bayan arkadaşınız çok güzel, çok alımlı, çok dikkat çekici ise?

o seni engel görmez tabi ön palnda olan kendisi
valla yerinde olsam uzaklaşırdım o ortamdan öyle şımaran tipleri hiç sevmem çekilmiyolar bi arkadaşım öyleydi o yüzden tcrübeliyim
benim de dünya güzeli bi kaç arkadaşım var ama hiç öyle ilgi meraklısı değiller çok hanımefendi insanlar
öyle olsa hiç sorun yok ben kendim de güzelim zaten kendimi o açıdan geri planda hissetmem ama
şu ilgi çekmeye çalışanlardan her zaman nefret etmişimdir güzel olsun olmasın

valla ben de gördüm kıskançlığın pekçok çeşidini
üniversite ortamı çok şey öğretiyo insanlar hakkında
önceden çok iyiniyetli düşünürdüm şimdi her lafın her bakışın her hareketin arkasındaki imayı anlıyorum
tecrübe işte insan sarrafı oluyosun yavaş yavaş

evet hiç çekilmiyor işte. görünürde bana zararı yok aslında. canımlı cicimli bana karşı ama ilgi çekmek için yaptıkları hoşuma gitmiyor. bana da engel oluyor isteyerek veya istemyerek. biri benimle sohbet etmeye kalksın hemen lafa giriyor. hayatında hiç suşi yememiş insan birilerini görünce ben her hafta sonu suşi yerim der. allah var güzel ama neden bu kadar gösteriş meraklısı bir türlü anlam veremiyorum. 50 tl lik çantaya 300 tl der.

o nası bi tip öyle ya
ne kadar gösteriş meraklısıymış
suşi yiyince sosyeteye girmiş oluyo heralde

itiraf etmeliyim ki kıskanıyorum hemde çok kıskanıyorum. ama kıskandığımı belli etmem asla ben yada karşı tarafa herhangi zarar vercek birşeyde yapmam. onun hep ilgileri züerine çekmesi bende kıskançlık duygusu oluşmasına neden olmadı. hayatımda hiç kimseyi kıskanmadım hiç de böyle olmadım. ilk defa güzel bir arkadaşım oluyorda değil daha öncede çok güzel bayan arkadaşlarım vardı ama hiç birini kıskanmadım hatta karşılarına geçer ne kadar güzel kızsın sen ya deyip iyi dileklerde bulunurdum ama şimdi çok garip oldum. oturup kendime kızıyorum yapma ayıp diye ama engelde olamıyorum kendime. napcam bilmem

Kesinlikle üniversite bana en çokta hayat tecrubesi kattı. Hatta bu kadar az zaman geçmesine rağmen bunlar olduysa ileride neler olur diye de korkmuyor değilim.. Allah iyilerle karşılaştırsın bizi, bizim gibileri..

Başka bir arkadaşım vardı böyle. Gösteriş meraklısı, yalancı. Sonra kızı bir süre sonra kimse istememeye başladı. Yanlız kaldı ortalıklarda ziyan oldu gitti.. Canım böyleleri yalnız kalmaya mahkum. Kimse çekmez yanında kasıntı, şımarık birini. Hem başkasına yalan söyleyen yarın bir gün belki sana da yalan söyler. Veya allah korusun yarın senin sevdiğin adama göz koyar. Bunlar hayatın gerçekleri, iyi aç gözünü..

o nası bi tip öyle ya
ne kadar gösteriş meraklısıymış
suşi yiyince sosyeteye girmiş oluyo heralde
ilgi çekebilmek için yaptığı bir kaç şey işte. evet hem sosyete hem zengin olmuş oluyor. kendini zengin göstermeye çalışıyor.

çok yakın arkadaın değils bence hafiften araya mesafe koy..
sebebi ne olursa olsun, o arkadaşının varlığı seni mutsuz ediyor çünkü..bunda onun kabahatı yok evet ama senin de durduk yere mutsuz olmana psikolojinin bozulmasına gerek yok..

Şu da var:mutlaka onda olmayan sende olan güzel meziyetlerin,farklılıkların vardır..
Bazen senin bir bakışın, bir gülüşün yeter karşıdaki erkeği etkilemek için, o arkadaşın etkileyemez belki ama sen etkilersin, bunlar olmayacak şeyler değil..

Ama bazı durumlar da vardır ki evet bazı kızlar gerçkten güzellikleri duruşları ve tavırlarıyla girdikleri ortamlarda herzaman ilgi odağı olmayı başarırlar...Bunu kasıtlı ya da kasıtsız başarsalar da, yakın çevresi bundan olumsuz etkilenebilir..

Bence dediğim gibi :kendini iyi hissetmen için tamamen kopman yanlış olur ama araya biraz mesafe koy, yoksa içten içe kıskançlık boyutun artacak gibi..o zaman da beki daha kötü bir şekild bitecek arkadaşlığın..belki bir tartışma sonucu..çünkü herşeyi sana batmaya başlayacak zamanla..sen de ister istemez belli edceksin zaten..bunlar olmadan hafif mesafe koymakta fayda var.

ilgi çekebilmek için yaptığı bir kaç şey işte. evet hem sosyete hem zengin olmuş oluyor. kendini zengin göstermeye çalışıyor.

bence sen sadece güzel olduğu için değil
kötü özelliklerini gördüğün için de rahatsız oluyosun
yoksa melek gibi bi kız olsa kıskanmazdın bence

çok doğru söylüyorsunuz da mesafe koymakta kar etmeyecek gibi. çünkü içime bir kıskançlık duygusu oturdu gitmiyor. yani farklı ülkelere felan yerleşmemiz lazım. yaaa psikolojim bozuldu benim yaaaa

bence onu bırak senden önemlisi mi var

ıcıne ıslemıs bır duyguysa ne yaparsan yap bu psıkolojıyı atamazsın..kıskanclık fena ama engel olunamayan bır duygudur..kendıne kızman aslında senın ıyı bır ınsan oldugunu da gosterır..engel olamayız bazen duygularımıza..ınsAllah bu yuzden arkadasınıza gereksız trıpler yapmazsın.. yoksa neden bıtsın kıı..arkdasın da senı ezmıyorsa guzelım guzelım dıyerek..
ne demısler guvenme malına mulkune bır kıvılcım yeter guvenme guzellıgıne bır sıvılce yeter gıbı bırseydı sanırım.çd

Yorum Yapmazsam Çatlardım

Bana Kalırsa O Arkadaşın Seni Kıskanıyor,Bu Yüzden de Sürekli Kendini Ön Plana Atıyor,Yalan Konuşuyor,Güzeliğini Kullanıyor

Çünkü Sen Anladığım Kadarıyla Güzel Meziyetlere Sahipsin,Senin İç Güzelliğini O Dış Güzelliğiyle Bastırmaya Çalışıyor

Bu Yüzden Ev Arkadaşlığını Bitir Onunla,Başına İş Açabilir Kızda Yalan Dolan Ne Ararsan Var Bu Yüzden Bitirmelisin İlişkini

Özgüvenini Yitirmemelisin

en kısa zamanda bu ev arkadaşlığını da bitir bence
sana zarar veriyo resmen bu durum
kendini sıyırmalısın
onun bu özellikleri hep kalacak
o yüzden sen de kıskanmaya devam edeceksin
bu durum geçmez bence

iltifat ediyorsunuz çok tşler. ama beni kıskanmıyor asla öyle bişey yok. her durumda hali tavrı bu.

evet içime işledi resmen. hani birini seversiniz ne yaparsanız yapın atamazsınız ya içinizden aynen o gibi. içime oturdu.

güzellik gelip geçicidir birgün bişey olur siz öne geçersiniz bence takmayın

ya çok da şanslı ya her istediği oluyor. her yönden şanslı ya en iyi şeyleri buluyor. ben mi tuhafım anlamadım ki. çok şansız bir insanım ben yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…