- 11 Şubat 2017
- 344
- 417
- 103
- 45
Inşallah olur allah kimseye evlat a rattirmasin çok zor hem kendin uzuluyorsun hemde etraf bebek ne zaman alacaksınız diye sorduğunda ne cevap vereceğini sasiriyorsun yalnız dediğim gibi doktora görünmek şart 15 senede bir hayli deneyim kazanıyor insanBen evleneli daha bir yıl dolmadı ama ne bileyim insan hevesleniyor...bu ay tam olarak istedik zaten. Artık olsun dedik. Doğana kadar 2.yıla yaklaşmış oluruz sonuçta
Kan verseneKimse yok mu
Inşallah olur allah kimseye evlat a rattirmasin çok zor hem kendin uzuluyorsun hemde etraf bebek ne zaman alacaksınız diye sorduğunda ne cevap vereceğini sasiriyorsun yalnız dediğim gibi doktora görünmek şart 15 senede bir hayli deneyim kazanıyor insan
Sağol canımAnladim haklisin
InsaAllah olur hayırlısı ise... Ne diyeyim.
Allah isteyen herkese versin.
Çok şükür sanada vermiş :)Allah bebise hayırlı ömur versin ve insaAllah hayirli evlat olur
Hahaha ne alaka ya yok 9 ay gecsinAdetinizin üstünden bir ay geçmeden hamilelik testi sonuç vermez ancak hamile kalmak isteyen bayanlarda adet gecikmesi oluyormuş yani psikolojik
Olmamasının bı nedeni vardır sıkma canını Allah vermek istese verir vermiyosa senin için iyisi budur canım evet çok iatiosundur seni çok iyi anlıyorum ama yaşantının içine sigmyacak sebepler vardır sabret dua et
Daha erken değil mi?? bir kaç gün bekle testi tekrarla gerekirse kan testi yaptır. bi de çok kafana takma. bunu çoğu kişi söylemiştir sana gerçi. kafaya takınca hormonlar etkileniyor
Adetimin üstünden 3 gün geçti bekliyorum bakalım3-4 gün daha bekle olmazsan kan tahlili yaptır
Aile dr u bilmiyorum o sebeple hiç gitmedim aile dr una. Ama adetim gecikti olmadım henüz denirse kan testi yapabilirler.
Gittim bu gün ve burda bakamıyoruz kadın doktoruna gitmeniz lazım dedilerNeden yaptrilmazmis ? Ilk defa duydum :) yarın ara kan testi yaptırmak istiyorum de bu hafta içinde sabah gel kanını alalım derler bizim dr öyle. Siz hangi şehirdesiniz?
5 Dklik is degil kadın doktorum uzaktaKuzu sen hala gitmedinmi?
5 dakikalik iş. Hemen git kadin doktoruna kan ver.
Adetim uzerinden 10 gun gecti oyle test yaptim ve adet olyormusum gibi agri sanci vardi.
5 Dklik is degil kadın doktorum uzakta
Aynen oyle gidene kadarda catlayacagim anlasilan:)Anladim. Ozaman termin yapip öyle gitceksin mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?