılamadım tabi arkadaşım da var bunun yanında

farklı bir yapısı var yaşı bizden 7 yaş büyük ve amaç direk evlenmek bu belli ve ben üniversite okuyorum ara ara çalışıyorum sadece tatillerde. evlilik konusu çok gündeme geliyor mesela bir keresinde seni ne zaman evlendiriyoruz diye takıldı konu biraz uzadı bir keresinde de yengesi ona sen evlenmeyecen mi nasıl bir kız istiyosun dediğinde üniversite bitirmiş olacak dedi :( hayır emin değilim zaten cocuktan emin olmak için konuşmam lazım ama ret edilme ihtimalimde var bilemiyorum...
sen acilmayi aklina koymussun, destek bekliyosun.. bana sorarsan, yapma..

okudum bilerek dillendirdiğini düşündüğünüzü.o yüzden söylüyorum.gerçekten iyi niyetli bi arkadaş olsa red cevabını aldıktan sonra sizinde hoşlandığınızı bildikten sonra kendi içinde bitirmeye çalışır.size de sürekli dillendirmez hoşlandığını.ama bana nedense ikinizde adam üzerinden hayal kuruyomuşsunuz gibi geldi.ben adamın yerinde olsam burnumun havada olduğunu düşünebilecek bi kızla birlikte olmak istemem.belli de olmaz ama belki de etkilendi.umarım adım atar.:)
ahh inşallah :)))

uzun süredir bekliyorum çünkü bi karara bağlamak istiyorum böyle içimde yaşamaktansa... peki tamam açılmayacam ve vazgecmeyi deneyecem en fazla bi ay daha yan yanayız sonra yine okul başlıyor nasılsa...
sen gittiginde kabul edecek kadar sana karsi duygusu olan adam, zaten senden once gelir acilir.. neden riske giriyorsun? 8ay dile kolay.. belki de sen yanlis anliyorsun..

Erkek severse acilir zaten kizlar. Siz birsey yapmayin.
Seven erkek birakmaz sevdigi, hoslandigi kizi.
Bence bekleyin. Cocuk size acilirsa kabul edin.
Acilmazsa zaten öylesine muhabbet ediyordur sizle.

Erkek severse acilir zaten kizlar. Siz birsey yapmayin.
Seven erkek birakmaz sevdigi, hoslandigi kizi.
Bence bekleyin. Cocuk size acilirsa kabul edin.
Acilmazsa zaten öylesine muhabbet ediyordur sizle.
biz de öylesine olan muhabbetimizi keseriz bakalım adım atacak mı haklısınız suan kendimi gelin güvey oluyormuş gibi hissettim

evet adım atmadı ama konusmaları şakaları takılmaları cok fazla ve benden bi adım görmezse adım atmayacak bir tip

Atar atar.Sevdiyse atar. Konusuyor, sakalasiyorsa utangac bir yapisi yok herhalde.
YakisIkliysa alismistir ona teklif edilmesine, belki kendini agirdan satiyordur.
Kesinlikle teklif etmezdim ben. Bayan teklif eder mi arkadaslar ya. Cok garip geliyor bana.
Neyse. Mevzu bu degil. Kizla arkadasliginizin ne derece oldugunada bagli aslinda ama 1 yildir mi taniyorum demistiniz?

Atar atar.Sevdiyse atar. Konusuyor, sakalasiyorsa utangac bir yapisi yok herhalde.
YakisIkliysa alismistir ona teklif edilmesine, belki kendini agirdan satiyordur.
Kesinlikle teklif etmezdim ben. Bayan teklif eder mi arkadaslar ya. Cok garip geliyor bana.
Neyse. Mevzu bu degil. Arkadasliginizin ne derece oldugunada bagli aslinda ama 1 yildir mi taniyorum demistiniz?
evet ikisiylede calıştıgım yerde tanıstım ve yaklasık olarak bir yıl

Back
X