Aynen ya..Kadin kelimesi bireyin cinselligini cagristiriyor insanlara nedense. Kizsa bakire, kadinsa bakire degil manasinda kullaniyorlar. Bu yuzden kadin demekten de, kadin olmamizdan da utaniyorlar. Yere batsin ahlak anlayisiniz ve ustumuzdeki tanimlamalariniz.
koca erkeğe oğlan dersen ,o erkek buna alınır.Bu şekilde derinlemesine bakmaya gerek yok.
" Haydi kadınlar toplanın, haydi kızlar toplanın " olmuyor ki zaten ; kadın deyince.
Eskiden kadın demek kabalıktı. Şimdide bayan denilmesi kabalık. Böylesi ince düşüneceğinize" kadına şiddeti yok edin" önce.
Kadınım, kızım, bayanım ne fark eder.
Erkeklerde ister bay olsun, ister oğlan.
Evet dogru soyluyrsnama mesela bi siyasetçi çıkıp bayanlara kızlara ayrıcalık getirdik dese olmaz, kadın demesi lazım
bi doktor bayanlarda meme kanseri kızlarda meme kanseri dese olmaz kadın demesi lazım
kullanıldığı yere göre değişken, konu survivor sa kızlar denmesinde bi sakınca yok bence, aklıma bile gelmemişti benim, sonuçta orda samimi bi ortam var insanlar oyun oynuyor yani
Beyin ne algılarsa dil onu söyler.. Bunu ben değil bilim adamları söylüyor..koca bir amaaan diyorum ben
bakınız bdv de hala kızlar kocanızı dişi şeytanlardan uzak tutun taam mı cümleleri dolaşırken biz hala kadın mı,kız mı tartışıyoruz
dilin ne söylediği değil beynin ne algıladığı önemli bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?