bayan soyunma kabinlerinde sevgili bekleyen erkekler

Polemigi su an siz yaratiyorsunuz. Cok ironik!!! Ben sadece yorum yaptim! Sizi ilgilendirmez.

O degil bir tek ..bide kadin - erkek esitligine getirdiler olayi...haremlik selamlik istiyormusuz...

hahahahaha ne komiksiniz ya amacınız polemik yaratmak :) evet bize soracaksınız tabiki beden bizim fikir bizim göstermek zorunda değiliz erkeklere her tarafımızı. ayrıca denerken elbise vs de sütyen askısı çıkıo gögüs açılıo gözüküyor her yan belki bacağında tüy var vs niye rahatsız ediyorlar ya polis mi sevgilileriniz sizin nöbet tutuyorlar hey yarabbim

boş zamanım çok olmuyor.oyüzden eşimle vakit geçirme adına alışverişe eşimle çıkıyorum.hoş zamanım olsada yine onla çıkardım.birbirimizin zevklerine güveniriz.giydiğim kıyafetin eşim tarafından beğenilmesi hoşuma gider.denediğim kıyafet uygunsa çıkarım ama değilse çağırıım eşimi gel bak diye.aynı şekilde oda öyle. denediği zaman gider bakarım.

Bunu yapan kişilerle konuşmak,anlaşmak imkansiz zaten yani çok tuhaflar...

Eşiyle alisverise çikan kiz gibi erkek oldu, kabinde rahat etmek isteyen kadınlar kiskanc , yobaz oldu... ne alakasi varsa..
En güzeli her mağazada kilitli kapılı ve aynalı kabin olacak kimse uygunsuz çıkmayacak o kapıdan. Yani sadece erkekler bakımından değil bize de saygı duysunlar. Kimse kimseyi yarı çıplak görmek zorunda değil. Çamaşırın mı gözüktü, frikik mi verdin vs bunları fark etmek için de o koridora çıkıp cat walk yapmaya gerek yok herhalde. Uygunsa çıkar bir de geniş geniş bakarsın. Erkekler de az ötede bekler. Lazım olunca seslenirsin. Ancak böyle çözülür de beni kim dinliyor ki?

Sadece erkekler değil eşim kıyafet denerken ben da bakarım, kapının önünde de beklerim. İç çamaşırı alışverişi yapmıyorsanız karşıdaki de sapık değilse nereden görsün sizin üç tel tüyünüzü, sütyen askınızı. Bazen çok önemsiyorsunuz kendinizi. Bende üst baş deniyorum, değişiyorum da hiç rahatsız edici bir bakışla karşılaşmadım. Ayrıca adamlar da aptal değiller içerde kendi eşleri dururken kapının önünde dikiz yapsınlar.

Aslinda henuz birey olmayi becerememis insanlara laf anlatmaya calismak hata.kadin daha ustune alicagi gomlegin hesabini adama veriyor.burda yazanlarin hepsi 20 hatta 25 arti kadinlar..kendi sitillerini oturtamamislarsa bunda bir sorun var...ben arkadasimla bile cikmam alisverise ..degil sevgilim....

konu sahibi haklısın arkadaşım :)
kadın erkek soyunma kabinleri ayrı olmalı -ki çoğu magazada ayrı zaten...
pantolon denerken bile bazen kabinden çıkıyoruz ve olmuşmu nasıl durmuş vs bakıyoruz değilmi?
benimde " kocişim aşkitom " un orada işi yok.!!!...

Bunu yapan kişilerle konuşmak,anlaşmak imkansiz zaten yani çok tuhaflar...

Eşiyle alisverise çikan erkek kiz gibi oldu, kabinde rahat etmek isteyen kadınlar kiskanc , yobaz oldu... ne alakasi varsa..
Evet bence kiz gibi...bu hakeret mi simdi...hakaretse ben soyledim...feminen buluyorum dedim bu benim dusuncem...

mesela ben ne ortama girsem bana bakarlar oky kadınlar daha çok bakar sanırım bir enerji var bende güzellikten değilde :)

ben eşimle çıkıyorum hesap verme mevzusu değil eşimin zevkine güvenirim oda bana..çok garip geldi alışverişe eşle çıkmayla birey olma arasında bağlantı kurman.çok basit bi denklem olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…