- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
Valla ben artik kasmicam..hic sallamadan cikicam kabinden oylece...bu sekilde tepkimi vericem...getiren getirsin kocasini...sanki kadınlar kalabalık yapmıyor
senin özgür olma anlayışında beni rahatsız ediyorsa ne yapalım yanii
Valla ben artik kasmicam..hic sallamadan cikicam kabinden oylece...bu sekilde tepkimi vericem...getiren getirsin kocasini...
Kucuk bebek olunca esiniz de girer yardimci olmus olur.malesef kucuk bi bebek oldumu ayarliyamiyorsunuz hanimefendi.arti kackez anlaticam bugunku adamin hali bu konudaki hassasiyetime tuz biber ekti.
Ben rahatim icin kimseden utanmicam..onlar utansin...esini sevgilisini kiz gibi yaninda tasiyip diger kadinlara saygi duymayan bencil insanlar utansin...hiç gülesim yoktu
milletde bekliyodu sen çık diye :)
Ben rahatim icin kimseden utanmicam..onlar utansin...esini sevgilisini kiz gibi yaninda tasiyip diger kadinlara saygi duymayan bencil insanlar utansin...
Bekleyip beklememeleri degil olay..hala olayi anlamiyorsun bak...anlatmak istemiyorum artik yoruldum..olay kalabalık etmeleri bir ikincisi diger bayanlarin rahatsız olmalari.erkeklerin onlara bakmalari degil yani..rahat olmamaları....alışveriş bir kadin icin onemli birseydir..stres atma mutlu olma desarj olma platformu..iki kurusluk zevkimizin icinede ediyorsunuz bravo sagolun..
Bunun kadını erkeği yok, o kabinden çıkınca beni baştan ayağı süzen yetmeyip dikip bakan her cinse ayrı ayarım.
Ben rahatim icin kimseden utanmicam..onlar utansin...esini sevgilisini kiz gibi yaninda tasiyip diger kadinlara saygi duymayan bencil insanlar utansin...
Bekleyip beklememeleri degil olay..hala olayi anlamiyorsun bak...anlatmak istemiyorum artik yoruldum..olay kalabalık etmeleri bir ikincisi diger bayanlarin rahatsız olmalari.erkeklerin onlara bakmalari degil yani..rahat olmamaları....alışveriş bir kadin icin onemli birseydir..stres atma mutlu olma desarj olma platformu..iki kurusluk zevkimizin icinede ediyorsunuz bravo sagolun..
Bizim lafımız kabinler için ayrılan bölümde bekleyenlere zaten. Kabinden çıkmayın demek çok abes. Eşiniz hemen kabin alanın dışında bekliyorsa, aramak zorunda kalmazsınız zaten.
Anlamıyorum gerçekten ya. İlla deneme alanında perde arkasında bekleyecek eşim diyenleri. Sizler rahatsız olmuyorsunuz anladık ama rahatsız olanlara bu kadar küçük bir jest de bulunmak ne zormuş.
20+ yaşına gelmeden tek başına nasıl alışveriş yapabilmiş bu kadınlar hayretler içinde kaldık burada.
Pehey... watsons gratiste erkek bakım ürünleri de var.
Şeyini çıkardınız yani...
Ben bi kere esimi erkek soyunma kabinlerinin onunde beklemistim, erkeklerden cok ben rahatsiz oldum. Bazi erkekler ister kabinde olsun, ister sokakta olsun kadinlari rahatsiz etmekten zevk aliyorlar. Konu sahibi bazi yerlerde hakli, fakat ben genelde alisverise esimle cikarim, onun fikri de onemlidir benim icin, zevkine de guvenirim. Kabinlerin onune gelmesini istemem, ben denerken o dolanir, uzaklasmaz fazla denedigim elbiseyi gostermek icin ben yanina giderim ya da onu cagiririm.
Simdi kendimi dusunuyorum, bana dik dik bakan bi erkegin onunde kiyafet denemek istemezdim, aynali kabinler her magazada yok zaten mecbur disari cikip bakma ihtiyaci oluyor insanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?