hahaha eline sağlıkkben bir seferinde kovalamıştımne işiniz var burda dışarıda bekleyin demiştim..
Arkadaşım sana da fırsat doğdu polemik yaratmak için. Yok üyeyi 2 yıldır foruma almamışlar, yok kargocu süzermiş, erkek girmesin hiçbir mağazaya.... Özellikle ortamı germek için mi yapıyorsun? Yapıcı bir fikir ürettiğin yok çünkü.
Niye,neyle dalga geçiyorBoyle yazma. Yoksa editorumuz dalga geciyor.
Öyle demeeee... Bende bi tane var bildiğin moda profesörü. Mecbur taşıyorum yanımda. Bundan sonra kabine sokayım bari
O degil bir tek ..bide kadin - erkek esitligine getirdiler olayi...haremlik selamlik istiyormusuz...Şunu anladım ki kadın her yerde kadının düşmanı...
Kocişleri ve aşkitoları yüzünden rahatsız olma hakkımız dahi yok hemen namus bekçisi ilan edip hakarete ve aşağılamaya yöneliyorlar. Yazık.
En güzeli her mağazada kilitli kapılı ve aynalı kabin olacak kimse uygunsuz çıkmayacak o kapıdan. Yani sadece erkekler bakımından değil bize de saygı duysunlar. Kimse kimseyi yarı çıplak görmek zorunda değil. Çamaşırın mı gözüktü, frikik mi verdin vs bunları fark etmek için de o koridora çıkıp cat walk yapmaya gerek yok herhalde. Uygunsa çıkar bir de geniş geniş bakarsın. Erkekler de az ötede bekler. Lazım olunca seslenirsin. Ancak böyle çözülür de beni kim dinliyor ki?Bunu yapan kişilerle konuşmak,anlaşmak imkansiz zaten yani çok tuhaflar...
Eşiyle alisverise çikan kiz gibi erkek oldu, kabinde rahat etmek isteyen kadınlar kiskanc , yobaz oldu...ne alakasi varsa..
neeee.nasıl yani yaa.orayadamı sokmuyorlar erkekleri bizim hatunlarWay babooo gratis'e, watsons'a da mi girmesin erkekler?
Ben de pembe otobus istiyem baanne baanne...
O zaman beklemesinler kabinde..bizde sizin bu anlamamak için olan çabanız ve milletin eşine sevgilisine yaptığınız çirkin yakıştırmalardan rahatsız oluyoruz.
Helal vallaben bir seferinde kovalamıştımne işiniz var burda dışarıda bekleyin demiştim..
Niye,neyle dalga geçiyor
evet dedim. sen yazdın kadınlar beni süze süze bakıyorlar dedin. bende güzelsin ondandır dedim. bundan neden rahatsız oldun anlamış değilim. güzele bakılır bende bakarım. süze süze. bir tabloya nasıl bakarsam bakarımCok guzelsin diyor
Evet bence kiz gibi...bu hakeret mi simdi...hakaretse ben soyledim...feminen buluyorum dedim bu benim dusuncem...Bunu yapan kişilerle konuşmak,anlaşmak imkansiz zaten yani çok tuhaflar...
Eşiyle alisverise çikan erkek kiz gibi oldu, kabinde rahat etmek isteyen kadınlar kiskanc , yobaz oldu...ne alakasi varsa..
mesela ben ne ortama girsem bana bakarlar oky kadınlar daha çok bakar sanırım bir enerji var bendeevet dedim. sen yazdın kadınlar beni süze süze bakıyorlar dedin. bende güzelsin ondandır dedim. bundan neden rahatsız oldun anlamış değilim. güzele bakılır bende bakarım. süze süze. bir tabloya nasıl bakarsam bakarım
Valla öle demisler..neeee.nasıl yani yaa.orayadamı sokmuyorlar erkekleri bizim hatunlar
ben eşimle çıkıyorum hesap verme mevzusu değil eşimin zevkine güvenirim oda bana..çok garip geldi alışverişe eşle çıkmayla birey olma arasında bağlantı kurman.çok basit bi denklem olmuşAslinda henuz birey olmayi becerememis insanlara laf anlatmaya calismak hata.kadin daha ustune alicagi gomlegin hesabini adama veriyor.burda yazanlarin hepsi 20 hatta 25 arti kadinlar..kendi sitillerini oturtamamislarsa bunda bir sorun var...ben arkadasimla bile cikmam alisverise ..degil sevgilim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?