bayanin çalismasi harammi ???

Mesafeyi koruyacaksın kızına günah değil ama sana , bu ne kafa? Yahu

kadın çalışır kazanır hemde kazandığı para annesinin ak sütü gibi helaldir.
esas günaha giren senin KV.Seni kızından oğlundan daha aşağı bir yere koyuyor.Senin namusuna laf söylüyor kazandığın paranın haram demesiyle.Eğer bu şekilde devam edersen özellikle bu aile ile 3. sayfa haberlerini oku balki vaz geçersin.Sana her lafı söyleyebilen bu kişiler 4 aydır seni umursamayanlar evlendikten sonra döverde,öldürürde.
Karar senin.

Valla onlar benden hevesliydi çalışmam konusunda kimse çalışma falan demedı.

yok bunlar hic hevesli degil kayin baba bisey demiyo calisani sever o ama ana ogul biktirdilar beni bu konuda. pantolon giyme topuklu giyme etek giy basini kapat calisma... bi suru seyler

KISSADAN HİSSE.
İŞTE SENİN KV...

yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar.Hal hatır sormuşlar.Sıra çocuklarına gelmiş.“Senin oğlan nasıl,evlendi mi?” diye sormuş biri,

“Evlendi” demiş öteki,“evlendi ama ah,sorma,öyle bir gelin çıktı ki,felâket!..
“Sabahtan akşama çalışıyor,evde doğru dürüst yemek pişmiyor,yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor.

Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…”

“Vah vah” demiş arkadaşı, “peki kızın nasıl, o da evlendi mi?”…

“O da evlendi” demiş arkadaşı, “ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor.

Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor.

Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, çok…

bende oyle dusunmeye basladim artik ama bi yandanda kalbim ona geri don diyor

yok bunlar hic hevesli degil kayin baba bisey demiyo calisani sever o ama ana ogul biktirdilar beni bu konuda. pantolon giyme topuklu giyme etek giy basini kapat calisma... bi suru seyler
Bende ilk çalıştığımda yok pantalon gıyme yok onu ypma bunu yapma dıyodu kv dem .
Ama ben inat ettim sonuçta uzun tunıkle gıyıyodum. Eşimde yanımda olduğu için kabullendıler. Ama arada hala laf sokar.
İmamın pantalonlu gelını dıye bende gulup geçiyorum. Gerçi şuan küsüz :)

bende oyle dusunmeye basladim artik ama bi yandanda kalbim ona geri don diyor

Kalbine söyle ,Onun kalbi senin için atmıyor.
Şimdi seni savunmuyorsa ileride hiç savunmaz daha beter olur.Cicim aylarındasın hiç seni umursamamış sende onu unut.Söylemesi kolay deme lütfen gerçekten zaman her şeyin ilacı.
Kimse için kılık kıyafet ,iş,hayat değiştirme.Sende bir defa geliyorsun bu dünyaya onlarda.

Alla alla nasil yani tuaf gercekten?! Bu böyle olmaz ki ama. Yüzügü, hediyeleri falan geri gönderdilermi?

yoo hicbiseyi geri gondermediler. zaten nisanlimin alyansi bende benimkide bende. o gun isim yazdirmaya vermistik bende aldim kuyumcudan ona vermeye goturdum evlerine. tartismada o gun cikti ve yuzugunu veremedim cunku bana git diye bagirdi ailemin ailesinin yaninda.

haklisin sagol

kendisi diyoda oda yetmiyo benim anne sozune giden nisanlim dedigim kisiyide dolduruyor

evet aynen boyle bizim durum

oturup bir konusulmasi gerekiyor böyle nisanlilikmi olurmus yahu. Belkide senin pes etmeni bekliyor. Yani bence

Erkeklerin yaninda falan calisiyomusum ve erkek dururken kadin getiremezmis para. kendi oglunun isi duzenli bile degil
Valla bana dese tamam sen kullanma benim parami benim aldigimi ettigimi derim oglu bi is bulsun bi zahmet.o degil de gercekten evlenmeyi dusunuyor musun bu aileyle.anladigim kadariyla herseye karisiyorlar

Peygamberimizin esi hz.hatice ticaretle ugrastigana gore haram olmasa gerek.Bunlar dini saptirip kadini pasiflestirmeye calisan zihniyetin uydurmalari.ha birde buna canak tutan kadinlar var ki onlarinda evde oturup tembellik yapmanin rahatligiyla boyle konustuklarini dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…