Bayan mı, kız mı, kadın mı?

böyle hanımlar çok..

Ben de bana kadın denmesinden hoşlanmıyorum bana cinselliği değil de orta yaşa gelmiş olgunlanmış bayan olmayı çağrıştırıyor :) Tabi bunu cinsellik anlamında kullananlar çok çok fazla mesela birine söylemiştim bu kadın kızınız mı diye tepki gösterdi daha o evli değil kadın deme diye :)
Tezatlıklarımız o kadar fazla ki
Bazı çevrelerde kadınlar hamile olduklarını gizlerlermiş , evden çıkmazlarmış 9 ay boyunca yada babasına kayınbabasına söyleyemezlermiş :)) Sordum ne var bunde neden gizleniyor diye aldığım cevappp ipleri koparttı bende
Cevaba bakın ; seks yaptığını belli ediyormuş hamile kalmak !!!!!!!!!
Ulan aynı zihniyet siz değil misiniz gerdek gecesi kızın eline bez tutuşturup ertesi gün tüm mahallede sallandıran millete gösteren !!!! Yada erkeği kenara çekip bakiremiydi oğlum diye soran !!! Hamile kalınca mı ayıp oldu
Ayrıca bu çevreler gerizekalımı evlenen çiftin geceleri tavla oynadığını mı düşünüyor ki hamile olunca seks yapmışlar anlamı çıkıyor hamile olduğu gün seks yapıyor sanki çiftler ..

konuyu okuyunca başıma gelen çok güldüğüm birşeyi anlatmadan geçmek istemedim
evleneli 4-5 ay ya var ya yok. görümcemlerleyiz ve 7 yaşlarında yaramaz oğlu benimle uğraşıyor hep:
görümcemin dediği "oğlum rahat bıraksana kızzzz ,ayyy kadını ya ""
yengeni rahat bırak demedim mi sana demişti sonra

ben en çok hatunlar diyorum çok asil geliyor neden bilmem bu kelime bana.. bazen de kızlar diyorum, daha yaş kaç hepimiz kızlarız

ben en çok hatunlar diyorum çok asil geliyor neden bilmem bu kelime bana.. bazen de kızlar diyorum, daha yaş kaç hepimiz kızlarız

ben bacişkom da ısrarcıyım :)

dimi bi de yaşa bağlarlar misal 30 yaşını geçmiş isen kadınsın ama 29 yaşındaysan daha gencecik kız o derler

ben bacişkom da ısrarcıyım :)

dimi bi de yaşa bağlarlar misal 30 yaşını geçmiş isen kadınsın ama 29 yaşındaysan daha gencecik kız o derler

hahahah evet daha 20'lerinde demek ile ohooo 30 olmuş o demek arasında sadece 1 gün var

ay çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…