Bayağı üzgünüm bir bakar mısınız?

Ben evleneli daha bir yıl dolmadı ama ne bileyim insan hevesleniyor...bu ay tam olarak istedik zaten. Artık olsun dedik. Doğana kadar 2.yıla yaklaşmış oluruz sonuçta
Inşallah olur allah kimseye evlat a rattirmasin çok zor hem kendin uzuluyorsun hemde etraf bebek ne zaman alacaksınız diye sorduğunda ne cevap vereceğini sasiriyorsun yalnız dediğim gibi doktora görünmek şart 15 senede bir hayli deneyim kazanıyor insan

Anladim haklisin
InsaAllah olur hayırlısı ise... Ne diyeyim.
Allah isteyen herkese versin.
Çok şükür sanada vermiş :)Allah bebise hayırlı ömur versin ve insaAllah hayirli evlat olur

Olmamasının bı nedeni vardır sıkma canını Allah vermek istese verir vermiyosa senin için iyisi budur canım evet çok iatiosundur seni çok iyi anlıyorum ama yaşantının içine sigmyacak sebepler vardır sabret dua et

Haklisin... Allah cc hayırlısını versin...

Teşekkür ederim...

Kan testi olayida farklı ülkede olduğum için tam olarak ne yapacagimi bilmedigimden yaptirama dim ama burdan bi arkadaş yardımcı oldu.

Sagolun
Allah cc razı olsun..hayırlı geceler

Daha erken değil mi?? bir kaç gün bekle testi tekrarla gerekirse kan testi yaptır. bi de çok kafana takma. bunu çoğu kişi söylemiştir sana gerçi. kafaya takınca hormonlar etkileniyor

Aile dr u bilmiyorum o sebeple hiç gitmedim aile dr una. Ama adetim gecikti olmadım henüz denirse kan testi yapabilirler.

Merhaba tekrar ...
Bu gün aile doktoruna gittim sekreterle konuştum kadin doktoruna gitmen gerekiyor dedi :|

Neden yaptrilmazmis ? Ilk defa duydum :) yarın ara kan testi yaptırmak istiyorum de bu hafta içinde sabah gel kanını alalım derler bizim dr öyle. Siz hangi şehirdesiniz?
Gittim bu gün ve burda bakamıyoruz kadın doktoruna gitmeniz lazım dediler

Herhangi bir özel hastanede doktordan geçmeden test yaptırabilirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…