- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
- Konu Sahibi ayda2kilogo
-
hımm kadın doktordan ne şikayetin olmuştu acaba ? hangi konuda memnun kalmadın?kesinlikle erkek.daha şefkatliler, daha anlayışlılar. 3 kadın 3 erkek doktorum oldu bunca yılda. kadın doktora tövbeliyim.
sen sanırım sadece cinsiyet yönünden düşünmüşsün. tabiki bayanla görüşmek daha rahattır ama bazı bayanlarda kaprisli ukala oluyor .bayan doktor mümkünken erkeğe gitmek yanlış.
ben bayana gidicem inş.
benim bahsettiğim oramızı buramızı kime açtığımız değil ama saol cvbın için.tabıkı kadın bı erkeke doktorda olsa nıe oramı buramı acım kı
neden acaba sadece utanmak mı yoksa yaşadığın bi olaydan dolayı mı bayan tercih ediyorsun ?KADIn doktor tabiki..
bence doktorrun cinsiyeti olmaz ama rahat etmek konusunda tabiki kadın doktor derim hatta önerebilirimde
kesinlikle erkek.daha şefkatliler, daha anlayışlılar. 3 kadın 3 erkek doktorum oldu bunca yılda. kadın doktora tövbeliyim.[/QUOT
canım sana katılıyorum benim ağzım yandı kadın doktordan şimdiki doktorumda erkek ve çok memnunum
teşekkürler yorumun için. özellikle son cümlene katılıyorum.önemli olan tabiki iyi bir "doktor" olması orası ayrı ve elbette bir sürü istisnası olacaktır ama kendi adıma soruya cevap verecek olursam bence de erkek doktorlar daha kibar ve daha mesafeli mesela genelde ilk dakikadan senli benli sohbete başlamıyor ki benim için bu durum laubaliliktir, ve sadece işini yapıyor.çalışma hayatındaki kadınların çoğu kabul edecektir ki iş hayatında da bu böyledir.amirin kadınsa işin daha zordur,kesinlikle daha kompleksli oluyorlar, hemen bir karşılaştırmaya girerler pek çok konuda..bu arada kadın doğum doktoruna aklı başında hiç kimse aman gidip oramı buramı açayım diye sapıkça bir düşünceyle gitmiyordur, o şekilde yorumlamak çok yanlış ve basit.
kesinlikle erkek.daha şefkatliler, daha anlayışlılar. 3 kadın 3 erkek doktorum oldu bunca yılda. kadın doktora tövbeliyim.[/QUOT
canım sana katılıyorum benim ağzım yandı kadın doktordan şimdiki doktorumda erkek ve çok memnunum
işte benim merak ettiğim de bu ne oldu da ağzın yandı bayan doktordan . hangi davranışı rahatsız etti seni? genelde bayanlar küçümsüyorlar gibi geliyor bana. ben hiç bayan doktora gitmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?