- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.076
- 1.423
- 60
istemeye geldiklerinde calisiyodu ve adi koyulsun diye tamam dedi ailem yoksa hic istemediler nisanlimi
4 aydır nasıl konuşmuyorsun yaadayin fikride ayni annesi doldurusa getirdigi için malesef o daha cok baski kuruyo uzerimde. dort aydir konusmuyoruz nisanli saymak dedigim o
4 aydır nasıl konuşmuyorsun ya
Nasıl bi nişanlılık bu evlenince daha kötü olursa hadi
Ben olsam bende istemem böyler işsiz güçsüz birini.
Yol yakınken dön derimbilmiyorum nolcaksa. çok karisik durumlar icerisindeyim dayanamiyorum artik
düzenli bir işe girsin o zaman... senin suçun ne?
Sinyalleri veriyor haberiniz olsun...
Evde otursun yemek yapsın mantığı bundaki..
Balık baştan kokarmış misali,ana oğul bir olup hayatınızı cehenneme çevirirler.
Yol yakınken ayrılın derim.
Bir büyük nasihatı benden..
bastan yaptik hatayida sonu nolcak bilmiyorum
çikmazlardayim napicami bilmiyorum ben
Yapacağın şey çok basit,madem 4 aydır konuşmuyormuşunuz bunun ileriye dönük hayatı olmaz olamazda zaten..
unutmak cok zor olcak ama. 4 aydir unutamiyorum onu
3 aydır konuşmuyosunuz ama nasıl hala nişanlısınız? alın teriyle kazanılan para neden haram olsun
Her günahın yeri ayrıdır, paranız haram olmaz ama misal erkeklerin için de örtüsüz çalışıyorsanız bu günah.
Böyle davranırsan olmaz..
Şöyle düşün insanlar ne acılar çekiyorlar evlatlarını kaybediyorlar,onlarınki acı değilmi sence hemde en acısı..
Her günahın yeri ayrıdır, paranız haram olmaz ama misal erkeklerin için de örtüsüz çalışıyorsanız bu günah.
babaannesi cok uzuluyor torunum diyor hali perisan diyor.bence bu adam çoktan unutmuş seni ve 4 aydır da aramadığına göre kendi hayatına bakmış
Yol yakınken nişanlı sayılıyorken dön derim bi p.h olmaz bunlardan maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?