BAYAN KADIN DOĞUMCU MU ERKEK KADIN DOĞUMCU MU ? hangisinde daha rahat oluyorsunuz?

valla bence erkek iyi kadın kötü diye değerlendirmek çok yalnış,kadın dr kaba erkek dr kibar?kadın kasap gibi erkek nazik?aslında en önemli şey insanın kişiliğidir eğer o insanın içinde insani duyguları zayıfasa yada yoksa ne deseniz boşbenim doktorum yeri geldi ben ağladığımda bana sarıldı gözleri dolu dolu oldu ve kadın doktorum sezeryanla doğum yaptım sürekli arayıp soruyordu.gebelikte her kontrole gittiğimde sedyeden kaldırırken elimi tutuyor sırtımı ovuyordu ve doktorum KADIN dı.bence burada erkek mi kadınmı diye tartışırken onların yaptırmış oldukları doğumları araştırmak lazım.önemli olan sizin sağlıklı bir doğum yapmanız ben doğum yaptım 8saat sonra ayaklandım ve 38yaşında doğum yaptım teyzemin kızı 24 yaşındaydı 15gün kıvrandı 22 yıl oldu doğum yapalı halen ameliyat yeri iltihaplanır ve dikiş yeri sızlar benimki kadın onunki ERKEK ti?gittiğiniz veya gideceğiniz doktoru çok iyi araştırıp öyle gidin ve onu sadece yapmış olduğu operasyonlarıyla değerlendirin cinsiyetiyle değil

tüm yorum yapan arkadaşlar teşekkürler. sayenizde kafamda bazı şeyler şekillenmeye başladı. benim şuan gitmekde olduğum erkek doktorla ilgili , kadınlar kulübünde kötü yorumlar okudum kıllanmıştım. her ameliyat olan mikrop kapıyormuş falan yazmışlar. bende acaba değiştirsem mi doktorumu diye düşünüyordum. değişiklik olsun diye bi de bayan doktor mu denesem diyordum. evet yorumlarınızda olduğu gibi erkek doktorlar biraz daha işlerinde kendilerini geliştiriyorlar ve ilgili oluyorlar. bayanların çoğu oldukları yerde saymaya devam ediyorlar gibi görünüyor. eğer bayan doktora gideceksek iyice araştırıp isim yapmış bayan doktorları tercih etmek gerekiyor gibi görünüyor. ben ona göre bi araştırma yapayım.

yaşadığınız tecrübelerinizi dikkate almaya devam edeceğim.

Ben de kadın doktoru tercih ediyorum. Daha rahat hissediyorum kendimi. Kadın doktor varken zaruret dışında erkek doktor tercih etmem açıkçası kadın doğum konusunda. Sonuçta mahrem bir durum söz konusu. Bu benim fikrim. Lütfen hangi devirde kaldınız gibi yorumlar yazılmasın. Sonuçta herkesin olaylara bakışı farklıdır. Ben böyle inanıyorum.

Kadınların biribirlerine ettiklerini de kimse etmiyor gerçekten. Bir kadın olarak biz kadın doktorları kasap vs. olarak nitelendirirsek toplumdaki ayrımcılıktan şikayet etmeye hiç hakkımız kalmıyor.

Çok mükemmel bir doktorum var ve kadın. Çok başarılı bir profesör. Ve tanıdığım en insancıl kişi. Erkeklerin de --genelleme içerisinde-- daha şefkatli olacağını düşünmüyorum. İnsandan insana değişen bir olgudur çünkü şefkatli olmak ya da olmamak. Daha önce de hep kadın doktora gittim. Hepsi de başarılıydı.

katılıyorum tatlım.zaruret dışında erkek doktora hayır.
ben de biçok bayan doktora gittim bugüne kadar ve çoğu iyiydi.
erkek olunca insan ister istemez çekiniyo,sert duruşları bile ürkütüyo.
herneyse herkesin kendi tercihidir...
bu arada HANGİ DEVİRDE olduğumuzu merak eden arkadaşlar !
'' aynı devirdeyiz ''

bende ilk başlarda çok kararsızdım erkek mi bayanmı diye doğum konusunda erkek doktorların daha iyi olduğu söyleniyor tabi bu demek değilki bayan doktorların hepsi kötü bayanlarda da isim yapmış iyi doktorlar var .ben şuan gittiğim hastanede bayan doktordan randevu almıştım tesadüf o gün de tüm gün operasyonda olacağı söylendi bende aynı gün başka erkek doktora gittim ve çok memnun kaldım.belki erkeğe gitmeyi hiç düşünmezdim ama bu tesadüf iyi oldu diye düşünüyorum çünkü gayet memnunum.ayrıca sağlıkta utanmak olmamalı sonuçta erkek doktorlarda işini yapıyor ve gayet profosyoneller .

bayan inançsızsa ona da mı hayır yani

benim icin kadin erkek farketmez alman olsunda
almanlar cok iyi yapiyo isini,
cunku dogumda buyügünude yapiyosun, cisinide yapiyosun,
hem kufur ettigin zaman anlamiyoda tabi o dogum halindeyken ne dedimizi bilmiyoruzya haha

Benim doktor için ateist diyorlar ama çok iyi bir kadın doktor? Kriterlere uymuyo gitmesem mi ki ben o zaman

Kaza geçirirsin hastaneye gitmek zorunda kalırsın mazallah erkek doktor gelir orana burana bakar kabus gibi Bırakın böyle şeyleri yahu kadınmış erkekmiş.Gerekirse ikisini de gidilebilir.Ne varmış yani?

Ben bu konuda ayrım yapmayı sevmiyorum hangisinden kendimi daha rahat hissediyorum ona gitmeyi tercih ederim. Yoksa cinsiyeti beni bağlamaz. Benim için önemli olan beni dinlemesi, güvenilir ve ulaşılabilir olması, sorularıma ayrıntılı cevap vermesi ve beni başından atmaması önemli.

benim icin kadin erkek farketmez alman olsunda
almanlar cok iyi yapiyo isini,
cunku dogumda buyügünude yapiyosun, cisinide yapiyosun,
hem kufur ettigin zaman anlamiyoda tabi o dogum halindeyken ne dedimizi bilmiyoruzya haha

doğumhanede çok kısa bir süre de olsa çalıştığım için söylüyorum sancıların başladığı zaman sonda ile mesaneni lavman ile de barsaklarını boşaltıyorlar hem artık eskisi gibi anlayışsız sağlıkçılar da yok denecek kadar az. rahat olun yani.

eğer sezeryan olacak olsaydım erkek dr tercih ederdim. gözlemlediğim kadarıyla ameliyathanede erkekler daha başarılı. ama muayene için hiç farketmez.

kimden soruma cevap alabiliyosam,kimle rahat konuşabiliyosam ona giderim.doktor bu doktor,sağlık söz konusu olan yahuubu sitede bazen okuduklarıma inanamıyorum

bayan inançsızsa ona da mı hayır yani

işte aynı şeyi sölüyoruz.GEREKİRSE.can havliyle kimse dur bi bakim doktor erkek mi demez
ama elbette bi kadın doğumcuya gidilecekse benim tercihim kadın olmasından yana ve inançlı olacak ki ben Allahtan gelen yardımı/şifayı yine Allaha dayanmış olan bi doktordan alayım...bu kadar basit .

Eee nereden anlayacaksın inançlı olduğunu alnında mı yazıyor?Ne demişler parayla imanın kimde olduğu belli olmaz.Ayrıca inançsız bi doktor inanmasa da sen o şifanın yardımın Allahtan geldiğine inanmıyor musun ki onları tercih etmiyorsun.Onlara gidince şifa başka birinden mi geliyor?Tövbe tövbeeee

Son düzenleme:
ya bi de bişey sorucam nası anlıyosunuz inançlı yada inançsız olduğunu?:26:

giden tanıdığım hastalarından,memnun kaldıklarını bahsedenlerden,işini iyi yapan samimi ilgili bi doktor olduğunu söyleyenlerden vs ...
konuşmasından bile anlayabilirsin.zor değil.en azından benim için değil
şimdi ne bulacaksınız?

Geçmiş yıllardada aynı konular vardı kadınmı erkek doktormu diye,nedense hep konu dine gelip dayanırdı burada olduğu gibi...

helal olsun sana o zaman ben parayla imanın kimde olduğunun anlaşılmadığını düşünenlerdenim.hatta anlaşılmaması daha makbul bence dünya düzeni açısından...

inançlı doktor mu?

şifa Allahtan gelecekse size her türlü ulaşır,herhalde bunda hemfikiriz..

siz inançlıysanız yeterde artar bile:)boşverin başkasının inancını..

yaw ne alaka alamiyorum inancliymis falanda filanda,
1. cocugu sen doguruyosun oylede boylede kim ebesi olursa olsun cikicak.
2. nerden bilicen cagimizda okadar inancliyim diye gezen varki ama hic biseyi kalpten yaptiklarini bilemessin.
3. boyle seylere bos bosuna kafa yoruyosunuz. kimin gelcegene o an karar veremiceksiniz isterse doktor olmasin yardimda yardim diye inliceksiniz

bosu bosuna hayal kurmayin siparis uzerine olmuyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…