bayanin çalismasi harammi ???

mycherie

Bilsen uzaklarda kimler agliyor . . .
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
1.117
9.328
208
konuyu nereye açacagimi bilemedim ben. sorum su bayanin çalismasi harammi sizce ne dusunuyosunuz bu konuda ...

ben yurtdisindayim. on senedir burdayim ve burda okul okudum iki tane diploma aldim ve simdi uc senelik kontrat imzaladim is bulma kurumunda sekreterim ve nisanliyim (sorunlar var aramizda ama ben nisanli sayiyorum kendimi neyse...) ve kaynana denilen kisi benim calismami isteliyo cunku bayan calismazmis getirdigi para haram paraymis

Oda nerden çıktı niye haram olsunki
ben yurtdisindayim. on senedir burdayim ve burda okul okudum iki tane diploma aldim ve simdi uc senelik kontrat imzaladim is bulma kurumunda sekreterim ve nisanliyim (sorunlar var aramizda ama ben nisanli sayiyorum kendimi neyse...) ve kaynana denilen kisi benim calismami isteliyo cunku bayan calismazmis getirdigi para haram paraymis

haramı helali kimse kendi kafasına göre sınıflandıramaz
kadının çalışması da haram falan değil, inanmayın işine geldiği gibi yorumlamış kayınvalideniz

konuyu nereye açacagimi bilemedim ben. sorum su bayanin çalismasi harammi sizce ne dusunuyosunuz bu konuda ...

Konunuz dine girdiği için kapanır..

O kaynanayı alın kaynar kazana atın çıkmasın oradan..
Nişanlı saymak nedir onu çözemedim.
Adayınız ne diyor annesinin nacizane fikri için..

Cevap veriyorum: Müstakbel kayınvalideniz saçmalamış. Zaten sorunlar da var demişsiniz, acaba durumunuzu tekrar mı gözden geçirseniz yol yakınken?

Namusu ile çalıştıktan sonra neden haram olsun
Klasik anne işte kadın evde otursun çocuk yapsın misafir agirlasin kocaya hizmet etsin
Oldu canım deseydiniz
İki tane diplomam varmış boşuna mı okudun onca sene
Gereksiz konuşmuş kayinvalideniz

Nisanliniz ne diyo bu konu hakkında

Konunuz dine girdiği için kapanır..

O kaynanayı alın kaynar kazana atın çıkmasın oradan..
Nişanlı saymak nedir onu çözemedim.
Adayınız ne diyor annesinin nacizane fikri için..

adayin fikride ayni annesi doldurusa getirdigi için malesef o daha cok baski kuruyo uzerimde. dort aydir konusmuyoruz nisanli saymak dedigim o

Erkeklerin yaninda falan calisiyomusum ve erkek dururken kadin getiremezmis para. kendi oglunun isi duzenli bile degil

İşi düzenli olmayan biri ile nasıl evlenmeyi düşünüyorsunuz..
Aileniz ne diyor buna,işi tam olmayan birine kızlarını vermek biraz düşündürücü değilmi..

benim yanimda nisanlimi asagilayici sekilde konustu sen izinmi verdin simdi gelinin calismasina dedi nisanlim denilen kiside sinirlendi yuzunu asti. calissin simdilik dedi. simdilik dedigi evlenene kadarmis

adayin fikride ayni annesi doldurusa getirdigi için malesef o daha cok baski kuruyo uzerimde. dort aydir konusmuyoruz nisanli saymak dedigim o

Balık baştan kokarmış misali,ana oğul bir olup hayatınızı cehenneme çevirirler.
Yol yakınken ayrılın derim.
Bir büyük nasihatı benden..

4 aydır konuşmadığın biriyle nişan kalmış mıdır sence?
nişanlın da annesi gibi düşünüyorsa ve baskı kuruyorsa üzgünüm ama o evlilik yürümez, yol yakınken ayrıl

İşi düzenli olmayan biri ile nasıl evlenmeyi düşünüyorsunuz..
Aileniz ne diyor buna,işi tam olmayan birine kızlarını vermek biraz düşündürücü değilmi..

istemeye geldiklerinde calisiyodu ve adi koyulsun diye tamam dedi ailem yoksa hic istemediler nisanlimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…