bayan soyunma kabinlerinde sevgili bekleyen erkekler

kaç tane erkek gratise gider traş köpüğü roll on için pek komik geldi aynıları markette bile var
gratiste erkek görmüyorum ben pek görsemde umrumda olmaz

İki tarafa da hak veriyor gibiyim emin olamıyorum, ben hemcinslerimi beklerken bile durmuyorum kabin koridorunda ama eşini bekleyen erkeklerden de rahatsız olmuyorum bilemedim. Herkes kendince haklı. Yalnız benim de bir sıkıntım var.
Uygunsuz halde olan kadın mümkünse yalnızca erkekler görecek diye değil hem cinsleri için de çıkmasın o kabinden rica ediyorum. Ben mecbur muyum o kadını öyle görmeye? Aynı cinsteniz diye istenmeyen tüylerini de, iç çamaşırını da görmek zorunda değilim. Sütyeniyle kabinden çıkan kadın gördüm ben ya, iğrenç

İlla iki uc grup olmak zorunda degil her konuda, karsilikli anlayis gostermek lazim. Orta yolu bulmak lazim.
Oyle seyler yazmaliyiz ki alisverise esiyle ya da sevgilisiyle cikan insan bu rahatsizligimizdan haberdar olsun, ona gore yanindaki erkege anlatsin. Her zaman ne diyoruz,erkege biseyler ogreten kadin olmali. O erkek orda neden bekler , ya akil edemediginden ya da dikizlemek icin.

Bu benim fikrim.tabiki alışverişe birlikte cikarsin ok..ama kabinin onunde bekletmen esini diger kadinlara saygisizlik..kadin tesetturlu okur kapali olur o şekilde gorunmek istemez ne bileyim siz neden saygili olmuyorsunuz peki diger insanlara..

Bende eşimle giderim sadece onun zevkine güvenirim ayrıca eve gelince yok dar yok bilmem ne birlikte gideriz eşim hesap olan yerde oturur ben yanına gider'gösteririm bence siz banamı bakıyorlar acaba diye bakmazsanız görmezsiniz

ilk başta tuhaf tuhaf bakan erkeklerden rahatsız oluyorlardı sonra olayı çevirdiler yok kalabalıkmış da neymiş
neyden rahatsiz olduklarıni kendileri bile bilmiyorlar
Tuhaf bakanlarda var evet ..onlar ayri konu...hepsinden rahatsız oluyoruz..sokakta orda burda bakislardan yeteri kadar rahatsisiz bare soyunma kabinlerinde rahat birakin..

Ben olsam sevgilimle /kocamla giysi alisverisine gitmem. Gitsem de onu kapinin dibinde bekletmem. Dener cikarim ve ona surpriz yapmak isterim ama sevgilim de yok ondan bu kadar rahat olabilirim.

Dipsiz Not: Gereksiz yere vitrin mankeni gibi duran erkek her yerde rahatsizlik verici ozellikle kabinde.

Son düzenleme:
Magazalara yazi asilsin. Erkekler giremez.
Arkadaşım sana da fırsat doğdu polemik yaratmak için. Yok üyeyi 2 yıldır foruma almamışlar, yok kargocu süzermiş, erkek girmesin hiçbir mağazaya.... Özellikle ortamı germek için mi yapıyorsun? Yapıcı bir fikir ürettiğin yok çünkü.

Sevgilimle alışverişe gitmenin keyfini yaşamak için sizden mi izin alıcaz? Biz mağaza mağaza gezmeyi çok severiz, erkek mağazasına sevgilim, kadınların mağazasına tek başıma girip aptal aptal gezmenin mantığı nedir, birbirimizden fikir almadıktan sonra. Eşiniz sizinle gezmiyorsa hıncınızı başkalarından çıkarmayın.

Tuhaf bakanlarda var evet ..onlar ayri konu...hepsinden rahatsız oluyoruz..sokakta orda burda bakislardan yeteri kadar rahatsisiz bare soyunma kabinlerinde rahat birakin..

bizde sizin bu anlamamak için olan çabanız ve milletin eşine sevgilisine yaptığınız çirkin yakıştırmalardan rahatsız oluyoruz.

Haklısın arkadaşım, çok haklısın. Elbise deniyoruz, bakın ne diyorum DE-Nİ-YO-RUZ. Yani üzerimize olmayabilir. Kısa gelir, dar gelir, ona uygun çamaşır giymemişizdir, eteği bir yere sıkışır falan filan. Kabinden çıkar çıkmaz erkeklerle karşılaşmak hiç hoş değil. Zaten daracık kabinlerde zar zor giyinmişiz.Bazıları da perde ile kapanmış, zor kapanıyor açılıyor da bazen.

Erkeklere söyleyemeyeceğimize göre, buradaki kadınlara söylüyorum. Sevgililerinizi, kocalarınızı şu kabinlerin dibinde bekletmeyin. Az ötede beklesinler, siz göstermek istiyorsanız gidin yanına gösterin.
Lütfen
.

Eşini kabin önünde bekleyen erkeklere de hakaret edildi yalnız. Saygısızlık iki taraflı.

yaseminA çok güzel söylemişisin aklı olan bu topicden ne sonuç çıkaracağını bilir
ben şahsım adına dikkatli olurum bundan sonra fakat sığ görüşlü insanlar her yerde var tıpkı bu forumda olduğu gibi anlamak istemiyorlar nedense olayı

Eşini kabin önünde bekleyen erkeklere de hakaret edildi yalnız. Saygısızlık iki taraflı.
Bunu yapan kişilerle konuşmak,anlaşmak imkansiz zaten yani çok tuhaflar...

Eşiyle alisverise çikan erkek kiz gibi oldu, kabinde rahat etmek isteyen kadınlar kiskanc , yobaz oldu... ne alakasi varsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…