- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
- Konu Sahibi ayda2kilogo
-
giden tanıdığım hastalarından,memnun kaldıklarını bahsedenlerden,işini iyi yapan samimi ilgili bi doktor olduğunu söyleyenlerden vs ...
konuşmasından bile anlayabilirsin.zor değil.en azından benim için değil
şimdi ne bulacaksınız?
helal olsun sana o zaman ben parayla imanın kimde olduğunun anlaşılmadığını düşünenlerdenim.hatta anlaşılmaması daha makbul bence dünya düzeni açısından...
yaw ne alaka alamiyorum inancliymis falanda filanda,
1. cocugu sen doguruyosun oylede boylede kim ebesi olursa olsun cikicak.
2. nerden bilicen cagimizda okadar inancliyim diye gezen varki ama hic biseyi kalpten yaptiklarini bilemessin.
3. boyle seylere bos bosuna kafa yoruyosunuz. kimin gelcegene o an karar veremiceksiniz isterse doktor olmasin yardimda yardim diye inliceksiniz
bosu bosuna hayal kurmayin siparis uzerine olmuyo malesef
Vay be konuşmasından anlıorsun yani dindar ya da değil.Seni münafıksavar olarak kullanabiliriz o zaman
Neyse sen benim yazdıklarımı okuduysan onlara da bi cevap alayım da yeniden şoklara sok beni.
yüzünden anlıyorum yazmadım arkadaşım.
herhalde hiç bilmediğin bi doktora pat diye gitmezsin.
en azından hamilelik söz konusuysa
tavsiye alır öyle giderim.
bana tavsiye edecek olan ya da benim tavsiye istediğim kişiyle hassasiyetlerimiz aynı olacağındana giderim o doktora.
parayı bilmem de iman kısmı beni ilgilendirir ve bu kendini belli eder arkadaşım
sölediğim gibi anlaşılabilir.
neyse benden alıntı yapıp durmassanız artık ???
yüzünden anlıyorum yazmadım arkadaşım.
herhalde hiç bilmediğin bi doktora pat diye gitmezsin.
en azından hamilelik söz konusuysa
tavsiye alır öyle giderim.
bana tavsiye edecek olan ya da benim tavsiye istediğim kişiyle hassasiyetlerimiz aynı olacağındana giderim o doktora.
parayı bilmem de iman kısmı beni ilgilendirir ve bu kendini belli eder arkadaşım
sölediğim gibi anlaşılabilir.
neyse benden alıntı yapıp durmassanız artık ???
yeter deecee sus artık.....kız geberdim burdaa:)
doğum kısmı en son
onun için hastaneye yetişebileceğin bile meçhul
veya doktorunu bulabileceğin..
rutin kontroller için bahsediyoruz
şok olmak isteyen arkadaş
şok olacak çok daha etkileyici şeyler var
bunu ben yapmicam
çünkü anlamıyosun !
ya tekrar tekrar okuyorum bişeyleri yanlış mı anladım diye ama yok yani
neyse ben bu konudaki fikrimi son kez söyliyim de gideyim artıkŞifayı Allah verir doktor da aracıdır dolayısıylaaaaaa doktorun kadını,erkeği,inançlısı,inançsızı olmaz.ama iyi olan doktorualrın erkek olma olasılığı yüksektir ziraaaaa 100 bin kadın dogumcu varsa zaten bunun 75bini erkeeeeeeek...permütasyon kombinasyon yani
ya tekrar tekrar okuyorum bişeyleri yanlış mı anladım diye ama yok yani
neyse ben bu konudaki fikrimi son kez söyliyim de gideyim artıkŞifayı Allah verir doktor da aracıdır dolayısıylaaaaaa doktorun kadını,erkeği,inançlısı,inançsızı olmaz.ama iyi olan doktorualrın erkek olma olasılığı yüksektir ziraaaaa 100 bin kadın dogumcu varsa zaten bunun 75bini erkeeeeeeek...permütasyon kombinasyon yani
Ama oldu mu şimdi?İşine geleni cevapla işine gelmeyeni cevaplama.Beni niye ayırıyorsun ki?Kendimi ezik hissettim şimdi.O kadar da oturdum yazdım sorular sordum sana?Ne diye bu cahil kulu aydınlatmazsın ki anlamıyorum
yani değilmi?inançlı doktor isteyen arkadaşımızn nekadar inançlı olduğunu nerden bilicez bikere:)okadarda basit değil yani..
bu konuda cahil kal canım benim
işime gelmeyen bişey yok hatta cümlelerimi tekrar eder oldum ama siz 2niz anlamamakta kararlısınız.o yüzden yorma beni ramazan günü
size ii doktorlarrrr
aynen dediğin gibi yanlış anlıyosun ya da anlamıyosun
şifayı her halukarda Allah verir
erkek/bayan ya da dünyanın en iyi doktoru da olsa...
söylediğim gayet basit ve netti
ben şifa arıyorsam ALLAHIN İZNİYLE,benim bu noktadaki düşünce ve hassasiyetlerimle örtüşen bi anlayıştaki doktora muayene olurum
bunu da çatır çatır araştırır tatmin olur öyle giderim
bunun size ne zararı vardı da bu kadar yırtındınız?
ya da nesini ters anladınız?
üstelik aynı noktada şifanın kaynağı noktasında birleşebiliyorken?
hadi yorulmayın artık konu sapmasın daha fazla NOKTA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?