Bayan ile erkek arasında 10 yaş fazla mıdır?

Bayan ile erkek arasında 10 yaş fazlamıdır.. Lütfen yardımcı olun.. Sevgi varsa yaş önemsizmidir.. :34:

Nişanlımla aramda 1 yaş var . Fakat 10 yaş olsa da benım ıcın hıc bırsey degısmezdi
Tabiki yaş sorunu olur dış çevre tarafından ama önemli olan anlaşma dıyorum hem 2o yaş degıl ya 1o yaş demişssin :34:

Son düzenleme:
Nişanlımla aramda 1 yaş var . Fakat 10 yaş olsa da benım ıcın hıc bırsey degısmezdi
Tabiki yaş sorunu olur dış çevre tarafından ama önemli olan anlaşma dıyorum hem 2o yaş degıl ya 1o yaş demişssin :34:

:) Çook seviyorum ben onu.. Evet dışardan pek iyi karşılanmıyor şimdilik .. 8 ay oldu birlkteyiz kimseye kulak asmadık.. ama bazen 'kocaman adam ne yapıcaksın onu ' demeleri etkilemiyor değil çok kötü birşey.:50: Bırakmamalıyım onu dimi..

Son düzenleme:
:) Çook seviyorum ben onu.. Evet dışardan pek iyi karşılanmıyor şimdilik .. 8 ay oldu birlkteyiz kimseye kulak asmadık.. ama bazen 'kocaman adam ne yapıcaksın onu ' demeleri etkilemiyor değil çok kötü birşey.:50: Bırakmamalıyım onu dimi..

Canım o kaç yasında sen kaç yasındasın gelecegını her hangı bı sorun yaratıcanı dusunuyormusun bunları daha cok sen bılırsın eger sorun yoksa kulak asma kalp bu.

isterse sevglin senden 10 yaş kçk olsn yoktur cnm. peygamberimizn hz. haticeyle arasnda 15 yaş vardı. (böyle örnek vericem aklıma gelmezdi ama doğruu :D )önemli olan aşk bence ve anlaşmaları bazıları yaş farkı yüzünden birbirni anlamaz anlaşıolarsa sorun yok :37:

Canım o kaç yasında sen kaç yasındasın gelecegını her hangı bı sorun yaratıcanı dusunuyormusun bunları daha cok sen bılırsın eger sorun yoksa kulak asma kalp bu.

Ben 19 yasındayım o ise 29 yasında.. 2 yıla evlilik düşünüyoruz çok iyi anlaşıyoruz hiçbir zıtlık yok.. Tek sorunum ailemin arada benle dalga geçmesi.. baska bulamadınmı gibilerinden of...

Ben 19 yasındayım o ise 29 yasında.. 2 yıla evlilik düşünüyoruz çok iyi anlaşıyoruz hiçbir zıtlık yok.. Tek sorunum ailemin arada benle dalga geçmesi.. baska bulamadınmı gibilerinden of...

anladım cnm mutluluklar dılerım inş evlılık haberlerini alırız burdan

isterse sevglin senden 10 yaş kçk olsn yoktur cnm. peygamberimizn hz. haticeyle arasnda 15 yaş vardı. (böyle örnek vericem aklıma gelmezdi ama doğruu :D )önemli olan aşk bence ve anlaşmaları bazıları yaş farkı yüzünden birbirni anlamaz anlaşıolarsa sorun yok :37:

Güzel örnekti canım teşekkür ederim :46:

Aman ne takıyosun benımkıyle aramda 15 yas var bızde sorun yok :)))

Aılemde tanıyor baba harıc hepsı cok sevdı yakıstıgımızı soyluyorlar ewet arada oyle takılıyorlarda tabııkı :)

Senın yasın kucuk bıraz ondan olabılır.

29 yasindaki erkek yasli degilki erkeklerin beyin yasi 5 yas geriden sayacaksin...benimde esimle aramda 4 yas var ben ne dersem oo olur koskoca adama bana sorar herseyi...kaldiki annemle babam arasinda 10 yas var babam annemsiz adim bile atmaz...ablamla esi arasinda 10 yas var valla masallah cok mutlular...yas onemli degil sana insan gibi davraniyor ciddiye aliyorsa...

canım benim teyzemle eniştem arasındada 10 yaş var . belki 30 yılı geçmiştir evlilikleri çokta mutlular :38: seviyosan kimseyi düşünme canım önmli olan sizin mutluluğunuz:16:

Yaşınız 19 olduğu için elbetteki çevrenize bu yaş farkı çok fazla gelecektir..

Yaş ilerledikçe doğru orantılı olarak aradaki yaş farkı kapanıyor ta ki büyük olanın yaşlılık zamanı gelene kadar.

Yaş farkının avantajıda dezavantajıda var..

Bence fazla değil ama yinede bütünüyle birlikte değerlendirmek lazım.

canım benim nişanlımla aramda 9 yaş var daha önceki çıktığımla 2 yaş vardı kendimi çocuk büyütüyo gibi hissediyodum tabi bu kişinin yapısına bağlı azcık dış çevreyi takma hiç valla çokta güzel oluyo seni kıskanıyo çocuğu gibi görüyo böyle hastalandınmı küçük kızım hastamı olmuş flan diyo ağladınmı seni baban gibi sarıp sarmalıyo smüklerimi siliyo babam gibi :):):)ıykkss:) başını omzuna dayadımmı geçip gidiyo ben ilk başlarda arkadaş ortamına girdiğimde çok kötü oluyodum hepsi evli çocukları var daha çıkıyoduk ozaman benim arkadaş ortamımdan alakasızdı ama şimdi halimden çok memnunum brak o seni büyütsün çok zevkli kimseye kulak asma ;)

benimde eşimle aramda 8 yaş var 10 da olsa sorun etmezdim. önemli olan anlaşman. tabiki çok büyük farklar sorun yaratabiliyor ama 10 yaş bence ideale yakın bir fark. hakkında hayırlısı

İlişkileri aradaki yaş farkına göre kıyaslamayın.
İlişki sağlığı açısından kriterler arasında en son sıralardadır bence aradaki yaş farkı
Yaşın karakterle pek de alakası yok.
Sadece tecrübe katabilir. O da anlayabilene

Benim eşimle aramda 9,5 yaş var 10 de sen ona:1:Ama bu konuda sorun yaşamıyoruz aksine iyi oluyo nazımı çekiyo beni idare ediyo haa hiçmi tartışmıyoruz tartışıyoruz elbette ama mesela ondan önce başka ciddi düşündüğüm biri vardı benden 2 yaş büyüktü kedi köpek gibiydik çok sevdik ama hep tartışarak sevdik yani ben olgun biriyle daha iyi anlaşıp huzurlu oluyorum önemli olan bu.Zaten yaşları kaç olursa olsun biz yinede yanlarında daha olgun kalıyoruz o yüzden bende yaşı ilerlemiş biraz yaşamış görmüş olması bence daha iyi kendi çocuğumla bide kocamı büyütmeye uğraşamazdım:1:Bu arada biz evlenirken eşim 32 yaşındaydı seninkide o yaşlarda olcak ve bence onlar için uygun bi zaman 25 yaşında bi erkekten (herkes aynı değildir tabiki) ben kocalık pek bekleyemem açıkcası kendisi çocuk çünkü hemde gezme tozma yaşlarında evlenince 1-2 sene sonracanlarına tak edip başlıyolar aldatmalara çok örnek var etrafımda o yüzden olgun iyidir.Kadınlar daha çabuk çöküyo ayrıca eşim yaşından ufak görünüyo bense yaşımdan büyük görünüyorum bide kilo aldım yaşıt gibi olduk daha genç bi kocam olsa beni beğenmemeye başlardı büyük ihtimalle.Sen geçinebiliyomusun mutlumusun ona bak bence 10 yaş kabul edilir bi yaş eltimle aynım arasındada 12 yaş var onlarda mutlular ama daha fazlasını onaylamam doğrusu.

Bugün babam çok bağırdı çok dil döktü bırak o adamı ondan sana hayır gelmez çok büyük ve kilolu.. ne boynuzlar atar sana sadık oldugunumu sanıyorsun,seni oynatıyor resmen diyor :( onla aranda bişi olsun sana gelip gitmem diyor .. Ama onu tanımıyor... Çok üzgünüm kafam çok karışık nolur yardım edin:2:

Bugün babam çok bağırdı çok dil döktü bırak o adamı ondan sana hayır gelmez çok büyük ve kilolu.. ne boynuzlar atar sana sadık oldugunumu sanıyorsun,seni oynatıyor resmen diyor :( onla aranda bişi olsun sana gelip gitmem diyor .. Ama onu tanımıyor... Çok üzgünüm kafam çok karışık nolur yardım edin:2:

nasıl yanii tanımadığı bi insan hakkında sadece yaşı büyük diye mi bu tip şeyler söylüyo :44: yoksa sen tanıştırmadan önce de baban tanıyomuydu onu

Back
X