Bayan ile erkek arasında 10 yaş fazla mıdır?

Canım daha 19 yaşındasın gerçekten küçüksün. O yaşlarda hayat insana toz pembe görünüyor. Bırak evlilik düşüncesini derim kim olursa olsun..Oku ve kendi ayaklarının üzerinde dur. Çünkü zamanımızın erkekleri maalesef babalarımız gibi mert değil yada mert olanı çok sınırlı sayıda. Ben 21 yaşında benden 10 yaş büyük biriyle evlilik yaptım. Sonuç ne, karnımda onun bebeği varken beni 1 yıldır bir rus kadınla aldattığını öğrendim. Yaşlı erkekler kendi sevgilisne karısına yetemediği anda maalesef kendilerine yeni maceralar arıyolar. Bu adama 9 yılımı verdim. Sakın sakın uzak dur o adamdan, ailen doğru söylüyor.

Siizn durumunuz daha kötüymüş üzüldüm .. Çok kötü birşey kendimi aptal gibi hissediyorum.. Allah kimsenin başına vermesin.. Şimdi gitsin o bayanla devam etsin .. Kaybeden o oldu ben değil..
Teşekkür ediyorum desteginiz için

Büyütmüyorum dimi,bana yaptıgı yanlış.. Yediremedim kendime.. bitirdim :50:

En iyisini yapmışsın canım benim ;) şimdi üzülüyorsun ama ilerde gerçekten bu kararının ne kadar doğru olduğunu göreceksin. Ben zamanında dinlemedim ailemi kaçtım evlendim, onlar hayır dedikçe. Netice aldatıldım, o kişi ailemin dediği gibi çıktı ve kucağımda 8 aylık bebeğimle boşandım. Bırak şimdi ağla, ilerde eminim karşına çok çok daha iyisi çıkacaktır.

Siizn durumunuz daha kötüymüş üzüldüm .. Çok kötü birşey kendimi aptal gibi hissediyorum.. Allah kimsenin başına vermesin.. Şimdi gitsin o bayanla devam etsin .. Kaybeden o oldu ben değil..
Teşekkür ediyorum desteginiz için

Bişey değil canım ;) gençliğinin güzelliğinin yaşının tadını çıkar ;) hiçbiryer baba evi kadar şefkatli ve sıcak değil emin ol. bugünkü aklım olsa, zamanında çoktan ayrılmıştım bende senin gibi ;)

En iyisini yapmışsın canım benim ;) şimdi üzülüyorsun ama ilerde gerçekten bu kararının ne kadar doğru olduğunu göreceksin. Ben zamanında dinlemedim ailemi kaçtım evlendim, onlar hayır dedikçe. Netice aldatıldım, o kişi ailemin dediği gibi çıktı ve kucağımda 8 aylık bebeğimle boşandım. Bırak şimdi ağla, ilerde eminim karşına çok çok daha iyisi çıkacaktır.

Daha kimseye güvenemem sanırım.. 1.5 senemi geçirdim bunla.. tanıdıgımı sandım ama çok yanılmışım :( Allahım herkesin karşısına hakettiği insanı çıkarsın..

benimde esimle aramda 10 yas var :) ben 29 esim 39 :)12 yillikta evliyiz hiç bi sorun yasamadik bu gune kadar,hem kadinlar daha cabuk yslaniyor bence,dogumdu felan derken kilo alip veriyoruz,erkekler daha gec yaslaniyor,bence bi sorun olcani dusunmuyorum,onemli olan fikirlerin uyusmasi:)

kişiden kişiye ilişkiden ilişkiye değişen bir durum bana kalırsa.kişilerin olgunlaşıp olgunlsşmasına bağlı.uyumlu olp olmamasına bağlı

AŞK varsa arada yaşın hiç mi hiçç önemi yokk hemde hiçç. kimseye kulak asma. Başkalarını dinlersen mutsuz olursun. Onlar sen değil. Anlayamazlar :)

Back
X