yok yok sadece problem güzel olması değil gerçi bu bir problem değil. sürekli ilgiyi üzerine çekmesi problem. şımarması. bana karşı değil genel hali bu ama rahatsız oluyorum. evet hep dikkat çekmek istiyor. beni zaten engelmiş gibi görmüyor. çünkü kendisini dünyanın en güzeli. ama yinede çok hoşuna gidiyor ilgi görmek laf atılması ortamda ön plana çıkmak. buda beni deli ediyor. çekemiyorum. kendimi salak gibi hissetmekteyim.
Tabi ki kıskanıyorlar canım.Kıskançlığın çeşit çeşidini gördüm. Toplum içinde sırlarını ifşa edeni mi dersin, saf muamelesi yapanı mı dersin, huzursuzluk çıkarıp kendi isteklerini yaptırmaya çalışanı mı dersin, kıskançlıktan çatlayıpta en ufak açığında laf sokmaya çalışanını mı dersin ohooo Uğraşmıcaksın böyleleriyle yol vericeksin gidecek. Tabi konuyu açan arkadaşımızın bahsettiği kızı tenzih ediyorum belki durumun iç yüzü farklı olabilir. :)
o seni engel görmez tabi ön palnda olan kendisi
valla yerinde olsam uzaklaşırdım o ortamdan öyle şımaran tipleri hiç sevmem çekilmiyolar bi arkadaşım öyleydi o yüzden tcrübeliyim
benim de dünya güzeli bi kaç arkadaşım var ama hiç öyle ilgi meraklısı değiller çok hanımefendi insanlar
öyle olsa hiç sorun yok ben kendim de güzelim zaten kendimi o açıdan geri planda hissetmem ama
şu ilgi çekmeye çalışanlardan her zaman nefret etmişimdir güzel olsun olmasın
evet hiç çekilmiyor işte. görünürde bana zararı yok aslında. canımlı cicimli bana karşı ama ilgi çekmek için yaptıkları hoşuma gitmiyor. bana da engel oluyor isteyerek veya istemyerek. biri benimle sohbet etmeye kalksın hemen lafa giriyor. hayatında hiç suşi yememiş insan birilerini görünce ben her hafta sonu suşi yerim der. allah var güzel ama neden bu kadar gösteriş meraklısı bir türlü anlam veremiyorum. 50 tl lik çantaya 300 tl der.
Kesinlikle üniversite bana en çokta hayat tecrubesi kattı. Hatta bu kadar az zaman geçmesine rağmen bunlar olduysa ileride neler olur diye de korkmuyor değilim.. Allah iyilerle karşılaştırsın bizi, bizim gibileri..valla ben de gördüm kıskançlığın pekçok çeşidini
üniversite ortamı çok şey öğretiyo insanlar hakkında
önceden çok iyiniyetli düşünürdüm şimdi her lafın her bakışın her hareketin arkasındaki imayı anlıyorum
tecrübe işte insan sarrafı oluyosun yavaş yavaş
evet hiç çekilmiyor işte. görünürde bana zararı yok aslında. canımlı cicimli bana karşı ama ilgi çekmek için yaptıkları hoşuma gitmiyor. bana da engel oluyor isteyerek veya istemyerek. biri benimle sohbet etmeye kalksın hemen lafa giriyor. hayatında hiç suşi yememiş insan birilerini görünce ben her hafta sonu suşi yerim der. allah var güzel ama neden bu kadar gösteriş meraklısı bir türlü anlam veremiyorum. 50 tl lik çantaya 300 tl der.
ilgi çekebilmek için yaptığı bir kaç şey işte. evet hem sosyete hem zengin olmuş oluyor. kendini zengin göstermeye çalışıyor.o nası bi tip öyle ya
ne kadar gösteriş meraklısıymış
suşi yiyince sosyeteye girmiş oluyo heralde
tabi ki arkadaşlığı dış görünüşe göre seçmek saçma bende katılıyorum ama insanın psikolojide ister istemez bozuluyor. mutsuz oluyorum aynı zamanda. ve çok güzel olduğu için çok şımarıyor onun o halleride mutsuz ediyor beni. özgüvenim wardı ama kaybettim. kızda şeytan tüyü var sanki gerçekten. ne yapıyor ne ediyor hatta araya yalan dolanda katarak dikkat çekiyor. sohbeti kendi üzerine çekmeyi başarıyor bende köşede sap gibi oturuyorum.
ilgi çekebilmek için yaptığı bir kaç şey işte. evet hem sosyete hem zengin olmuş oluyor. kendini zengin göstermeye çalışıyor.
çok doğru söylüyorsunuz da mesafe koymakta kar etmeyecek gibi. çünkü içime bir kıskançlık duygusu oturdu gitmiyor. yani farklı ülkelere felan yerleşmemiz lazım. yaaa psikolojim bozuldu benim yaaaaçok yakın arkadaın değils bence hafiften araya mesafe koy..
sebebi ne olursa olsun, o arkadaşının varlığı seni mutsuz ediyor çünkü..bunda onun kabahatı yok evet ama senin de durduk yere mutsuz olmana psikolojinin bozulmasına gerek yok..
Şu da var:mutlaka onda olmayan sende olan güzel meziyetlerin,farklılıkların vardır..
Bazen senin bir bakışın, bir gülüşün yeter karşıdaki erkeği etkilemek için, o arkadaşın etkileyemez belki ama sen etkilersin, bunlar olmayacak şeyler değil..
Ama bazı durumlar da vardır ki evet bazı kızlar gerçkten güzellikleri duruşları ve tavırlarıyla girdikleri ortamlarda herzaman ilgi odağı olmayı başarırlar...Bunu kasıtlı ya da kasıtsız başarsalar da, yakın çevresi bundan olumsuz etkilenebilir..
Bence dediğim gibi :kendini iyi hissetmen için tamamen kopman yanlış olur ama araya biraz mesafe koy, yoksa içten içe kıskançlık boyutun artacak gibi..o zaman da beki daha kötü bir şekild bitecek arkadaşlığın..belki bir tartışma sonucu..çünkü herşeyi sana batmaya başlayacak zamanla..sen de ister istemez belli edceksin zaten..bunlar olmadan hafif mesafe koymakta fayda var.
bayan arkadaşım çok güzel çok alımlı direk dikkat çekiyor ve şu an en samimi arkadaşım oldu. onun yanında gezdiğim sürece hiç şansım olmuyor. çok dikkat çekiyor bir hayli gölgede kalıyorum. aslında kıskanç bir insanda değilim ama sürekli ilginin onun üzerinde olması insanın ister istemez bu duyguya götürüyor. kızıyorum bir taraftan kendime de ne ayıp neden kıskanıyorsun ki diye ama olmuyor işte. sizce bu nedenden dolayı arkadaşlık bitebilir mi? veya ne yaparsınız da bu psikolojiden kendinizi sıyırırsınız?
bayan arkadaşım çok güzel çok alımlı direk dikkat çekiyor ve şu an en samimi arkadaşım oldu. onun yanında gezdiğim sürece hiç şansım olmuyor. çok dikkat çekiyor bir hayli gölgede kalıyorum. aslında kıskanç bir insanda değilim ama sürekli ilginin onun üzerinde olması insanın ister istemez bu duyguya götürüyor. kızıyorum bir taraftan kendime de ne ayıp neden kıskanıyorsun ki diye ama olmuyor işte. sizce bu nedenden dolayı arkadaşlık bitebilir mi? veya ne yaparsınız da bu psikolojiden kendinizi sıyırırsınız?
Yorum Yapmazsam Çatlardım
Bana Kalırsa O Arkadaşın Seni Kıskanıyor,Bu Yüzden de Sürekli Kendini Ön Plana Atıyor,Yalan Konuşuyor,Güzeliğini Kullanıyor
Çünkü Sen Anladığım Kadarıyla Güzel Meziyetlere Sahipsin,Senin İç Güzelliğini O Dış Güzelliğiyle Bastırmaya Çalışıyor
Bu Yüzden Ev Arkadaşlığını Bitir Onunla,Başına İş Açabilir Kızda Yalan Dolan Ne Ararsan Var Bu Yüzden Bitirmelisin İlişkini
Özgüvenini Yitirmemelisin
ıcıne ıslemıs bır duyguysa ne yaparsan yap bu psıkolojıyı atamazsın..kıskanclık fena ama engel olunamayan bır duygudur..kendıne kızman aslında senın ıyı bır ınsan oldugunu da gosterır..engel olamayız bazen duygularımıza..ınsAllah bu yuzden arkadasınıza gereksız trıpler yapmazsın.. yoksa neden bıtsın kıı..arkdasın da senı ezmıyorsa guzelım guzelım dıyerek..
ne demısler guvenme malına mulkune bır kıvılcım yeter guvenme guzellıgıne bır sıvılce yeter gıbı bırseydı sanırım.çd
Ben Hala Düşüncemde Israrlıyım
güzellik gelip geçicidir birgün bişey olur siz öne geçersiniz bence takmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?