sirf yorum yapmak icin mi yazdiniz?Paranoyak olduk milletçe :)
Bende mağazanın dışında bekleyen erkeklerden rahatsız oluorum nolcak şimdi ?
malesef kucuk bi bebek oldumu ayarliyamiyorsunuz hanimefendi.arti kackez anlaticam bugunku adamin hali bu konudaki hassasiyetime tuz biber ekti.Ne kadar guzel dusunmussunuz. Cunku insan gercekten esini gormek isteyebilir. Kadinlar da esi de begensin yardimci olsun secmesine isteyebilir. Madem rahatsiz oluyor o zaman ona gore kendini ayarlar insan. Takdir ettim.
cok iyi niyetli yorumlar yapiliyo masallah masallahdediğim gibi seni süzmesi ağzının sulanması anlamına gelmiyor. ilk mesajımda yazmıştım. kimse kendini bişey sanmasın.
şimdi erkeklerin kabin önünde beklemesini desteklediğim bi algı oluşmasın. ama kimse kaşınıza gözünüze hasta olduğundan bakmıyor. byeee
net yazılmayınca anlaşılmadı işte..cok iyi niyetli yorumlar yapiliyo masallah masallah
resmen geyige cevirdiniz konuyu eshefle kiniyorumbabydoll giysen perdeyi açıp dışarıdaki aynaya mı bakarsın?
resmen geyige cevirdiniz konuyu eshefle kiniyorum
bunu da yapma işte :/ben cok cirkinim yuzume bakilcak halim yok sirf kedi egomu tatmin icin konu actim bazilari boyle dusunuyor kimsenin bana baktigi yok tamamiyle hayal dunyasinda yasiyorum tamam kabul
Yasemin neden agliyorsun?ya zaten hassas bi donemden geciyorum aglattiniz beni helal olsun ya
ben cok cirkinim yuzume bakilcak halim yok sirf kedi egomu tatmin icin konu actim bazilari boyle dusunuyor kimsenin bana baktigi yok tamamiyle hayal dunyasinda yasiyorum tamam kabul
iyi geceler bayanlar bugun sinirlerim cok bozuldu.yarin kuzenimin dugunu var ve benim giyim alisverisi yapmam gerekiyodu.16aylik bir kizim var ve vaktim kisitliydi zaten aksam uzeri 6da cikmisim disari mecburiyette.girdigim magazalarda ustumu degistiriyorum tam yan kabinde sevgili bekleyen bir asalak cikiyorum aynaya bakicam dikmis gozlerini beni suzuyo ustelik gittigim magazalarin cogunun soyunma kabini perdeli yada kapisi kapanmiyo,ya asiri rahatsiz oldum butun magazalarda sevgili yada es bekleyen adam kabinin hemen dibinde hemde.bisey giyip cikiyosun aynaya bakicam onunu arkami donecem adam dibimde kil oldum ya bazen vakit kazanmak adina pantolonun uzerine elbise gitmem gerekti bi cikiyorum dibimde sevgili bekleyen bir erkek hayret bisey ya benim esim.bayan magazalarinin icene bile girmez.bence mahremiyeti var saygisizca geliyor bana,elbisenin herturlu durusunu gormek istiyoruz onden arkadan donup duruyoruz elin herifi nemunasebet benim orami suzecek?siz nasil bakiyosunuz bu konuya bayan soyunma kabinlerine erkeklerin girmesi normalmi?bence normal degil ben.rahatsiz oluyorum.diyeceksiniz kikaklkazanmak adina ya a
kanseeeerçağımızın hastalığını bilen var mı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?