Bayağı üzgünüm bir bakar mısınız?

Insallah guzel haberler alırsınız.
Bence bir doktora gidin. Kan ve hormon tahlilleriniz yapılsın. Vitamin vs eksikliği varsa giderirsiniz. Hormonlarinizin seviyeleri iyi mi diye bakılır. Doktor yumurtlama tarihlerinizi kontrol eder. Daha kisa surede ve daha saglikli sekilde hamile kalirsiniz :)

O zaman kizlar size beddua edeyim inşallah en kısa zamanda sizi geceleri uykusuz bırakan ama bir gulusuyle dünyaları veren bebekleriniz olsun bez değiştirmeye bikin teyzenin biri bana öyle beddua etmişti tuttu valla

Teşekkür ederim
Biraz daha bekleyeyim adetim 10 gun vs gecikrse bi test daha yaparım
Yoksa ..
doktora giderim galiba

O zaman kizlar size beddua edeyim inşallah en kısa zamanda sizi geceleri uykusuz bırakan ama bir gulusuyle dünyaları veren bebekleriniz olsun bez değiştirmeye bikin teyzenin biri bana öyle beddua etmişti tuttu valla

Ay kızayım mi sana yoksa teşekkür mü edeyim hahaha
Haklisin ya
Bebek bebek istiyoruz ama ancak eziyetdegil mi
İnsanoğlu bi tuhaf işte...

Rabbim gönlünüze göre versin. Yani en iyisi sabah erkenden kasın doktoruna gidin orada bakarlar ama kanına bakarlarsa sonuç hemen çıkmaz gene idrardan bakarlar herhalde. Hamile değilsen bile genede git adetin gecikemsinin sebebini öğrene bilirsin belki.

Ay kızayım mi sana yoksa teşekkür mü edeyim hahaha
Haklisin ya
Bebek bebek istiyoruz ama ancak eziyetdegil mi
İnsanoğlu bi tuhaf işte...
Yok bu saatte ayaklarimda hala salliyorum ama az önce gözlerini hafif açtı gülümsedi bu enerjiyle sabaha kadar sallarim

Teşekkür ederim ama doktora hemen gidemediğim için bunaldim buraya yazdım..
Sagolun

Doktora gidin en kesin Sonuc. Ilk idrar testi yapiliyor Bizim Burda (almanyada). Negativ cikarsa isterseniz kan testi yaptirbilirisniz.

Doktora gidin en kesin Sonuc. Ilk idrar testi yapiliyor Bizim Burda (almanyada). Negativ cikarsa isterseniz kan testi yaptirbilirisniz.

Normal aile doktoruna gitsem test yaptırmak istiyorum desem yaparlar mı?
Yakınıma sordum o dediki öyle direk gidip test yaptiramazsin.
Bide zaten bi randevu almak istediğimizde aynı güne vs alamiyoruz trdeki gibi.

Normal aile doktoruna gitsem test yaptırmak istiyorum desem yaparlar mı?
Yakınıma sordum o dediki öyle direk gidip test yaptiramazsin.
Bide zaten bi randevu almak istediğimizde aynı güne vs alamiyoruz trdeki gibi.
Neden yaptrilmazmis ? Ilk defa duydum :) yarın ara kan testi yaptırmak istiyorum de bu hafta içinde sabah gel kanını alalım derler bizim dr öyle. Siz hangi şehirdesiniz?

Stressden geçikmiş olabilirsin zaten yas geçtikçe günü gününe olmuyor biraz daha geçsin test yaparsın

Neden yaptrilmazmis ? Ilk defa duydum :) yarın ara kan testi yaptırmak istiyorum de bu hafta içinde sabah gel kanını alalım derler bizim dr öyle. Siz hangi şehirdesiniz?

Stuttgart a yakın bir köydeyim. Anladım bi şansımı deneyeyim o zaman... teşekkür ederim

Stuttgart a yakın bir köydeyim. Anladım bi şansımı deneyeyim o zaman... teşekkür ederim
Olması lazım. Kendim kızıma hamile kaldığım zaman cumartesi idrar testi yapmıştim. Ve pazartesi sabahı aramadan kadın doktoruma gittim böyle böyle dedim hemen onlarda baktı. Kimse git demedi demezde. Fazla bekleyebilirsin sadece.
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah

Amin inşaAllah.
Şu an evmde telefon yok
Direk gitsem aile doktoruna söylesem test yaptırmak istiyorum hamilelik için
Termin olmadan onlar yapar mı peki ?

15 senede buldum ben kızımı yani buldumcuk o yuzden bebek isteyenleri çok iyi anliyorum

Ben evleneli daha bir yıl dolmadı ama ne bileyim insan hevesleniyor...bu ay tam olarak istedik zaten. Artık olsun dedik. Doğana kadar 2.yıla yaklaşmış oluruz sonuçta

Amin inşaAllah.
Şu an evmde telefon yok
Direk gitsem aile doktoruna söylesem test yaptırmak istiyorum hamilelik için
Termin olmadan onlar yapar mı peki ?
Aile dr u bilmiyorum o sebeple hiç gitmedim aile dr una. Ama adetim gecikti olmadım henüz denirse kan testi yapabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…