BAYAN KADIN DOĞUMCU MU ERKEK KADIN DOĞUMCU MU ? hangisinde daha rahat oluyorsunuz?

Vay be konuşmasından anlıorsun yani dindar ya da değil.Seni münafıksavar olarak kullanabiliriz o zaman
Neyse sen benim yazdıklarımı okuduysan onlara da bi cevap alayım da yeniden şoklara sok beni.

helal olsun sana o zaman ben parayla imanın kimde olduğunun anlaşılmadığını düşünenlerdenim.hatta anlaşılmaması daha makbul bence dünya düzeni açısından...

yüzünden anlıyorum yazmadım arkadaşım.
herhalde hiç bilmediğin bi doktora pat diye gitmezsin.
en azından hamilelik söz konusuysa
tavsiye alır öyle giderim.
bana tavsiye edecek olan ya da benim tavsiye istediğim kişiyle hassasiyetlerimiz aynı olacağındana giderim o doktora.
parayı bilmem de iman kısmı beni ilgilendirir ve bu kendini belli eder arkadaşım
sölediğim gibi anlaşılabilir.
neyse benden alıntı yapıp durmassanız artık ???

yani değilmi?inançlı doktor isteyen arkadaşımızn nekadar inançlı olduğunu nerden bilicez bikere:)okadarda basit değil yani..

bence bu konulara girmeyelim:)

Bana cevap vermiyorsun ama ben senin gibi kutsal bilgi kaynağını bulmuşken bırakmam Anlat biz de anlayalım da kurtulalım cehaletimizden

Allah Allah alıntı yapınca bişey mi eksiliyo?bonus fln mı kayboluyo? sana cevaben yazdığım için alıntı yapıyorum..Allahım neredeyim ben

doğum kısmı en son
onun için hastaneye yetişebileceğin bile meçhul
veya doktorunu bulabileceğin..
rutin kontroller için bahsediyoruz
şok olmak isteyen arkadaş
şok olacak çok daha etkileyici şeyler var
bunu ben yapmicam
çünkü anlamıyosun !

Ayrıca benim doktorumun kapısında beklerken kadınların konuşmasından duydum inançlı değilmiş.Umrumda mı değil.Ama şimdi sorayım sana bana şifa nereden geliyor?

yeter deecee sus artık.....kız geberdim burdaa:)

ya tekrar tekrar okuyorum bişeyleri yanlış mı anladım diye ama yok yani
neyse ben bu konudaki fikrimi son kez söyliyim de gideyim artık Şifayı Allah verir doktor da aracıdır dolayısıylaaaaaa doktorun kadını,erkeği,inançlısı,inançsızı olmaz.ama iyi olan doktorualrın erkek olma olasılığı yüksektir ziraaaaa 100 bin kadın dogumcu varsa zaten bunun 75bini erkeeeeeeek...permütasyon kombinasyon yani

Ama oldu mu şimdi?İşine geleni cevapla işine gelmeyeni cevaplama.Beni niye ayırıyorsun ki?Kendimi ezik hissettim şimdi.O kadar da oturdum yazdım sorular sordum sana?Ne diye bu cahil kulu aydınlatmazsın ki anlamıyorum

Ben de soruyorum şimdi bana şifa nereden geliyor diye ama cevap vermiyor bir türlü burada bilgiye aç susuz bekliyordum oysa ki:97::97:

aynen dediğin gibi yanlış anlıyosun ya da anlamıyosun
şifayı her halukarda Allah verir
erkek/bayan ya da dünyanın en iyi doktoru da olsa...
söylediğim gayet basit ve netti
ben şifa arıyorsam ALLAHIN İZNİYLE,benim bu noktadaki düşünce ve hassasiyetlerimle örtüşen bi anlayıştaki doktora muayene olurum
bunu da çatır çatır araştırır tatmin olur öyle giderim
bunun size ne zararı vardı da bu kadar yırtındınız?
ya da nesini ters anladınız?
üstelik aynı noktada şifanın kaynağı noktasında birleşebiliyorken?
hadi yorulmayın artık konu sapmasın daha fazla NOKTA

Ama oldu mu şimdi?İşine geleni cevapla işine gelmeyeni cevaplama.Beni niye ayırıyorsun ki?Kendimi ezik hissettim şimdi.O kadar da oturdum yazdım sorular sordum sana?Ne diye bu cahil kulu aydınlatmazsın ki anlamıyorum

bu konuda cahil kal canım benim
işime gelmeyen bişey yok hatta cümlelerimi tekrar eder oldum ama siz 2niz anlamamakta kararlısınız.o yüzden yorma beni ramazan günü
size ii doktorlarrrr

yani değilmi?inançlı doktor isteyen arkadaşımızn nekadar inançlı olduğunu nerden bilicez bikere:)okadarda basit değil yani..

su zamanda cogu insanimiz gosteris icin yapar.
-camiye gider, aman gitmedi demesinler
- baskalarin goz onunde kilar gosteris icin
- din den haramdan helalden bahseder kendisi uygulamaz

bunun gibi size birsuru sayabilirim

simdi hanki birimiz derki ben dinimi yasiyorum?
bunu diyene ztn bir soru isareti koyariz.
kimse kolay kolay kendinden emin olamaz,
kendinden emin olmiyan kisi nasil olurda baskasina inancli diyebilir?

bu konuda cahil kal canım benim
işime gelmeyen bişey yok hatta cümlelerimi tekrar eder oldum ama siz 2niz anlamamakta kararlısınız.o yüzden yorma beni ramazan günü
size ii doktorlarrrr

Seni kınıyorum.İslam da cahil kal denilmez hiçbir insana.Bir de ne güzel Türkçemiz var değil mi?2niz falan yazmak yerine ikiniz yazsan bence mükemmel olur.Bak ben bildiğim konularda seni bilgilendiriyorum oysa ki.Çok kırıldım gidiyorum

Yırtındınız?Tam mahalle ağzı.Çok avamsın kusura bakma.Biz de diyoruz ki bu araştırılınca bulanacak bir şey değil.Sen ne kadar araştırırsan araştır emin olamazsın ki.Eee ne anlamı kaldı ki o zaman?Saçmaladığını kabul etsen keşke.Çok şey istedim farkıdnayım:97:

yaw arkadaslar anlamadim simdi?

simdi dogumda sifayi ebemi veriyo bebege

hadi ebe inancli degil sifasizmi kalcak bebek yani bumudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…