- Konu Sahibi ayda2kilogo
-
Ben de kadın doktoru tercih ediyorum. Daha rahat hissediyorum kendimi. Kadın doktor varken zaruret dışında erkek doktor tercih etmem açıkçası kadın doğum konusunda. Sonuçta mahrem bir durum söz konusu. Bu benim fikrim. Lütfen hangi devirde kaldınız gibi yorumlar yazılmasın. Sonuçta herkesin olaylara bakışı farklıdır. Ben böyle inanıyorum.
Kadınların biribirlerine ettiklerini de kimse etmiyor gerçekten. Bir kadın olarak biz kadın doktorları kasap vs. olarak nitelendirirsek toplumdaki ayrımcılıktan şikayet etmeye hiç hakkımız kalmıyor.
Çok mükemmel bir doktorum var ve kadın. Çok başarılı bir profesör. Ve tanıdığım en insancıl kişi. Erkeklerin de --genelleme içerisinde-- daha şefkatli olacağını düşünmüyorum. İnsandan insana değişen bir olgudur çünkü şefkatli olmak ya da olmamak. Daha önce de hep kadın doktora gittim. Hepsi de başarılıydı.
bütün bayan doktorlar kaprisli olcak die bişey yok.siz erkek mi kadın mı olsun diye araştıracağınıza iyi bir kadın doktor araştırmaya bakın bence.sonuçta kapris denen şey bi erkekte de olabilir.doktorların kişiliğini mi konuşcaz burda?iyi bi doktorsa inançlı bi bayansa giderim ...
benim icin kadin erkek farketmez alman olsunda
almanlar cok iyi yapiyo isini,
cunku dogumda buyügünude yapiyosun, cisinide yapiyosun,
hem kufur ettigin zaman anlamiyoda tabi o dogum halindeyken ne dedimizi bilmiyoruzya haha
Benim doktor için ateist diyorlar ama çok iyi bir kadın doktor? Kriterlere uymuyo gitmesem mi ki ben o zaman
kendi kriterindir sen bilirsin.benim hassasiyetlerim bu yönde arkadaşım anlatabildim mi.istersen en sofusuna git istersen zerre kadar imanı olmayana...
Kaza geçirirsin hastaneye gitmek zorunda kalırsın mazallah erkek doktor gelir orana burana bakar kabus gibiBırakın böyle şeyleri yahu kadınmış erkekmiş.Gerekirse ikisini de gidilebilir.Ne varmış yani?
bayan inançsızsa ona da mı hayır yani
işte aynı şeyi sölüyoruz.GEREKİRSE.can havliyle kimse dur bi bakim doktor erkek mi demez
ama elbette bi kadın doğumcuya gidilecekse benim tercihim kadın olmasından yana ve inançlı olacak ki ben Allahtan gelen yardımı/şifayı yine Allaha dayanmış olan bi doktordan alayım...bu kadar basit .
ya bi de bişey sorucam nası anlıyosunuz inançlı yada inançsız olduğunu?:26:
giden tanıdığım hastalarından,memnun kaldıklarını bahsedenlerden,işini iyi yapan samimi ilgili bi doktor olduğunu söyleyenlerden vs ...
konuşmasından bile anlayabilirsin.zor değil.en azından benim için değil
şimdi ne bulacaksınız?
işte aynı şeyi sölüyoruz.GEREKİRSE.can havliyle kimse dur bi bakim doktor erkek mi demez
ama elbette bi kadın doğumcuya gidilecekse benim tercihim kadın olmasından yana ve inançlı olacak ki ben Allahtan gelen yardımı/şifayı yine Allaha dayanmış olan bi doktordan alayım...bu kadar basit .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?