Iyi güzel hosta, 3. de yazdiginiz biraz tuhaf olmamismi, kiyafetlerimde orda tek cantayi almakla olmuyor, ayrica siz kabin önündeki bikac erkekten rahatsiz olurken o kisi neden magazanin icinde onca erkegin icinden gecsinde esine sevgilisine göstersin.... Abartmayin yaa...
Eminim etmişsindir.Ben kovdum kac kere rezilde ettim...
Kovulcakmisiz baksana yorumlar beni benden aldi....nedeni soyunma kabininde soyunma....kovamaz zaten. orası bayanlara ait.
Muhtemelenyapmayın allaşkına, bal gibi de temizlikle alakalı. o alınmayan tüylerin nasıl koku tuttuğunun farkında değilsiniz herhalde.
Kız gel bizim memlekete. Kabinlere pek yaklasamiyolar.Ruslar hep ciplak dolan yor oralarda daha kimse kovulmadi....soyunma kabininde soyunuk olmak delilik ama adamlari direk gibi orda bekletmek cok akillica..
Butun kadinlari sutyenle kabin disina cikmaya davet ediyorum....o utanmazsa sen hic utanmican demek ki....sutyen denerken dışarı çıkan var mı kiolay çarpıtılma ötesine geçti herkesin zevki keyfi edebi kendine ya ben babamın yanında o şekil durmazken elalemin ne idüğü belirsiz adamı beni perde önündeki açıklıktan görecek diye endişelenmek zorunda değilim
sevgili kocişlerinizi istiyorsanız az öte tutun da rahat edelim
kocası ile yapışık geziyorsa da beni ilgilendirmez sutyeni de görmesin bi zahmet
Senin memleket neresi sekerr...Kız gel bizim memlekete. Kabinlere pek yaklasamiyolar.
Kocalar kabinlerin ötesinde bekler. Kimsenin d.tü yemez zaten. Yiyenin de d.tünden kan alırlar..
Ben kovdum kac kere rezilde ettim...
Söylediğim gibi bu şartları mağazanın sağlaması lazım.kesinlikle izin vermemesi gerekir.
Bayan eşini çağırır mı mesaj mı atar,watsuptan cekip mi yollar artık kendine ne uygun geliyorsa onu yapsın.
biz mağaza ortamı uygun olmadığı ortamda malesef annemin aldığını babama göstermeden alıyoruz.Tek cantayı almayın o zaman kıyafetlerinizide alın cıkın.başkalarını rahatsız etmekten daha iydir
Eylemlerim surucek....Eminim etmişsindir.
Hikayelerin de görüşlerin gibi
Görgü? Yani eşinin ne giydiğine ne alacağına bakmak isteyen erkek görgüsüz öyle mi? Komik.görgü, centilmenlik ,karşındaki mahremiyete saygıda ,değişim olmaz.
Heralde ben senin gibi bir kadinin alabildigi magazalardan alamiyorum bakk..uzuldum simdi....ne yapsam....nasil ulassam sana ...sizinle ayni magazalardan alisveris yapmadigimiz kesin, zira benim alisveris yaptigim magazalarda hic boyle durumlar yasanmiyor, kalite farki herhalde!
Sürsün de , kim sallayacakEylemlerim surucek....
sizinle ayni magazalardan alisveris yapmadigimiz kesin, zira benim alisveris yaptigim magazalarda hic boyle durumlar yasanmiyor, kalite farki herhalde!
Eminim etmişsindir.
Hikayelerin de görüşlerin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?