bayan arkadaşınız çok güzel, çok alımlı, çok dikkat çekici ise?

bir arkadaşım bu sebepten arkadaşlığını bitirmişti benimle.
bu sebepten arkadaşlık biter mi hiç?
o kız o an gözümde özgüvensiz olmuştu, demek ki çekemiyo demiştim içimden.
herşey güzellik değil. bu sebepten de arkadaşlık bitmez biterse de kıskançlıktandır.

Boyle bir kıskançlığınız varsa bitirin arkadaşlığınizi hem siz zarar görmeyin hemde arkadasınız zarar görmesin.Siz su an kendiniz icin üzülüyorsunuz belki ama gün gelir oyle artar ki kıskançlığınız duygularınızı bastıramayip arkadasiniza karsi kırıcı olabilirsiniz.universite yillarimda en yakın arkadasımin kıskançlığı yüzünden cok üzülmüştüm ve yaşanan olaylar maalesef unutulmuyor.

ya güzelsindir elbette ama bunu da şımarıklık yapacak karakterde bir insanda değilsindir. ama bu güzel ve abartıyor bu durumu burnu havada geziyor zannedersin ki prenses yürüyor. bu kadar şımarık olması da çekişmiyor ya yanında tiki tiki konuşan şımarık mı şımarık bir insan ki bende çok ağır bir kızım gelemiyorum işte. içten içe de kıskançlık duygusu oluştu bende elimde olmadan hemde. sevmem çünkü kıskanmayı hoş bir duygu değil

sırf kıskandığım için kırıcı olmam asla hatta karşıt tepki geliştiriyorum sürekli herşeyine çok iyi çok güzel diyorum. kıskandığım için zarar vermeyi kendime yakıştıramam zaten.

genc kızken bı dergının 'erkeklerı tavlama' adında verdıgı kıtapcıgı okumustum..
orda yazıyordu,dıkkat cekmek ıstıyorsan yanındakıler senden cırkın olcak..
böylelıkle tum gözler sende olur

ne bakımdan şanslı mesela

her bakımdan en iyi erkek arkadaşlar onda. en düzgün insanları buluyor. hiç derse çalışmıyor buna rağmen kopya çekiyor hiçde yakalanmadı herkes yakalanıyor bir şekilde o hiç yakalanmıyor çok şanslı işte.

hımm sanırım herşeyi sana batmaya başlamış bu kızın

O zaman arkadaşlarını bakımsız olanlardan seçeceksin
Olur mu öyle şey yahu
Güzelse güzel çekiciyse çekici ne var bunda.Maşallah Allah sahibine bağışlasın
Sizin aranızdaki ilişki iyiyse koyver gerisini.
Sen varken onu tercih eden de kaybetmiş olsun bırak.

hımm sanırım herşeyi sana batmaya başlamış bu kızın

öyle oldu biraz galiba. sürekli yalan söylemeleri de rahatsız ediyor. bana hiç yalan söylemedi sağa sola yalan söylemesi batıyor bana.

canım sadece güzel olduğundan değil
davranışları da rahatsız ediyo konu sahibini

biraz kırıcı oldunuz ama ne yapayım elimde değil ki dedim ilk defa böyle bir duygu hissediyorum. kimseyi kıskanmadım bugüne kadar. ben erkek arkadaşını bile kısknamayan bir insan ken bu kızı nedense kıskanıyorum neden böyle oldu anlam veremiyorum. bu kıskançlığın bitmesi içinde elimden geleni yaparım. ama nasıl olcak bilmiyorum

canım senin fiziksel özelliklerin nasıl ki
kendini beğenir misin mesela

Yanlış anlama bu insanın doğasında olan bir şey sen kötülük olsun diye yapmak istemesende da bilinç altında yatan duygularla bir yerde falso verebilirsin.Mesela bu konuyu acmakla verdin o falsoyu arkadasın yazdıklarını gormuş olsa onun yalanlar söylediğini de belirttin burada😊 neyse zaten yasam insanları ordan oraya surukluyor koşullar nedeniyle gün gelir yollarınız ayrılır.😉simdilik derslerine kendini ver düşünme en iyisi bunları

canım senin fiziksel özelliklerin nasıl ki
kendini beğenir misin mesela

ya doğal güzel olduğumu söylerler. makyaj yapmıyorum gösterişli giyinemiyorum hayatımd hiç takı takmadım nedense görünüşüme dikkat etmiyorum.

ya doğal güzel olduğumu söylerler. makyaj yapmıyorum gösterişli giyinemiyorum hayatımd hiç takı takmadım nedense görünüşüme dikkat etmiyorum.

aslında biraz bu konulara dikkat etsen sen de çok dikkat çekersin bence

Seni az çok anlıyorum. Benim de böyle bir arkadaşım var. Çok güzel çok çekici olmasa da görünüşü, giydikleri, tarzı itibariyle dikkat çekici yani güzel değil de erkeklere hitap eden tiplerden. İkimiz çok takılırdık beraber bir zamanlar, o aralar da biriyle tanışmıştık. Tanıştığımız kişiden etkilenmiştim ama arkadaşımdan hoşlanmıştı :) Bana asıl batan bu değildi ama tavırları oldu bir süre sonra. Çünkü ilgiden hoşlanan bi kızdı yani aslında çok iyiniyetli ama dikkat çekmeyi seven bir tip. Herkese mavi boncuk dağıtırdı. Dikkat çekmek için kalabalık ortamlara sokardı bizi. Bu tavırları, gösterişi, dikkat çekmesi, ilgi görme - ortam meraklısı olması da bana iyice batmaya başladı. Çok iyiniyetli bir kızdı ama benim psikolojime zarar verdiğini fark ettim. Görüşmelerimizi de epey azalttım. Pişman mıyım hayır, hatta çok rahatım. Özgüvenim zaten vardı daha da arttı. Sen de arkadaşlığını bitirmelisin bence.

hem güzel, hem de herzaman 4 ayak üstüne düşüyor, herşeyi rast gidiyor..

yani dışardan 4x4 lük bir kız ve 4*4 lük bir yaşantı..

konu sahibi de elinde olmadan kıskanıyor ve de elinde olmadan kızın herşeyi batmaya başlıyor.

ev arkadaşı olduğunu okumamışım o yüzden önceki mesajımda araya mesafe koy demiştim ama: evler aynıyken mesafe zor bu durumda evleri ayırmak sonrasında da hayatları biraz ayırmak lazım bence..

Aslında o güzel ben çirkinim davası değil bu. Demek ki o senden daha çok dikkat ediyor kendine
Yani bu senin ondan daha çirkin olduğunu göstermez.
Kendine bak, yakışan tamamen modaya uymasa da güzel giyinen biri ol
Abartı makyaja filan gerek yok bir rimel bir ruj bile bir kadını daha canlı gösterir.
Onun gibi olmaya çalışma ama en az onun kadar bakımlı olmaya çalış.
Ne özgüvenini kaybet ne de arkadaşını...

eh yani sen de pek sadeymişsin..

makyaj yapma takı bile takma.. sıradan giyin..belki kız çok süslü değil ama sana öyle geliyor hani sende bakım anlamında birşey yok diye..

ben komşuma kahveye geçerken bile küpemi takar, göz kalemimi sürerim...yaniiii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…