bir arkadaşım bu sebepten arkadaşlığını bitirmişti benimle.
bu sebepten arkadaşlık biter mi hiç?
o kız o an gözümde özgüvensiz olmuştu, demek ki çekemiyo demiştim içimden.
herşey güzellik değil. bu sebepten de arkadaşlık bitmez biterse de kıskançlıktandır.
ya çok da şanslı ya her istediği oluyor. her yönden şanslı ya en iyi şeyleri buluyor. ben mi tuhafım anlamadım ki. çok şansız bir insanım ben yaaa.
Boyle bir kıskançlığınız varsa bitirin arkadaşlığınizi hem siz zarar görmeyin hemde arkadasınız zarar görmesin.Siz su an kendiniz icin üzülüyorsunuz belki ama gün gelir oyle artar ki kıskançlığınız duygularınızı bastıramayip arkadasiniza karsi kırıcı olabilirsiniz.universite yillarimda en yakın arkadasımin kıskançlığı yüzünden cok üzülmüştüm ve yaşanan olaylar maalesef unutulmuyor.
ne bakımdan şanslı mesela
her bakımdan en iyi erkek arkadaşlar onda. en düzgün insanları buluyor. hiç derse çalışmıyor buna rağmen kopya çekiyor hiçde yakalanmadı herkes yakalanıyor bir şekilde o hiç yakalanmıyor çok şanslı işte.
hımm sanırım herşeyi sana batmaya başlamış bu kızın
O zaman arkadaşlarını bakımsız olanlardan seçeceksin
Olur mu öyle şey yahu
Güzelse güzel çekiciyse çekici ne var bunda.Maşallah Allah sahibine bağışlasın
Sizin aranızdaki ilişki iyiyse koyver gerisini.
Sen varken onu tercih eden de kaybetmiş olsun bırak.
O zaman arkadaşlarını bakımsız olanlardan seçeceksin
Olur mu öyle şey yahu
Güzelse güzel çekiciyse çekici ne var bunda.Maşallah Allah sahibine bağışlasın
Sizin aranızdaki ilişki iyiyse koyver gerisini.
Sen varken onu tercih eden de kaybetmiş olsun bırak.
sırf kıskandığım için kırıcı olmam asla hatta karşıt tepki geliştiriyorum sürekli herşeyine çok iyi çok güzel diyorum. kıskandığım için zarar vermeyi kendime yakıştıramam zaten.
canım senin fiziksel özelliklerin nasıl ki
kendini beğenir misin mesela
ya doğal güzel olduğumu söylerler. makyaj yapmıyorum gösterişli giyinemiyorum hayatımd hiç takı takmadım nedense görünüşüme dikkat etmiyorum.
ya doğal güzel olduğumu söylerler. makyaj yapmıyorum gösterişli giyinemiyorum hayatımd hiç takı takmadım nedense görünüşüme dikkat etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?