- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
Kiz 20 aylik koca kiz oldu senin de olur hayirlisiylanNeymis peki adet mi bebek mi
Herhangi bir özel hastanede doktordan geçmeden test yaptırabilirsiniz?
Kiz 20 aylik koca kiz oldu senin de olur hayirlisiylan
Ne yapıp edip bi dr. a gidin testleri falan olacak bi iş dEğil gibi
neticeyi bize de yazar mısın, ben çok merak ettim seni nedense :)
Hamile değilim.
Arkadaşlar :)
9 gün adetim gecikti ve dün test aldık. Negatif çıktı. Ve biliyor musunuz şu an adet başlangıcı oldu. Yani demekki psikolojikmis. Ben kendimi hamile sandığım için gelmedi ya da hormonlarım bozuldu Allah cc korusun.
Öyle işte...
Aminn insallah ama hic umidim yoktu bu ay boyle gorunce heycanlandimCanım uzulme hayırlısı Allah aratmadan hayırlısıyla versın kendını strese skma stres sut hormonunu artttırıyor ve o hormon yumurtaların dollenmesını engellıyor
Aminn insallah ama hic umidim yoktu bu ay boyle gorunce heycanlandim
Kusura bakmayin ne yaptigimi bilmiyorum suan :/Canım mesaJım sana degıldı konu sahıbıne yazmıstım senın testlerıne baktım olmasa cıkmazdı demekkı var hayırlı olsun Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
Olabilir döllenme zamanina gore erken cikabilir 3-4 gün sonra tekrarla testini canim yada kan testi yaptir net sonuç icinEki Görüntüle 1960778 Eki Görüntüle 1960778 yardimci olur musunuz adetime 9 gun var dayanamayip test yaptim boyle cikti zor secilebiliyo ikincisi var yok arasi bu kadar erken gosterir mi ki biraz koyu ciksa umitlenicem ama arada kaldim
Kan testine cesaret edemiyorum net biseyler olmadan en iyisi 2 gun sonra tekrarliyim testi :) tesekkur ederimOlabilir döllenme zamanina gore erken cikabilir 3-4 gün sonra tekrarla testini canim yada kan testi yaptir net sonuç icin
Canım uzulme hayırlısı Allah aratmadan hayırlısıyla versın kendını strese skma stres sut hormonunu artttırıyor ve o hormon yumurtaların dollenmesını engellıyor
canım bence umutlanma..Kan testine cesaret edemiyorum net biseyler olmadan en iyisi 2 gun sonra tekrarliyim testi :) tesekkur ederim
Zaten hic bir belirti yok hamile gibi hissetmiyorum ama bugunde tekrarliycam yarinda koyulasirsa kan vercem insallahcanım bence umutlanma..
Bak benim normalde çok düzenli olmasına rağmen 9 gün geçti olmamistim.
Psikolojimden hamile.hamile hissetmiştim.
En iyisi test yaptır sağlık ocağında. Net olsun
Bu sabah ki biraz daha belirdi :)Eki Görüntüle 1960979
Canim test yaptirdin dun sabah bu evdeki testten sonra hemsireler falan cikmaz daha adetine var dediler. 24.69 deger çikti daha cok erken ilk gercek gebelik mi diye iki gunde bir takip olcakCanım evet ben oburunde gorememistim bunda sanki var gibi :)test yaptır lütfen sonucu da burda paylaşır mısın merak ettim
hayırlısı olsun inşallah hiçbir sorun yaşamazsın gebeliğin mutlu huzurlu geçsin bebeğini sağlıkla al kucağına. benim içinde dua eder misin hamilelerin duası kabul olur derler.Canim test yaptirdin dun sabah bu evdeki testten sonra hemsireler falan cikmaz daha adetine var dediler. 24.69 deger çikti daha cok erken ilk gercek gebelik mi diye iki gunde bir takip olcak
Canim test yaptirdin dun sabah bu evdeki testten sonra hemsireler falan cikmaz daha adetine var dediler. 24.69 deger çikti daha cok erken ilk gercek gebelik mi diye iki gunde bir takip olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?