- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.690
- 598
İlla iki uc grup olmak zorunda degil her konuda, karsilikli anlayis gostermek lazim. Orta yolu bulmak lazim.Ne guzel yazdiniz...Tüm anlatilmak istenen bu zaten.. Karsilikli saygi ve dusuncelilik daha fazlasi degil.. Bunu yapmak bahsettiğiniz gibi zor da değil..
Ama konuyu carpitmak için özel caba içinde olanlar var bu yuzden uzadikca uzadi
Bu benim fikrim.tabiki alışverişe birlikte cikarsin ok..ama kabinin onunde bekletmen esini diger kadinlara saygisizlik..kadin tesetturlu okur kapali olur o şekilde gorunmek istemez ne bileyim siz neden saygili olmuyorsunuz peki diger insanlara..biz anlamak istiyoruz da anlasamiyoruz sanirim.. esini sevgilisini kiz gibi yaninda tasiyan bencil insanlar diyorsunuz.. bunu demeye hakkiniz yok bence, zira ben esimle birlikte vakit gecirmeyi, birlikte alisveris yapmayi, biseyleri secerken birlikte karar vermeyi seviyorum. bu benim bencil oldugumu mu gosteriyor? veya esimin kiz gibi oldugunu mu gosteriyor? lutfen biraz cumleleri ozenle secelim, kabalik ediyorsunuz sizin gibi dusunmeyen insanlara..
Tuhaf bakanlarda var evet ..onlar ayri konu...hepsinden rahatsız oluyoruz..sokakta orda burda bakislardan yeteri kadar rahatsisiz bare soyunma kabinlerinde rahat birakin..ilk başta tuhaf tuhaf bakan erkeklerden rahatsız oluyorlardı sonra olayı çevirdiler yok kalabalıkmış da neymiş
neyden rahatsiz olduklarıni kendileri bile bilmiyorlar
Arkadaşım sana da fırsat doğdu polemik yaratmak için. Yok üyeyi 2 yıldır foruma almamışlar, yok kargocu süzermiş, erkek girmesin hiçbir mağazaya.... Özellikle ortamı germek için mi yapıyorsun? Yapıcı bir fikir ürettiğin yok çünkü.Magazalara yazi asilsin. Erkekler giremez.
Tuhaf bakanlarda var evet ..onlar ayri konu...hepsinden rahatsız oluyoruz..sokakta orda burda bakislardan yeteri kadar rahatsisiz bare soyunma kabinlerinde rahat birakin..
Şunu anladım ki kadın her yerde kadının düşmanı...
Kocişleri ve aşkitoları yüzünden rahatsız olma hakkımız dahi yok hemen namus bekçisi ilan edip hakarete ve aşağılamaya yöneliyorlar. Yazık.
İlla iki uc grup olmak zorunda degil her konuda, karsilikli anlayis gostermek lazim. Orta yolu bulmak lazim.
Oyle seyler yazmaliyiz ki alisverise esiyle ya da sevgilisiyle cikan insan bu rahatsizligimizdan haberdar olsun, ona gore yanindaki erkege anlatsin. Her zaman ne diyoruz,erkege biseyler ogreten kadin olmali. O erkek orda neden bekler , ya akil edemediginden ya da dikizlemek icin.
Bunu yapan kişilerle konuşmak,anlaşmak imkansiz zaten yani çok tuhaflar...Eşini kabin önünde bekleyen erkeklere de hakaret edildi yalnız. Saygısızlık iki taraflı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?