bayan soyunma kabinlerinde sevgili bekleyen erkekler

Bende erkek kabinlerine dalıyorum sevgilim bişi denerken.
Hatta geçen içeride sevgilim var diye başkasının kabinini araladım, allahtan adam giyinikti.
Sevgilisi de orada idi ikisi de şaşkın bakışları ile süzdü beni, rezil oldum

Ne yani kendi kıyafetlerimi, çantamı kabinde bırakarak tüm mağaza içinde aşkım aşkımmm nasıl olmuş diye mi gezmeliyiz ?

Şuan söyleyeceklerimi sizin için söylemiyorum; çok kalabalık yerlere girmeyi tercih etmiyorum yada kabinde ayna yoksa öyle yerde çok açık kıyafetler denemiyorum. Sizde öyle yapabilirsiniz. Kimsenin yanında alışverişe kime getirdiğine karışamazsınız. Ben çok kararsızım, birşey alacaksam 5 kez denerim napıyım şimdi, alışveriş manyağı sevgilim dururken tek mi gideyim. Ayrıca hanımlar diyorsunuz ya ağda zamanım gelmiş oluyor diye mümkünse öyle zamanlarda kıyafet denemeyin zaten. Haliyle leş gibi bir ter kokusu bırakılıyo, üstüne bizde hem o kıyafeti denemiş hemde o ter kokulu kabine girmek durumunda kalıyoruz. Bakın sırf bu nedenle kabinlerden uzaklaşan erkeklerde var. Oyüzden mi ağdasız gidiyordunuz yoksa???

Bit ben kimseye karektersiz demedim...
Bunu sen cikardin.
Iki evet zevkine guvenmiyor zevki oturmamis henuz stili olmayan bir kadin zirtp pirt birine birsey sorar ...bunlarin hepsi kıyafet icin soylenmis sozler..
Hakaret ettigim bir cumle getir goster bana.
Bir erkegi feminen bulmak ne zamandır hakaret..bir davranisi feminen bulmak hakatet degil.escinsel demedim feminen dedim.karistiriyorsun bazi kavramlari..kendi kafandan birseyler yazıyorsun...bu feminenlik nedense bizim toplumumuzda sanki hakaretmis gini algılanıyor...biri bana su tavrin maskulen dese hic alinmam yanı..

Simdi sen ve senin gibiler boyle istiyor ve dusunuyor diye kimse esini alisverise goturmesinmi?

Ayrica bayan magazasinda namehrem ne alaka ya ??

Benim esim her alisveriste yanimda olmak ister , ben pek istemezsemde .. goturmesem kirilir alinir her giydigimi gormek ister ..
Ve ne yalan soyliyim esimi alisverise goturdugumde daha mantikli seyler aliyorum cunku bana ne yakisip yakismadigini acikca soyluyor..

Bayan arkadas goturdugunde ne giysen yakisti diyor halbuki tam tersi.....

Adamlarin kabinin onunde durmasi sapiklik felan degil . Ve goz bu yani etrafa bakiyor , ozelikle sana bakmiyorlardir.

Demek ki oyle rahatsiz oluyorum....sokakta sutyen denemiyorum ayrica..

bende eşim bişiler denerken bi kucak daha seçip getirirm onlarıda denesin die erkek kabinine...anoyyy bide erkelerde diomuş.bayanlar erkek kabin bölümünde olmasınlar die

ne alaka? saçmalamışsınız
konuya cevap yazma hakkımız olduğu sürece seni ne ilgilendirir? saçma ya da değil herkes aynı düşüncede olmak zorunda da değil. senin düşüncene uymayan herkes sana göre saçmalamış oluyorsa sen de saçmalıyorsun

Bunun için yapacak bir şey yok ki.
Bazı mağazalarda kadın ve erkek kabinleri birbirinden uzak. Erkeklerin bu duyarlılığı göstermesi lazım. bunun dışında yapacak bir şey yok.

Stil sahibi değilse , esi stil sahibi ve ona soruyorsa ne var bunda?

Kabinden çok farklı yere cektiniz durumu.. Bazi hanimlar daha dikkatli olacagini yazdigi halde üstlerine başka konulardan gidiyorsunuz.. Ne güzel bizi anladiginiza sevindim demek yerine..

Amaç bir rahatsizligi belli etmek değil miydi ben mi yanlis anladim? Hani oyle yazıyorsunuz ki (asiri öfkeli gibi) 30 sayfadir tukenmedi belki buna sasiriyorum

Kız Şerafettin, durumu kurtaracak bişey dedin mi bari? Pardon yanlış kabini aralamışım falan?

alışverişe sevgiliyle eşle gidilsin tamam ama bazen kabin kapısının dibinde duruyorlar bakmasalar bile insan rahatsız olabiliyor çünkü orda kıyafet deniyorsun bol geliyor dekolte oluyor uzun oluyor kısa oluyor bide elin adamı dikilmiş kabine uygunsuz oluyor.eşle gidenlerin eşleri biraz kabin dışında kalsalar kıyafetlerini denedikten sonra eşlerine seslenip çağırabilirler yada kabine girebilirler yani bazen gerçekten rahatsız verici bir durum çünkü ben kabinde bile eşlerin kavga ettiklerini saygısızca söylediklerini duyduğum için aslında en mantıklı olanı eşlerle sevgililerle gitmemek.

Demek ki oyle rahatsiz oluyorum....sokakta sutyen denemiyorum ayrica..
Sütyeni kabinde denemiyormusunuz? Adamlar nerden görsün? Nekadar önemsiyorsunuz kendinizi! Yoksa sütyeni deneyip disarimi cikiyorsunuz? Acaba sizin bi kompleksiniz mi var ve kabin önüne cikinca "tüm" erkekler size bakacak ya ama biyerinizi begenmiyecekler diyemi korkuyorsunuz? Nebicim bi düsünce tarziniz var! Böyle düsünenlerin ici fesat bence, benim aklima bile gelmiyor ordaki bi erkek bana bakacakta icinden fantazi kuracak diye... Insanin ici kötü olmasin, karsisindakinide öyle görür...

ben bir seferinde kovalamıştım ne işiniz var burda dışarıda bekleyin demiştim..

aynen bende kovaladım çünkü eşimiydi sevgilimi bilmiyorum hem kızıyor hemde ağza alınmayacak eleştiriler yapıyordu.bende bunu dışarda yapın dedim burası yeri değil dedim çünkü onlara o kabinde didişirken kabin sırasını bekleyenler vardı.bu hem bekliyene saygısızlık hem ordaki kadına saygısızlıktı.

yahu erkek/kadın soyunma kabinleri ayrı olacak ki zaten!
Ben mi yanlış anladım konuyu? kadın kabinlerinde bekleyen adamlar için yazışıyoruz sandım..
Onlar tabii ki defolacaklar bir zahmet ordan!

zaten mesele olan konu şu erkekler kapıların dibinde dikilmesinler koridorun dışında dursunlar bi zahmet seslenince duyacak mesafede..

Yüz kere kabin perdesi kapalı olduğu zaman içeri dalıp beni donla gören kadına denk geldim. Ben zaten o kısma cümbür cemaat giren herkese karşıyım. Bir kadın bir şey deniyor, annesi, kocaman pusetiyle çocuğu,alışveriş torbaları, ablası kardeşi de bekliyor. Bjnlar da gayet rahatsızlık verici. Ama yani erkekler alışverişe gelmesin diyen zihniyet bayağı komik. Oldu olacak tamamen haremlik selamık olsun ülke, ona göre gezelim.

Sen yazdiklarimi anlamamissin.bakiyorlar demedim herkes icin rahatca girevliye seslenemiyorum rahatca bakamiyorum kendime dedim....ne kompleksim olucak yaa sacmalamissin..banane elalemin herifi begense banane begenmese banane yani..

bende eşim bişiler denerken bi kucak daha seçip getirirm onlarıda denesin die erkek kabinine...anoyyy bide erkelerde diomuş.bayanlar erkek kabin bölümünde olmasınlar die
Bende kapısında gerekirse büyük - kücük bedenini getireyim diye bekliyordum kapıda, kötü bi niyetim yoktu
Valla erkeklerin bu konuda pek sıkıntısı olacağını sanmam, genelde onlar da kız arkadaslarına -eslerine giydiklerini göstermeyi seviyolar. cünkü cogu alısveris sevmiyor. ama benimki benden beter bi kere adam kayboldu ara ara yok. telefonu da çantamda arasam da ulasamam. megerse karsı magazaya girmis kot bakıyormus. buldum bunu. azcık carladım tezgahtar kız sakinlestirdi beni. alışveriş sever adam da zor ya kız gibi seviyor alışverisi. ben o kadar duskun değilim
Kız Şerafettin, durumu kurtaracak bişey dedin mi bari? Pardon yanlış kabini aralamışım falan?
Valla çok zor toparladım, bi kızdan özür diledim bi adamdan ama fazla uzatmadım normal bişi yapmışım gibi ...
döndüm sevgilimle ilgilendim. oda çıktı kabinden noluyo yağğ diyo hahahah rezildim rezilll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…