- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi witch hunt
-
Bi basarisizligi daha yuregim kaldirmaz gercekten
Araba kullanirken bazen okullarin onunden gecerken en azindan bir ogretmen olsaydin
Bankada para yatirirkem bankaci bari olsaydin diye diye bitiriyorum kendimi
Gecerli bi isim olmadigi icin yerlerin dibinde geziyorum
Keske bi isim olsaydi da kv sorunum olsaydi diyorum
Kendimle munakasa halindeyim surekli
Avukat izliyorum adliyede ne havalilar diyorum imreniyorum
Donup aynaya bakiyorum hicbir sey goremiyorum
Unvanim yok
Ve ben gunden gune oluyorum
witch hunt cezan bitti sanırım :) geçmiş olsun
Neye karar verdin , ya da verebildin mi?
Bende ayni senin gibiyim de konunu yukarı taşımak istedim
Valla okuycam karar verdimTabiki oku. Okulu zamanında bitirdiğinde yaşın idare eder seviyede olacak. Ofis açarım tanınmış bla bla bla olurum gibi hedeflerin yok anladığım kadarıyla. Kurum avukatlığı yaparsın,misss :)
Oku,valla doğru karar. Sonra zor diye ağlarken konu açmak yok ama :)
pekı aof ıkı yıllık adalet okyunca dgs ıle yıne adalete tamalanıyor mu bılıyor muusnuz?Valla okuycam karar verdim
Kimseye soylemicem ama kendi basima calisicam cok yuksek puanlari ama hicbir sey yapamazsam adalet okur dgs yle gecerim icimde kalmasin :)
Ben cevap vereyim, tamamlanıyor ama aofden adalet okuyanlar ve örgün adalet okuyanların dgs kontenjanları farklı, her üniversite aof adalet okuyanları kabul etmiyor. Hangi üniversitelerin kabul ettiğine ve kac kişilik kontenjan olduğuna bi bakın netten.pekı aof ıkı yıllık adalet okyunca dgs ıle yıne adalete tamalanıyor mu bılıyor muusnuz?
benım bılgım yoktu ama bılgı verdınız ıyı olduBen cevap vereyim, tamamlanıyor ama aofden adalet okuyanlar ve örgün adalet okuyanların dgs kontenjanları farklı, her üniversite aof adalet okuyanları kabul etmiyor. Hangi üniversitelerin kabul ettiğine ve kac kişilik kontenjan olduğuna bi bakın netten.
Avukatım, şahsen niyet hukuk fakültesi okumaksa adaletten geçmeyi dogru bulmuyorum. Zaman kaybı cunku derslerin tamamı sayılmıyor direkt 3. Sınıftan başlatmıyor okullar. kontenjan dusuk, toplam 900 kişi gibi bir şey olması lazımdı, binlerce adalet mezunu var. Şans dusuk epeyce. Hele ki dediğim gibi aoflilerin seçeceği okul da kontenjan da örgün adalet mezunlarına göre cok dar.
Umarım hukuk fakültesi kazanırsınız da bunları düşünmeye gerek kalmaz. Başarılar.
Evetpekı aof ıkı yıllık adalet okyunca dgs ıle yıne adalete tamalanıyor mu bılıyor muusnuz?
Ben cevap vereyim, tamamlanıyor ama aofden adalet okuyanlar ve örgün adalet okuyanların dgs kontenjanları farklı, her üniversite aof adalet okuyanları kabul etmiyor. Hangi üniversitelerin kabul ettiğine ve kac kişilik kontenjan olduğuna bi bakın netten.
Avukatım, şahsen niyet hukuk fakültesi okumaksa adaletten geçmeyi dogru bulmuyorum. Zaman kaybı cunku derslerin tamamı sayılmıyor direkt 3. Sınıftan başlatmıyor okullar. kontenjan dusuk, toplam 900 kişi gibi bir şey olması lazımdı, binlerce adalet mezunu var. Şans dusuk epeyce. Hele ki dediğim gibi aoflilerin seçeceği okul da kontenjan da örgün adalet mezunlarına göre cok dar.
Umarım hukuk fakültesi kazanırsınız da bunları düşünmeye gerek kalmaz. Başarılar.
amaç iş bulmaksa hayır bence okuma 4 yıl bambaşka şeylere yatırım yapsan kendin için daha mantıklı şu anTekrardan merhaba hatun kisiler
Simdi bastan basliyorum taniyanlar oldugu kadar tanimayanlarda mevcut ..
30 yasindayim(Benim icin travma meselesi )
Ulus.iliskiler mezunuyum
Bazen Allah bu sehri kesin unuttu dedigi bi ilde yasiyorum maalesef
Bundan iki yil once gittim bi dil ogrendim su anda gecimimi onun sayesinde sagliyorum akillica bi kararmis ama ben tirmalarsam para k@zaniyorum yani kimse oooo cok cool gel sana 2000 vereyim demiyor zaten beklenemezdeneyse ..
Iki gun once malum bi konu acmistim is bulmayla alakali
Kadin bana gel caNim kole ariyorum ben minvalinde bi seyler soyledi moralim bozuldu eve gelip aksama kadar agladim
Bana nasil bu parayi teklif eder nasil boyle bi is teklif eder diye var olan ic yaglarimin cogunu o gun kendi kendime yedim ..
O gun dusundum ve ben bi karar verdim
Simdi mantikli mi onu soruyorum size..
Tekrardan bi universite okumali miyim ?
Ama baska kimseye soramam
Sende oku oku basimiza alim mi cikican
Senin yasindaKiler emekli olacak gibi karsiliklarda gormusumdur zamaninda
Hukuk okumak istiyorum ben soNu onemli ama muaffak olabilir miyim ben bu meslekte ?
Devam zorunlulugu var mi ?
Icimde kalan bi ukdedir hukuk
Siz olsaniz amaan bu resmen bi macera mi dersiniz
Yoksa yok ulen baya da yapilabilir bi sey mi ?
Bana yardim edin
Yoksa kendimi kesicem
Karisik oldu evet ama kimseye anlatamam utaniyorum artik okul mevzusu acmaktan
amaç iş bulmaksa hayır bence okuma 4 yıl bambaşka şeylere yatırım yapsan kendin için daha mantıklı şu an
ama çok istiyordum gerçekten olursa çok mutlu hissederim gibi bir duyguysa kesinlikle okumalısın
devam zorunluluğu yok ama çok ezber gerek
kalın kalın kitaplar arasında kayboluyorsun öyle diyeyim ...
en azından düşünmen bile güzel benceCok istemistim bu bolumu isin kotu yani bulundugum yerde yok
Kafam hala basliktaki gibi karisik ..
Ama tek bildigim okumaliyim
Hukuk cok zor hem kazanmasi hem okumasi hem cikinca is bulmasi..
Mukkemmel populer bi kisilik degilim cevrem kosarak bana dava versin ..
Yani bilemiyorum cathy bu kararsizligim sinirlerimi bozuyo
Ben de 30 yaşındayım bir daha gireceğim sınava bu sene :))Tekrardan merhaba hatun kisiler
Simdi bastan basliyorum taniyanlar oldugu kadar tanimayanlarda mevcut ..
30 yasindayim(Benim icin travma meselesi )
Ulus.iliskiler mezunuyum
Bazen Allah bu sehri kesin unuttu dedigi bi ilde yasiyorum maalesef
Bundan iki yil once gittim bi dil ogrendim su anda gecimimi onun sayesinde sagliyorum akillica bi kararmis ama ben tirmalarsam para k@zaniyorum yani kimse oooo cok cool gel sana 2000 vereyim demiyor zaten beklenemezdeneyse ..
Iki gun once malum bi konu acmistim is bulmayla alakali
Kadin bana gel caNim kole ariyorum ben minvalinde bi seyler soyledi moralim bozuldu eve gelip aksama kadar agladim
Bana nasil bu parayi teklif eder nasil boyle bi is teklif eder diye var olan ic yaglarimin cogunu o gun kendi kendime yedim ..
O gun dusundum ve ben bi karar verdim
Simdi mantikli mi onu soruyorum size..
Tekrardan bi universite okumali miyim ?
Ama baska kimseye soramam
Sende oku oku basimiza alim mi cikican
Senin yasindaKiler emekli olacak gibi karsiliklarda gormusumdur zamaninda
Hukuk okumak istiyorum ben soNu onemli ama muaffak olabilir miyim ben bu meslekte ?
Devam zorunlulugu var mi ?
Icimde kalan bi ukdedir hukuk
Siz olsaniz amaan bu resmen bi macera mi dersiniz
Yoksa yok ulen baya da yapilabilir bi sey mi ?
Bana yardim edin
Yoksa kendimi kesicem
Karisik oldu evet ama kimseye anlatamam utaniyorum artik okul mevzusu acmaktan
Ben de 30 yaşındayım bir daha gireceğim sınava bu sene :))
Oku !
İçinde kalacak .
Mutlaka oku .
Yahu altı üstü okula gideceksin ?Evet icimde kalanlara bi de bu eklenecek
Bu salak yerde hukuk yokYahu altı üstü okula gideceksin ?
En fazla ne kaybedersin ?
Normal hayatın devam ederken hukuk okuyor olacaksin işte .
Hiçbir şey olmazsa hukuk diploman olur .
İşsiz hukukçu da yok .
Bakma sen öyle diyenlere.
Sakın vazgeçme .
Hem dil avantajın var.
Uluslararası şirketlere girebilirsin .
Hukuk devam zorunlulugu olan bir bölüm değil .Bu salak yerde hukuk yok
Baska yere gidersem param olmaz dolayisiyla okuyamam
Isi burda yapiyorum baska yerde zor
Neye el atsam kurusa nin son halkasi bu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?