Kadın sex yapmış demektir ve ayıptır. Hepiniz uslu birer kız olup oturun şimdi.
Beyin ne algılarsa dil onu söyler.. Bunu ben değil bilim adamları söylüyor..
böyle hanımlar çok..Bence bunun sebeplerinden biri de kadınların bizzat kendisi.
Birkaç yıl önce eski işimde farklı departmandan yaşça da biraz büyük bir hanımla konuşurken "çok çalışkan bir kadınsınız" gibi bir şey söyledim, "aa lütfen laflarına dikkat et ben hiç evlenmedim" diye tersledi. Yok ben bayın karşılığı olarak kullanırım yani kendim için de böyle söylerim gibi toplamaya çalışırken de "senin yaşantın beni ilgilendirmez" diye devam etti. Başta kadınların kadın olduğunun ve bunun ayıp bir şey olmadığının farkına varması lazım.
Siz ne diyorsunuz? Iste bir twit.. Adam "iftira atma!" diyor..Turkiye bugun bu durumda..
ben en çok hatunlar diyorumçok asil geliyor neden bilmem bu kelime bana.. bazen de kızlar diyorum, daha yaş kaç hepimiz kızlarız
ben bacişkom da ısrarcıyım :)
dimi bi de yaşa bağlarlar misal 30 yaşını geçmiş isen kadınsın ama 29 yaşındaysan daha gencecik kız o derler
hahahah evetdaha 20'lerinde demek ile ohooo 30 olmuş o demek arasında sadece 1 gün var
konuyu okuyunca başıma gelen çok güldüğüm birşeyi anlatmadan geçmek istemedim
evleneli 4-5 ay ya var ya yok. görümcemlerleyiz ve 7 yaşlarında yaramaz oğlu benimle uğraşıyor hep:
görümcemin dediği "oğlum rahat bıraksana kızzzz ,ayyy kadını ya ""
yengeni rahat bırak demedim mi sana demişti sonra
fransadada madam evli hanımlara deniliyor,matmaselde bekar hanımlara sanırım,genç kızada kadın denirmi yav ayıp olur,hanım kızımız falan deriz bizKarıdır o karı..
7den 70e herkes kullanıyo..
küçük hanım:)fransadada madam evli hanımlara deniliyor,matmaselde bekar hanımlara sanırım,genç kızada kadın denirmi yav ayıp olur,hanım kızımız falan deriz biz
pazardada,abla,ynge hatta teyze diyorlarHer olayı nasıl cinselliğe bağlıyorsunuz şaşırıyorum yani....
ah oky küçük hanım çok şirin geldi bana:)küçük hanım:)
teyze demesinde otekilere razıyımpazardada,abla,ynge hatta teyze diyorlar
yok canım bana dediler teyze diyeteyze demesinde otekilere razıyım
bana teyze teyze teyzeee dedilerrrrryok canım bana dediler teyze diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?