bayan arkadaşınız çok güzel, çok alımlı, çok dikkat çekici ise?

ben evin içinde bile bakım yapmadan duramam
zaten bakım olmayınca dikkat çekici olmak imkansız gibi birşey artık

ya ne kadar baksamda kendime o kızın yanında ben ancak çingene gibi olurum. ne kadar bakım yapsamda kendime özgüvenim gelmez ama bu durum sadece onun yanında böyle. örneğin şu an memleketteyim o yok yani kendime özgüvenim war şu an ama onu görünce durum değişiyor. facebook ta görmek bile yetiyor.

ben çok merak ettim bu kızı ya
cidden abarttığın kadar güzel mi acaba
yoksa sen mi gözünde büyütüyosun

bir de burada sana akıl verenlerden biri oluyormuş o kız

ben değilim valla, öyle bakımlı güzel değilim ama kızı öyle bir anlattın ki ben de merak ettim

bence arkadaşınızdan uzak durmanız bir şeyi değiştirmez her şeyden önce özgüveniniz olmalı. bugün bu arkadaşınızdan uzaklaştınız diyelim yarın öbür gün başka biri çıkacak ondan da uzaklaştınız diyelim yeni birisinin çıkmayacağı ne malum.. her böyle güzel bulduğunuz kadının yanında böyle hislere kapılırsanız bunun sonu çok kötüye varır.. benim de elbette çok beğendiğim arkadaşlarım var.. kendimden güzel bulduğum, kıyasladığımda o kadınsa ben neyim dediğim ama böyle fikirlere kapılmıyorum hatta şakaya vurup yüzlerine de söylüyorum "git yanımda durma yaa komplekse giriyorum, salak çok güzelsin" falan diye.. gülüp geçiyoruz ama yine de çok rahatsız olursanız birazcık mesafe koyarsınız her zaman görüşmezsiniz.. kız da bu güzellikle elbet bir sevgili yapar rahat edersiniz

Aynen ben de merak ettim ya. sıradan biridir diye geçiyor içimden..konu sahibi çok abartıyor..
Bir arkadaşımın akrabası vardı,sürekli bu kız gibi davranıyormuş,ben güzelim ben şöyleyim her ortamda da sohbetiyle dikkati çekermiş,bir süre sonra arkadaşları onu çok güzel görmeye başlamışlar kendilerinden üstün tutup kıskanmaya başlamışlar,psikolojik yani..kızı da gördüm ağzı kulaklarına varıyor deyimi var ya öyle kocaman ağzı ve dişleri vardı kızıl kısa saçlı esmer bişidi

bence dünya güzeli değildir ama havası vardır alımlıdır giydiğini yakıştırıyodur
ben öyle düşünüyorum

yooo genelde beğenilir geçerken herkes bakar.
bir de burada sana akıl verenlerden biri oluyormuş o kız

ben değilim valla, öyle bakımlı güzel değilim ama kızı öyle bir anlattın ki ben de merak ettim
yok girmez bu siteye haberdar bile değil. onun ilgi alanları alışveriş merkezleri kafeler vs işte

bence dünya güzeli değildir ama havası vardır alımlıdır giydiğini yakıştırıyodur
ben öyle düşünüyorum

çok gösterişli o geçerken herkes şöyle bir döner bakar. güzel giyiniyor. kendine bakıyor her sabah kuaföre gider. takar takıştırır yakıştırırda. boyuda uzun çok daha fazla dikkat çekiyor. kıvır kıvır beline kadar saçları var

o bakıma dikkat çeker tabi
fiziği de güzelse tamam zaten
sen de biraz bakım yap be güzelim niye yakışmaz diyosun ki
bence bakımlı olan herkese bi hava gelir
topuklu ayakkabı giy mutlaka
sen de kuaföre git
zaten dikkat çekmenin birinci koşulu saçlar bence
saç insanı o kadar değiştiriyo ki

bence onu kıskanma aksine onunla birlikte çık alışverişe ondan fikir al madem o kadar bakımlı iyi bir arkadaşsa zaten sanada yakışan şeyleri söyleyeceğini düşünüyorum hemde güzel şeyler alacağını düşünüyorum o yüzden kendine sorun etme bence

benim bütün arkadaşlıklarım bu yüzden bitti.ne zaman ki kız arkadaşlarım bana birinden hoşlandıklarını söylüyodu ertesi gün pat diye hoşlandıkları oğlan bana geliyodu.hepsi için kısmet kapatan bi tehlike oldum ve üzgünüm ama haklılardı da :) mesela hiç hatırlamam bi kız arkadaşıma birini ayarlayabildiğimi.ne zaman buna kalkışsam ayarlamaya çalıştığım oğlanın bana aşık olduğunu öğrenirdim.bu yüzden yakın zamana kadar hiç kız arkadaşım kalmamıştı.

neyse ki nişanlanınca beni tehlike olarak görmeyi bıraktılar..

canım bundan rahatsız oluyosan arkadaşından biraz uzaklaşmanda fayda var..
ama unutmaki sende bakımlı ve çok güzel olabilirsin...
benimde bir kız arkadaşım vardı,benden güzel değildi gözü,kaşı,ağzı,burnu ama kız kendine dikkat çekmek için yakışanı yakışmayanı açık ne bulsa giyerdi...evet benden uzundu ve fizğide güzeldi ama makyajsız giyimsiz dışarı çıkmıyodu çünkü çirkindi yüzü...

gece dışarı çıktığımızda clupte barda kim varsa buna yazılırdı çünkü arkadaşım aranır gibi giyinirdi...
minicik şortlar,açık saçık elbiseler giyerdi...
benim aklıma hiç ona imrenmek gibi bişey geçmedi hatta memnumdum halimden adamlar bana asılmıyolar diye...

bigün yine akşam dışarı çıktık eğlendik eve geldik ve bana seni çok kıskanıyorum dedi...
neden diye sordum...
erkekler bana yatıcak kız gözüyle bakıyo sana aşkla sen kafanı çevirip bakmıyosun ben sana bakanları farkediyorum sana korkudan yaklaşamıyolar benim ise peşime takılacak kadar cesaretli oluyolar...

benim bacağıma bakan adam senin gözünün içine bakmak için gözlerini kolluyo dedi...

çok şaşırdım hiç farketmedim dedim...
senin rahatlığın onları yok sayman kaliteli olduğunu gösteriyo ama benim giyimim makyajım onlara farklı geliyo sanırım dedi...

sen dünyaları içsen sarhoş olmuyosun ben birtane içsem sarhoş oluyorum,ben sana her konuda imreniyorum dedi...bunu bile kıskanmış...

bende asıl ben sana imreniyodum kendine bukadar güvendiğin ve bukadar cesur olduğun için dedim...
evet o okadar ilgiye erkeğe rağmen kıskanmış beni asılamayan bakan erkekleri kıskanmış...

bu konuşmadan 1 sene sonra eşimle nişanlandım ve kız eşime asıldı biz nişanlıyken...
eşimde sen o.....musun arkadaşının nişanlısına asılıyosun demiş kıza...
kız bana msj attı işte ozamanlar bundan bahsediyodum sen benden daha güzelsin demekki dedi,öyle bitti arkadaşlığımız...

demem o ki o çok bakımlı çok güzel olan arkadaşınızda belkide size imreniyodur...

o çok bakımlı dışarıda barbie gibi dolaşan kızlardan bazılarının makyajsız dışarı çıkmaya cesareti yoktur eminim...

her zaman en iyi halinle ol ki kimsenin yanında kendini kötü hissetme..o daha çok dikkat çekse bile herkesin ayrı bi güzelliği var sonuçta özellikle karakterinle birleşince, sen en iyi halinle olursan kendine güvenirsen dışardakilerde bunu farkeder ve herkesin beğenisi de farklıdır seni beğenenlerde olur mutlaka diye düşünüyorum.kendini kötü hissediyosan arkadaşından uzaklaş ama kalıcı bi değil çözüm bence :)

lisede böyle hissettiren bir arkadasım olmustu
psikolojımıde etkılıyordu daha sonra aramızdakı o samımıyet dugyusunu kaybettık
ben yoluma o yoluna gıtmıstı
sız en ıyısı arkadaslıgınızı bıtırın

Benimde en yakın arkadaşım güzel bir kız yani öyle aşırı güzel değil ama bir şekilde dikkatleri çekiyor üstüne, konuşması duruşu, yansıttığı pozitif enerji sanırım. Lise de sınıftaki bütün erkekler teklif etmişlerdi tek tek.
Ben bu durumdan hiç rahatsız olmadım, çünkü zaten ben ön planda olmayı sevmeyen bir insanım..

canım arkdasın güzel diye kompleks yapıar mı insan evet az çok kıskanır insan ilgi çeken hep o olduğu için ama... netice de oda bunu istemedi öyle yaradılmış. ayrıca şansım yok diye birşey yOk . .. en güzel kızın yanında bile senin kısmetinse eğer onu değil seni görür. ama illaki diosan yok olmuo ben kendmizi ezik hissediyorum ve bunun sonucunda özgüvenimi yitiricem mesafeni koy ozaman bu arada yaslarınız nedir?

Bence her şey güzellik değil ve asla da olmamalı.

Arkadaşınız güzelliğini kafaya takarsanız depresyona girersiniz ve bu düşünceler arkadaşlığa yakışmıyor bence.

eski bi kız arkadaşım vardı arkadaşlıgımızı bitirmemişti fakat girdigimiz ortamda aslında golesinde şurası şöyle BURASI BÖYLE o aslında şöylede böylede derken gözümde hiç degeri kalmamıştı eski erkek arkadaşına yapmıştı bunu ki çocuk gayette ciddi bi çocuktuu bi ünlüye benzetmişti beni direk o şekilde bi girişimde bulundu birazda alkooluydu gözümden düştü..şuan çok yakın arkadaşım senin yüzünden bi gün birilerini dövücem der dışarda :) hatta kıskançlık yapmıyor seninle gezmek bnm için ayrıcalık bütün gözler üzerimizde diye seviniyor bile kız :) bence çok yanlış arkadaşlıgı bitirme kararı ee bu kız napıcak onun suçu sadece güzel olmak ve birazda şımarık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…