eh yani sen de pek sadeymişsin..
makyaj yapma takı bile takma.. sıradan giyin..belki kız çok süslü değil ama sana öyle geliyor hani sende bakım anlamında birşey yok diye..
ben komşuma kahveye geçerken bile küpemi takar, göz kalemimi sürerim...yaniiii..
eh yani sen de pek sadeymişsin..
makyaj yapma takı bile takma.. sıradan giyin..belki kız çok süslü değil ama sana öyle geliyor hani sende bakım anlamında birşey yok diye..
ben komşuma kahveye geçerken bile küpemi takar, göz kalemimi sürerim...yaniiii..
ben çok merak ettim bu kızı ya
cidden abarttığın kadar güzel mi acaba
yoksa sen mi gözünde büyütüyosun
Aynen ben de merak ettim ya. sıradan biridir diye geçiyor içimden..konu sahibi çok abartıyor..
Bir arkadaşımın akrabası vardı,sürekli bu kız gibi davranıyormuş,ben güzelim ben şöyleyim her ortamda da sohbetiyle dikkati çekermiş,bir süre sonra arkadaşları onu çok güzel görmeye başlamışlar kendilerinden üstün tutup kıskanmaya başlamışlar,psikolojik yani..kızı da gördüm ağzı kulaklarına varıyor deyimi var ya öyle kocaman ağzı ve dişleri vardı kızıl kısa saçlı esmer bişidi
yooo genelde beğenilir geçerken herkes bakar.ben çok merak ettim bu kızı ya
cidden abarttığın kadar güzel mi acaba
yoksa sen mi gözünde büyütüyosun
yok girmez bu siteye haberdar bile değil. onun ilgi alanları alışveriş merkezleri kafeler vs iştebir de burada sana akıl verenlerden biri oluyormuş o kız
ben değilim valla, öyle bakımlı güzel değilimama kızı öyle bir anlattın ki ben de merak ettim
bence dünya güzeli değildir ama havası vardır alımlıdır giydiğini yakıştırıyodur
ben öyle düşünüyorum
çok gösterişli o geçerken herkes şöyle bir döner bakar. güzel giyiniyor. kendine bakıyor her sabah kuaföre gider. takar takıştırır yakıştırırda. boyuda uzun çok daha fazla dikkat çekiyor. kıvır kıvır beline kadar saçları var
bayan arkadaşım çok güzel çok alımlı direk dikkat çekiyor ve şu an en samimi arkadaşım oldu. onun yanında gezdiğim sürece hiç şansım olmuyor. çok dikkat çekiyor bir hayli gölgede kalıyorum. aslında kıskanç bir insanda değilim ama sürekli ilginin onun üzerinde olması insanın ister istemez bu duyguya götürüyor. kızıyorum bir taraftan kendime de ne ayıp neden kıskanıyorsun ki diye ama olmuyor işte. sizce bu nedenden dolayı arkadaşlık bitebilir mi? veya ne yaparsınız da bu psikolojiden kendinizi sıyırırsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?