BAYAN KADIN DOĞUMCU MU ERKEK KADIN DOĞUMCU MU ? hangisinde daha rahat oluyorsunuz?

ayda2kilogo

ERİYORUM :)
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
2.647
1.779
773
arkadaşlar ben 20 haftalık hamileyim ama hala erkek doktora mı gitsem bayana mı karar veremedim şuan gittiğim doktor erkek ama sanki bayan olsa daha mı iyi olur ? tereddütlerim var da fikirlerinizi bekliyorum. bayan doktorlar erkeklerden daha mı ilgili oluyor ve bizleri anlıyorlar acaba ?

kesinlikle erkek.daha şefkatliler, daha anlayışlılar. 3 kadın 3 erkek doktorum oldu bunca yılda. kadın doktora tövbeliyim.

kesinlikle erkek.daha şefkatliler, daha anlayışlılar. 3 kadın 3 erkek doktorum oldu bunca yılda. kadın doktora tövbeliyim.
hımm kadın doktordan ne şikayetin olmuştu acaba ? hangi konuda memnun kalmadın?
bayan doktor mümkünken erkeğe gitmek yanlış.
ben bayana gidicem inş.
sen sanırım sadece cinsiyet yönünden düşünmüşsün. tabiki bayanla görüşmek daha rahattır ama bazı bayanlarda kaprisli ukala oluyor .
tabıkı kadın bı erkeke doktorda olsa nıe oramı buramı acım kı
benim bahsettiğim oramızı buramızı kime açtığımız değil ama saol cvbın için.
KADIn doktor tabiki..
neden acaba sadece utanmak mı yoksa yaşadığın bi olaydan dolayı mı bayan tercih ediyorsun ?
bence doktorrun cinsiyeti olmaz ama rahat etmek konusunda tabiki kadın doktor derim hatta önerebilirimde

bence de doktorun cinsiyeti olmaz sana katılıyorum . bu doğum videoları varya nette onlara bakıyorum da genelde bayan doktorlar sanki daha alakalı gibi geldi bana çektiğin acıyı anlıyorlar acaba ondan mı ?

bütün bayan doktorlar kaprisli olcak die bişey yok.siz erkek mi kadın mı olsun diye araştıracağınıza iyi bir kadın doktor araştırmaya bakın bence.sonuçta kapris denen şey bi erkekte de olabilir.doktorların kişiliğini mi konuşcaz burda?iyi bi doktorsa inançlı bi bayansa giderim ...

ben bayanla daha rahat olabiliyorum ki onda bile gerildiğim anlar olabiliyor.gerçi ben bugüne kadar hiç erkek doktora gitmedim kendi doktorumdan önce 4 tane bayan doktora gitmiştim hepside çok iyiydi sorun yaşamadım şu andaki doktorumda bayan zaten çokta memnunum eşimde bayan olmasından yanaydı zaten.benim için diş hekimide olsa bayan diyorum her zaman:)

önemli olan tabiki iyi bir "doktor" olması orası ayrı ve elbette bir sürü istisnası olacaktır ama kendi adıma soruya cevap verecek olursam bence de erkek doktorlar daha kibar ve daha mesafeli mesela genelde ilk dakikadan senli benli sohbete başlamıyor ki benim için bu durum laubaliliktir, ve sadece işini yapıyor.çalışma hayatındaki kadınların çoğu kabul edecektir ki iş hayatında da bu böyledir.amirin kadınsa işin daha zordur,kesinlikle daha kompleksli oluyorlar, hemen bir karşılaştırmaya girerler pek çok konuda..bu arada kadın doğum doktoruna aklı başında hiç kimse aman gidip oramı buramı açayım diye sapıkça bir düşünceyle gitmiyordur, o şekilde yorumlamak çok yanlış ve basit.

işini iyi yaptıktan sonra hiç önemi yok.benim dr um bayan ben çok ama çok memnunum..önemli olan beni anlaması dinlemesi sıkıntılarımda yanımda olması...oramızı buramızı açmak mevzuna gelince adı üstünde doktorr.eğer açmak gerekiyorsa açarım..erkek olsa drumu sevsem yine giderdim.erkek ya da bayan olarak değil de, iyi doktor kötü doktor diye ayırmak gerekir bence.

teşekkürler yorumun için. özellikle son cümlene katılıyorum.

bayan ya da erkek olarak ayırmak yanlış olur bence önemli olan iyi bir doktor olması sabırlı,ilgili,kaprissiz ve şefkatli olması benim doktorum erkek ve o kadar memnunum ki...

doktoru bayan erkek diye nitelendiren arkadaşlar nerde kaldınız siz ya.. işini yapan insanların cinsiyeti mi olur??? işini yapıyo doktorlar sapıklık mı yapıyolar
allah aşkına ya.. oramı buramı açmam gibi laflar ne bunlar ya lütfen.. diyecek bişey bulamıyorum gerçekten PESSSS

bursada yaşıyorum doğumumu erkek doktor yaptırdı düzenli gittiğin doktorum çok seviyordum çok beyefendi hiç sıkıntı yaşamadım doğumda alttan muayne filanda olmadı gayet rahattım fakat doğumdan 9 ay sonra kadın hastalıklalarından hastalandım idrar yolları enfeksiyonu filan inanın bursada gitmediğim bayan doktor kalmadı nerdeyse yok yaa zaten elleri çok ağır kasap gibiler hepsi ve bişeyden anlamıyorlar ve bi tanesi dedi ki yapabileceğim bişey yok iyileştiremedim çok inatçı hastalığın diğeri 3 su bardağı büyüklüğünde kistin var ilaç kullan olmazsa ameliyat dedi
en sonunda yeter dedim cesaret ettim gittim doktoruma kist filanda yokmuş bakın diyorum ya 3 su bardağı büyüklüğündeymiş hayır sedacım 1 su bardağı büyüklüğünde bile yok muayne ettiğini bile hiç hissetmedim canım çok tatlı olmasına rağmen erkekler her zaman için daha iyiler kadınlardan bunu kabullenelim

Üniversitedeki Oda Arkadaşım, Ebelik Okuyordu..

Hep Derdi ki; İlerde Bir Gün Mutlaka Evlenip Yuva Kuracak, Çocuk Yapmak İsteyeceksiniz..
Doktorunuzun Mutlaka Erkek Olmasına Dikkat Edin..

evli diilim henüz bi jinekologa muayene de olmadım ama aile hekimim kadındı süresi dolunca hemen değiştirdim.
bi karış suratla benim yüzüme bile bakmıyo ama takım elbiseli boylu poslu reprezantları görünce dibi düşüyodu kadının.

Kesinlikle erkek... Ayrımcılık yapıyor gibi olmayayım
Ama hangi doktorluk alanindada erkekleri tercih ediyorum. Heleki
Kadın dogumcular belki erkek oldukları
İçin son derece anlayisli sefkatliler.
Diş hekimi ve kadın doğumda erkek doktor kesinlikle.

bence önemli olan iyi bir doktor ve cerrah olması arkasından erkek doktorlar daha anlayışlı ve sabırlı oluyorlar. benim ilk doktorum bayandı ve hiç anlayışlı değildi şimdikinden çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…