Baya kafam karisik bi el at Kk ..

kendine çok yüklenmişsin, çok küçümsemişsin kendini
2 dilin var, biri en geçerli olan İngilizce diğeri nadir olduğu için bence çok kıymetli olan Çince
üstelik 2 üniversite okumuşsun
yur dışında yaşamışsın sanırım tek başına
daha ne olsun acaba? lütfen kendini küçümseme, ünvan hiç önemli değil bence, burda belediyede ne vasıfsız adamlar sırf ünvan sahibiler diye etrafları tapınanlarla dolu
neden? o ünvanlar çok kıymetli diye mi? oysa ki ona sahip olan adam bomboş, eğitimsiz, cahil
bence sen çok cesur bir kadınsın
yeni bir şehre taşınıp, bu 2 dil ile ilgili bir iş yapman ne güzel olur diye düşündüm şuan

Ay bidaha nasıl okuyacaksın o kadar ben üsenirdi malum bende 35 yaşındayım vaktim kiymetli
Ama sen o dille yurt dışında falan çalışmaya gidemezmisin veya japonca çince gibi mi japoncada öğrensen japonyada iş imkanlari bayağı çok diye biliyorum yani demem oki belli ki zeka fena hukuk okumak istediğine göre yeni bir dil öğren derim
Bak ya şimdi kendimi çokda ezik hissettim bi ingilizcem bilem yok yarım yamalak çat pat

Valla mi :O
Onda da torpil var dimi ..
Isik yaktin ya bana

Hayır,etrafımda torpille kurum avukatı olan kimse duymadım.

Güncel duyuruları takip etmiyorum ama mulakatsız,sadece kpss puanıyla avukat alan kurumlar da var .

Duyuruları internetten aratırsanız ayrıntılı bilgilere ulasirsiniz.

Tekrar üniv okumak için zorlu bir sınavdan geçeceksin kolay değil ardindan 5 yıl zorlu bir okul ve staj dönemi ayrıca bir çok hukuk mezunu da sizin yaşadıklarınızı yaşıyor. Ekmek aslanın ağzında. Onlar da tecrübeli avukatlar yanında kölelik yapıyor. Bence üniv hazırlanmak yerine yıllarını kesin olmayan bir şeye vermek yerine kpss hazırlan ama sıkı bir şekilde.

Hukuk okumak hiç mantıklı değil !
O kadar çok avukat varki 2000tl gibi komik rakamlara çalışıyorlar
Bence kpss ye hazırlanın devlete kapa.ğı atın en güzeli

hayat adil değil işte, en çokta bu ınsanın canını sıkıyor. Ama yaptıklarına bakınca bence bayada saygı duyulacak seyler yapmıssın. Hayat karsına guzel seyler cıkarmıyo anlasılan ama sende bulmayı cabalamıyormusun gıbı geldı bana, ilk olarak suankı ısınde parlayacagın bı sehır secmekle basla bence.

Canım cicim gül gibi çincen var. Büyük bir şehirde is ayarlayıp kalabilirsin sıkıldıysan ordan. Ama hukuk gerçekten sıkıntılı gökçem

Canım cicim gül gibi çincen var. Büyük bir şehirde is ayarlayıp kalabilirsin sıkıldıysan ordan. Ama hukuk gerçekten sıkıntılı gökçem

Intihar falan edeyim ben en iyisi
Benim yerimde olsan ne yapardin
Saglikci olmaz benden sac bile boyayamam huylanirim
Kimseye dokunamam yani
Ceneyle alakali bi is yapmam lazim

Kız iki saat boş bırakmaya gelmiyor banlanmissin yine

Satış danışmanı, finansal danışman vs ol o zaman. Ne biliyim insanlarla ilişkili işler yapacaksın işsiz olduğum için benim de bilgim yok ki bu insanlarla iliskiler hangi meslekleri barındırıyor

Okumanın yaşı yok'a inananlardanim. Ama yanlış bilmiyorsam Cince biliyorsunuz. Bence yaşadığınız şehri değiştirip istediğiniz gibi bir işe girerseniz bu fikir bu kadar kafanızı kurcalamaz .

Yani bunu para icin yapiyorsan hukuk degmez bende cok arastrdim ama suanda cok fazla mezun var okumaya degmiyor amcin oglu 1.5 bin le hukukcu ise basladi kendini gelistrmesi osu busu yillar aliyormmbu arada devam zorunlulugu olmayan universiteler vardi ben arastrdigimda 2 sene once..1.5 2 bin arasi maasla basliyorlar ve bi 5 yil kendilerini gelsitemlesri isim yapmalari falan gerekiyor.ben kadin dogum hemsiresiyim 3.800 aliyordum asm de..mantiksiz bulunca sinavlara girip puani tutturfugum halde gitmedim

Ve buarada okumanin yasi yok istyorsan tabiki oku ama cincede sen gel bursaya burda mobilyacilar dil icin 3 bin maas veriyor :) suriyelilere..cincede araniyor cok

çince mi biliyorsun. o zaman yurtdışında yüksek lisans yap derim. git yurtdışına kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…